Огляд ігрової гарнітури HATOR Hypergang 2

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

dead_rat: 30.08.2023 15:46
ZSX: 30.08.2023 15:13 Ігрова гарнітура це не розхідний матеріал, це пристрій із певними вимогами, що різняться в залежності від гри. Те що Hator випускає лайно вони точно розуміють, бо якщо ламаються кабелі та облазить шкіра юного дермантину, то треба змінювати конструкцію кабелів та використовувати придатні матеріали накшталт велюру чи нейлону. Взагалі незрозуміла ЦА цього пристрою... грати на мобілках? :gigi:
Гарнітура як раз і є розхідний матеріал і хлам з накруткою у кілька разів порівняно з нормальними навушниками і окремим мікрофоном.
Навчися вже нарешті читати та розуміти, що я написав.
Scoffer
Member

ZSX: 30.08.2023 15:13 та облазить шкіра юного дермантину
У мене тут аудіотехніка облізла, а ви про якийсь там хатор :laugh:
Виявляється що коли написано шкіряні амбушури, то це стосується лише амбушур, а про наголів'я з дупи молодого дермантину згадати хоч десь в спеках культурно забули. :rotate:
Ektalion
Member

Scoffer: 30.08.2023 23:11 У мене тут аудіотехніка облізла, а ви про якийсь там хатор :laugh:
Чомусь тільки Баєрдінамік додумались, що можна замінити наголів'я , а не тільки амбушури.
Afit
Member

Jay228: 30.08.2023 18:27 Штучна шкіра яка посипиться за рiк
третій рік. І тільки почала. Нові амбушури 250грн. Раз на три роки я вважаю не дорого. Є тканеві за таку ж ціну
_FYA_EXel
Member

terminahtor: 30.08.2023 18:21 Неймінг від бога.
Китайзя "е" с "о" перепутал :gigi:
Outsider
Member

Dr_reg: 30.08.2023 21:41 5 років були в мене HyperX Cloud Core перші за 2500грн, зламалися, купив цю гарнітуру. Різниця просто колосальна як мікрофона так і звуку в цілому.
Уточніть хто з них колосальніший, хатор чи хайперХ?
Polybius
Member

Dr_reg: 30.08.2023 21:41 5 років були в мене HyperX Cloud Core перші за 2500грн, зламалися, купив цю гарнітуру. Різниця просто колосальна як мікрофона так і звуку в цілому.
Так, теж хотів запитати, що саме краще з них?
Ну я так розумію, саме Хайпери кращі, бо 5 років тому з ціною 2,5к - це вдвічі дорожче ніж ці 2к за Хатор сьгодні
zelloyn
Member

uncle_doc: 30.08.2023 17:34 а я себе тоже такие купил месяцок назад, за свои деньги - отличный продукт и с виду покрепче чем аналогичные всякие стилсериасы и на столько же дешевле.
а то задолбался каждый год покупать эти лапухи потому что они тупо разваливаются
Купите себе Sennheiser hd6xx, и не знайте проблем. Ибо выходит дешевле

Отправлено спустя 8 минут 33 секунды:
Polybius: 31.08.2023 10:11
Ну я так розумію, саме Хайпери кращі, бо 5 років тому з ціною 2,5к - це вдвічі дорожче ніж ці 2к за Хатор сьгодні
У мого знайомого hd 650 з 2008 чи десь тих років. Ваш китай дорожче обійдеться, чим нормальні вуха
uncle_doc
Member

zelloyn: 31.08.2023 10:54
uncle_doc: 30.08.2023 17:34 а я себе тоже такие купил месяцок назад, за свои деньги - отличный продукт и с виду покрепче чем аналогичные всякие стилсериасы и на столько же дешевле.
а то задолбался каждый год покупать эти лапухи потому что они тупо разваливаются
Купите себе Sennheiser hd6xx, и не знайте проблем. Ибо выходит дешевле

Отправлено спустя 8 минут 33 секунды:

У мого знайомого hd 650 з 2008 чи десь тих років. Ваш китай дорожче обійдеться, чим нормальні вуха
уже покупал orbit cloud s - и ровно через год они лопнули. на редите есть куча постов по этому поводу. больше с дорогими ушами эксперементировать не намерен
Melofon
Member

Так это у него были бюджетные Cloud Core , некоторые говорят что Cloud Alpha/Alpha S ещё более неубиваемые, там естественно и сам звук должен быть лучше бо внутри всё норм сделано а не как тут пустота без всякой там пены и фазинвекторов.
zelloyn
Member

uncle_doc: 31.08.2023 11:35

уже покупал orbit cloud s - и ровно через год они лопнули. на редите есть куча постов по этому поводу. больше с дорогими ушами эксперементировать не намерен
orbit cloud s оверпрайснутый мусор, и они с дешёвого класса, откуда вы взяли, что они дорогие?
uncle_doc
Member

zelloyn: 31.08.2023 12:31

orbit cloud s оверпрайснутый мусор, и они с дешёвого класса, откуда вы взяли, что они дорогие?
звук дают отличный за свои 10к, но вот качество пластика - обнять и плакать
Scoffer
Member

Ektalion: 31.08.2023 00:04Чомусь тільки Баєрдінамік додумались, що можна замінити наголів'я , а не тільки амбушури.
Краще вони б додумались робити наголів'я зі шкіри, як амбушури, і служило б воно без заміни років 10.
Dr_reg
Junior

Outsider: 31.08.2023 10:05
Уточніть хто з них колосальніший, хатор чи хайперХ?
Пробачьте, що незрозуміло написав. Так, ХайперХ кращі за ці набагато.

Відправлено через 1 годину 22 хвилини 7 секунд:

Це клон Audeze Mobius, які використовують ізодинамічні випромінювачі, тому і не дешеві. Дорога іграшка, але зроблена дуже погано, пластик не витримує щоденного використання.
OldBoyUA
Member

Скупий платить 10 разів і нічому не вчиться .
zelloyn
Member

uncle_doc: 31.08.2023 15:39

Что вы имеете ввиду под отличный звук?

Отправлено спустя 5 минут 25 секунд:
Dr_reg
Audeze Mobius слабоваті будуть
rtings огляд
DuckRider
Member

Melofon: 31.08.2023 12:27

Так это у него были бюджетные Cloud Core , некоторые говорят что Cloud Alpha/Alpha S ещё более неубиваемые, там естественно и сам звук должен быть лучше бо внутри всё норм сделано а не как тут пустота без всякой там пены и фазинвекторов.
Вообще к клауд альфа не мало вопросов. Да, держатся они нормально, но. Хорошее позиционирование звука только в кожаных амбюшурах, они же сильно изолируют звук и в них душно. Микрофон - обнять и плакать. Другой микрофон можно воткнуть только обработав его ножом, ибо дырка там утопленая и своей формы, звуковая в комплекте - редкосный хлам. Звук нормальный, но я всю жизнь пользуюсь соньковскими затычками, там свой "фирменный" звук, до этого здоровыми старыми лопухами филипс, 250 или что-то другое, точно не помню, так вот, драйва у звука мало, звук не яркий, дефолтная сони хперия с затычками от сони выдает куда более интересное звучание
uncle_doc
Member

zelloyn: 31.08.2023 19:12
uncle_doc: 31.08.2023 15:39

Что вы имеете ввиду под отличный звук?

Отправлено спустя 5 минут 25 секунд:
Dr_reg
Audeze Mobius слабоваті будуть
rtings огляд
по сравненю с остальным ширпотребом - позиционирование в играх было в разы лучше, всякие шорохи и чатенько прям казалось что реально сзади кто-то и т.д. в музыке инструменты четко было слышно, даже можно было выделить я бы так сказал, а не сплошная какафония. это лично мои такие ощущения. а так да - выше написали - качество пластика - полный шлак
zelloyn
Member

uncle_doc: 31.08.2023 20:08
по сравненю с остальным ширпотребом - позиционирование в играх было в разы лучше, всякие шорохи и чатенько прям казалось что реально сзади кто-то и т.д. в музыке инструменты четко было слышно, даже можно было выделить я бы так сказал, а не сплошная какафония. это лично мои такие ощущения. а так да - выше написали - качество пластика - полный шлак
Вы бред написали. Вы видимо про ачх хотели сказать? Наушники за такие деньги полный мусор, обзор я вам выше кидал, посмотрите, не пожалеете. Если нужны ушы до 300 бачей, то лучше, чем Sennheiser hd6xx ничего нет. Или хотите доказать обратное?
uncle_doc
Member

zelloyn: 01.09.2023 10:34
uncle_doc: 31.08.2023 20:08
Вы бред написали. Вы видимо про ачх хотели сказать? Наушники за такие деньги полный мусор, обзор я вам выше кидал, посмотрите, не пожалеете. Если нужны ушы до 300 бачей, то лучше, чем Sennheiser hd6xx ничего нет. Или хотите доказать обратное?
сравнивал только то что покупал да и выше писал что с дорогими лапухами эксперементировать не намерен, а то окажется что и Sennheiser hd6xx такой же самый мусор только еще дороже ((:
Ответить