Starfield пішла на золото, гра вийде без затримок

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Shaolin_Style: 17.08.2023 16:09
divinity: 17.08.2023 15:16

і що?

Це просто регіональна ціна різна. І гривня падає :-/

Elden Ring був 899 грн, зараз ті ж 1800 грн.
Football manager був 800 грн, зараз 1300 без знижки
Diablo 4 від 2500 грн
BG3 не факт, що не буде дорожче ніж зараз, багато від видавця залежить.

І що? Це все різні ігри по різній ціні.
ну некоторые издатели уже подняли цены х2 относительно того сколько стоило раньше. пример тот же armored core 800/1600
Ну Торрент значит Торрент)))

Кстати да, если Старфилд будет без Денювы, то походу он будет стоит 0 гривен 0 копеек, в зеленом море свободных релизов))))
daesz
Member

divinity: 17.08.2023 15:06 серйозно? Це те ж саме сказати, що якийсь бордерлендс і контр-страйк один і той же сеттінг, бо і там, і там з пушкою бігаєш :gigi:
Сеттинг = той же, називається шутер, тільки жанри різні : перший лутер-шутер з елементами аРПГ, а другий - командний компепетів шутер. З повагою, ваш кеп.
divinity: 17.08.2023 15:06 Відьмак вже дуже давно вийшов, та й інший зовсім сеттінг.
Той же, тільки дарк фентезі. І вийшов він ПІСЛЯ скайріму, а ми тут обговорюємо що вийшло в проміжку між скайрімом і старфілдом у фентезі сеттингу. Уловлюєте? ;)
divinity: 17.08.2023 15:06 DOS - взагалі не зміг грати в це, хоч в стімі куплено, але найгірша моя покупка, купився на відгуки. Це партійні cRPG, це те саме, що шахи і футбол сказати одне і інше ж спорт. Pillars туди же
Знову ж таки - фентезі, просто жанр вам не зайшов.
divinity: 17.08.2023 15:06 Мід Ерс - це що? Аркада/Екшн
Сеттинг - епік / дарк фентезі залишається в силі.
divinity: 17.08.2023 15:06 Dragon Dogma це більш схоже на оригинальну Divinity (я не про Original Sin)
Raisen 2/3 - ігри часів скайріму. 10 років пройшло.
Знову ж таки, вийшли ПІСЛЯ скайріму, в проміжку між скайрімом і старфілдом.
Ortyomko
Member

daesz: 17.08.2023 16:31
divinity: 17.08.2023 15:06 серйозно? Це те ж саме сказати, що якийсь бордерлендс і контр-страйк один і той же сеттінг, бо і там, і там з пушкою бігаєш :gigi:
Сеттинг = той же, називається шутер, тільки жанри різні : перший лутер-шутер з елементами аРПГ, а другий - командний компепетів шутер. З повагою, ваш кеп.
divinity: 17.08.2023 15:06 Відьмак вже дуже давно вийшов, та й інший зовсім сеттінг.
Той же, тільки дарк фентезі. І вийшов він ПІСЛЯ скайріму, а ми тут обговорюємо що вийшло в проміжку між скайрімом і старфілдом у фентезі сеттингу. Уловлюєте? ;)
divinity: 17.08.2023 15:06 DOS - взагалі не зміг грати в це, хоч в стімі куплено, але найгірша моя покупка, купився на відгуки. Це партійні cRPG, це те саме, що шахи і футбол сказати одне і інше ж спорт. Pillars туди же
divinity: 17.08.2023 15:06 Мід Ерс - це що? Аркада/Екшн
divinity: 17.08.2023 15:06 Dragon Dogma це більш схоже на оригинальну Divinity (я не про Original Sin)
Raisen 2/3 - ігри часів скайріму. 10 років пройшло.
:facepalm: ок, ну не сетінг а жанр. ну бляха, ви до слів будете доколупуватись, або по суті казати?
daesz
Member

Ortyomko: 17.08.2023 16:37
daesz: 17.08.2023 16:31

:facepalm: ок, ну не сетінг а жанр. ну бляха, ви до слів будете доколупуватись, або по суті казати?
Суть в тому що озвучено було безриб'я в сеттингу фентезі, що було не вірними твердженнями.
Ortyomko
Member

daesz: 17.08.2023 16:41
Ortyomko: 17.08.2023 16:37

Суть в тому що озвучено було безриб'я в сеттингу фентезі, що було не вірними твердженнями.
ну ви ж розуміли, що річ йшла про ігри накшталт скайрім, і вирішили зацепитись за слово "сетінг" і почати усе це :rolleyes:
daesz
Member

Ortyomko: 17.08.2023 16:43
daesz: 17.08.2023 16:41
ну ви ж розуміли, що річ йшла про ігри накшталт скайрім, і вирішили зацепитись за слово "сетінг" і почати усе це :rolleyes:
Ні за що не зачіпався, і взагалі написав оффтопом. А зачіпаєтесь зараз ви в джентельменом
Изображение
:-P
А по суті - мені після всіх цих фентезі (та й тих, що у кардинально інших жанрах, як соулс лайки) таки піднадоїв сеттинг. В той же час сайфай мені завжди подобався більше. Тому вибір Тодда я оправдую (про те щоб робити старфілд і покласти свитки на "паузу") :shuffle:
zaqik
Member

Если разговор ветка будет продолжаться достаточно долго, то там обязательно будет упомянут гитлер балдурс гейт

фиксед-интернет-мудрость.

А что фоннатам тес мешает играть в любую игру от беседки, представляя, что это тес? Странные вы, фоннаты франшиз... Я к тому, что вы сомневаетесь в какчестве старфилда, но если бы вывеска гласила "тес", то вы бы ждали, облизываясь.
Enjthesilence
Member

Чекаємо у геймпас
daesz
Member

zaqik: 17.08.2023 19:36
Если разговор ветка будет продолжаться достаточно долго, то там обязательно будет упомянут гитлер балдурс гейт

фиксед-интернет-мудрость.

А что фоннатам тес мешает играть в любую игру от беседки, представляя, что это тес? Странные вы, фоннаты франшиз... Я к тому, что вы сомневаетесь в какчестве старфилда, но если бы вывеска гласила "тес", то вы бы ждали, облизываясь.
Я б не чекав точно, маю якихось 40 чи скільки там годин в скайрім награних і пройдений моровінд (ше за бородатих часів), і мені так собі зайшло. А от старфілд цікавий тому, що це космік сайфай. Проте, кожному своє :beer:
Stonecross
Junior

Передзамовив, чекаю. Була б хоча текстова українська, взяв би і Ультимейту, але маємо що маємо.
VovaII
Member

По скриншотам — Но Ман Скай какойто...
EvhenS
Member

За повну ціну хай вестерни купують. Я знижок дочекаюся. А не дочекаюся то і 50% вони не отримають.
Grava
Member

Stonecross: 17.08.2023 22:12Передзамовив
Навіщо?
Stonecross
Junior

Grava: 19.08.2023 20:05
Stonecross: 17.08.2023 22:12Передзамовив
Навіщо?
1. Хочу.
2. Можу.
Ответить