Предлагаю обсудить Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2 все ще в розробці, вийшов новий трейлер
Довольно невнятно, но на всякий случай пожелаю им удачи.
Последние статьи и обзоры
Новости
Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2 все ще в розробці, вийшов новий трейлер
-
Yalg
Member
-
Alonzo
Junior
Я бы сыграл в ремейк маскарад редемпшон, ото был хит АНИЕЖКА АНИЕЖКА ЖЛАЧТА
-
IC9517
ATI&Vmod_fan
The Chinese Room неплохой выбор. Не Obsidian, конечно, но может получиться.
Тем кому интересен мир Vampire the Masquerade могу посоветовать VtM Swansong. На мой взгляд незаслуженно захейтенная игра. Невероятная атмосфера и отличная вариативность. Главный минус - нельзя перематывать диалоги при первом прохождении.
Тем кому интересен мир Vampire the Masquerade могу посоветовать VtM Swansong. На мой взгляд незаслуженно захейтенная игра. Невероятная атмосфера и отличная вариативность. Главный минус - нельзя перематывать диалоги при первом прохождении.
-
Phos4
Member
Ну візуальний стиль вся ця неонова різнобарвна фігня мені особисто не подобається, готична похмура атмосфера першої частини сильно краще пасувала до всієї цієї стилістики вампірів. Не грав в жодну гру цієї студії тому надіюсь що вони знають свою справу, тому що той геймплей який викладали зо 2 роки тому був просто якімось посміховиськом, хоча воно і не дивно з огляду на те що тоді робилось в команді розробників.
-
Fen1xz
Member
Обычно после таких производственных кругов ада на выходе получается полный мусор. Доживем - увидим, что получиться по итогу, если игра всё таки выйдет.
-
Vlaad13
Member
сюжет у них всегда норм - а вот графон как видно из ролика не особо
-
yurius_r
Member
Alonzo
Аналогічно. Пройшов колись давно, одна з небагатьох ігор, що зачепила
Аналогічно. Пройшов колись давно, одна з небагатьох ігор, що зачепила
-
anyname
Member
А що тут обговорювати ? Таке становище цілком моя провина . Винен бо зробив попереднє замовлення на : 1. Вампірів 2. Кіберпанк 3. Вмираюче світло 2 .Yalg: ↑ 03.09.2023 11:19 Предлагаю обсудить Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2 все ще в розробці, вийшов новий трейлер
Довольно невнятно, но на всякий случай пожелаю им удачи.
Думав - ці хлопаки не підведуть . Добре хоч на Сталкер 2 не підписався (отже шанси на пристойну гру ще є)
-
XpertVision
Member
Йде 2023 рік. Більшість трейлерів ігор виходять в 1080p. Це за межами мого розуміння
-
lamer02
Member
Хороним ?
-
Shaolin_Style
Member
Вряд-ли, люди делающие валкингсимуляторы (неплохие) вряд ли смогут сделать достойную ARPG тем более на анрике, тем более за три-четыре года.IC9517: ↑ 03.09.2023 11:38 The Chinese Room неплохой выбор. Не Obsidian, конечно, но может получиться.
Отправлено спустя 52 секунды:
у меня нет статистики, но я убежден что подавляющее большинство людей смотрит ютубчик с телефонов, а большего там чем 1080Р и не надо.XpertVision: ↑ 03.09.2023 14:47 Йде 2023 рік. Більшість трейлерів ігор виходять в 1080p. Це за межами мого розуміння
-
_nic
Member
подозреваю что оно будет не лучше старфилда
-
Hellsing777
Member
Не в графоне дело, недавно третий раз прошел vm бладлайнс за носферату , до этого малкавиан и гангрел, так что дело тут в атмосфере и сюжетеVlaad13: ↑ 03.09.2023 13:16 сюжет у них всегда норм - а вот графон как видно из ролика не особо