Еталонні Radeon RX 7800 XT та RX 7700 XT отримали кулер з двома вентиляторами

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Grava: 26.08.2023 12:37
Захар Беркут: 26.08.2023 12:32Скину вам прайс лист з сервісу більшості компонентів
Якщо зібрати всі ці компоненти за 120$ до купи, вони магічним чином трансформуються у вк, виросте радіатор, коробка, та якимось чином з'явиться у моєму магазині на іншому кінці світу?
Все зрозуміло, альтернативно геніально просто - все вам зрозуміло, але маніпулювати можете бидлом, а не досвідченими людьми, подібні фрази - ознака низького логічної діяльності мозку, вам у школу треба йти, з класу 2-3 починати вчитись.

daesz: 26.08.2023 12:42
Захар Беркут: 26.08.2023 12:32 Так особисто для вас, але ви сплатите за мою роботу для вас? Не дорого як по міркам АМД та Нвідії, євро 50 попрошу. Скину вам прайс лист з сервісу більшості компонентів ( вони декілька ще завищені, майте на увазі ).
"ясно-понятно" :gigi:
Так все з вами жертвами маркетолухів чи самими маркетолухами зрозуміло, неосвіченість ваша найкраща зброя у маніпуляції бидлом.
Grava
Member

Захар Беркут
Собівартість матеріалу з яким я працюю 5000грн. Ціна кінцевого виробу 25000. Це теж шахрайство?
DuckRider
Member

Захар Беркут: 26.08.2023 12:32Скину вам прайс лист з сервісу більшості компонентів
Якщо зібрати всі ці компоненти за 120$ до купи, вони магічним чином трансформуються у вк, виросте радіатор, коробка, та якимось чином з'явиться у моєму магазині на іншому кінці світу?
Проц зроблен з піску, але коштує не як пісок. Дивний всесвіт у нас :gigi:
Захар Беркут
Member

Grava: 26.08.2023 13:05 Захар Беркут
Собівартість матеріалу з яким я працюю 5000грн. Ціна кінцевого виробу 25000. Це теж шахрайство?
Буду відповідати та питати на вашому рівні - абирвалг!

Grava: 26.08.2023 13:05 Захар Беркут
Абирвалг!

Чому парасолька?
DuckRider: 26.08.2023 13:25
Проц зроблен з піску, але коштує не як пісок. Дивний всесвіт у нас :gigi:
Абирвалг два рази!

Відправлено через 4 хвилини 56 секунд:
Модери дивіться як застосовуючи ваш сайт - людей перетворюють у тварин, та потім не дивуйтесь, війна не гірше що очікує Україну. Бо сама постанова подібних питань - образа на саму претензію мозкової діяльності, саме так росіяни стали росіянами, деградували, а тепер це відбувається і з Україною, чи може я спілкуюсь з росіянами - це б все пояснило.
Grava
Member

Захар Беркут
Гаразд, підійдемо з іншої сторони. Я неосвічене бидло, допоможіть мені. Скільки по Вашому повинна коштувати вк з компонентами на 120$ з урахуванням всіх виробничих та логістичних процесів?
Ostin
Member

Якщо компоненти, які вільно продаються, скласти у якийсь складний агрегат і процес збірки не є надто складним процесом для інженера - то, очевидно, кінцевий продукт може відрізнятись від суми вартостей компонентів лише на роботу інженера.
Але щось я не знаю знайомих інженерів, які після роботи компонують складові у відеокарту, наприклад. Тому навряд чи можна так рахувати собівартість кінцевого продукту, в якого, окрім іншого, є ще програмна підтримка у вигляді драйверів.
Це не доречне порівняння в даному питанні.
Інша справа, що оте лайно за 400-500 доларів нафіг нікому не впало, бо не відповідає своїм можливостям. Мені взагалі пофіг на його собівартість, воно просто не вирішує поставлених завдань за свою ціну, тому йде лісом.
mraleks
Member

Grava: 26.08.2023 14:19 Захар Беркут
Гаразд, підійдемо з іншої сторони. Я неосвічене бидло, допоможіть мені. Скільки по Вашому повинна коштувати вк з компонентами на 120$ з урахуванням всіх виробничих та логістичних процесів?
І програмною підтримкою на додачу.
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

А ще R&D затрати і затрати на зп підприємства, а на таких компаніях вони мабуть значну частину складають.
Скласти залізо можна і якось такось воно може і працювати буде, до першого складного моменту. Бо навряд чи юзер буде ганяти в 100нях сценаріїв свій один продукт.
DuckRider
Member

Grava: 26.08.2023 14:19 Захар Беркут
А гпу у ці 120 входить?
Wireless
Member

Прогрес слабкий, ціна норм, ПДВ+мито в Україні.
Років через 4 знову поцікавлюсь, gg
Enjthesilence
Member

waryag: 26.08.2023 05:44
Enjthesilence: 25.08.2023 14:11Так, хотілося б спробувати наступну карту з сімейства амд. Користуюсь виключно nvidia, вже років 15. Але наприклад тенденція сучасних ігор з їх "оптимізацією" вже змушують іноді вмикати dlss і честно кажучи у 2к воно дійсно досить непогано працює, особливо останні ітерації з ртх та інколи й длдср можна використати, та що з цього може запропонувати амд? В промені їм важко, фср програє длсс, якщо це чисто варіант бюджетного сегменту без променів можливо це варіант, але наприклад бюджетний ртх все ще буде вигравати через длсс, що пропонує амд? В них єдиний плюс це велика кількість відео-пам'яті як я зрозумів і все? Бо якщо порівнювати ціни, не сказав би що можливо багато виграти з амд, особливо за відсутності усіх технологій від зелених.
От тільки не треба...
У АМД краща продуктивність в традиційному рендерингу (і це не якісь окремі випадки, а переважна кількість іграшок). Більший обсяг пам'яті у нових іграх (екзах соні, наприклад) дає можливість поставити нормальні настройки графіки і трохи менше страждати від поганого коду.
ФСР гірше ДЛСС, але дасть можливість пограти в деякі погано оптимізовані ігри (яких мало) з прийнятною якістю картинки. Більш того, перші два пункти можуть дати можливість грати і без апскейлерів.
А за промені в 23-му згадувати просто смішно. Прориву у графонії не сталося, і в більшості випадків їх включення добре видно лише на лічильнику фпс. :popcorn:
Не погоджусь за промені, в проектах типу "метро" і "кб" вони більш ніж виправдані. Але вашу тачку зору зрозумів.
waryag
Member

Захар Беркут: 26.08.2023 11:19Я помітив що тут люблять деталі але не конкретику, що дають більше на 3 грами лайна за х2 вартість, шо швидкодія на 7 грамів фекалій це подарунок...
Ні хлопці ваш мозок травмовано маркетолухами або ви самі маркетолухи які уводять увагу від суті, суть така вартість компонентів на платі, роздрібна вартість зауважу, доларів 120 та 150 у 7700 та 7800, я не жартую. Опт закупівлі відчутно дешевші для вендорів, але націнка 400%, а урахуванням опт вартості усі 700% - це грабунок та шахрайство, бажаю АМД та Нвідії супер високих податків, судів та банкрутства це не бізнес, а змова де глави двох компаній племінниця та дядько з одного клану рідня. Той нехай сплачують повноцінні податки, і не брешуть за помірні прибутки, там відкат на відкаті, корупція та зловживання. Або нехай повернуться на землю та відповідно звільнять глав шахраїв, повернуть відповідні націнки до конкуренції - От це суть.
120 та 150 - це з урахуванням R&D, софту, збирання, пакування, логістики і сервісу? :popcorn:

Відправлено через 4 хвилини 35 секунд:
Enjthesilence: 26.08.2023 16:07 Не погоджусь за промені, в проектах типу "метро" і "кб" вони більш ніж виправдані. Але вашу тачку зору зрозумів.
І сильно погіршиться враження гравців від цих ігор без променів? Чи компенсує батхерт володарів продуктивних 8 ГБ карт нвідіа на релізі ТЛОУ? :gigi:
Ответить