Последние статьи и обзоры
Новости
Еталонні Radeon RX 7800 XT та RX 7700 XT отримали кулер з двома вентиляторами
-
Mixx
Member
Захар Беркут
А чего вы ожидали? Рынок сокращается, стоимость разработки только увеличивается, новые техпроцессы, инфляция, псевдо-ии и дальше по списку. Цены если не выростут - уже хорошо.
А чего вы ожидали? Рынок сокращается, стоимость разработки только увеличивается, новые техпроцессы, инфляция, псевдо-ии и дальше по списку. Цены если не выростут - уже хорошо.
-
Захар Беркут
Member
Та відверто я нічого не очікував, про що одразу вказав першим постом, а потім трохи помріяв.Mixx: ↑ 25.08.2023 15:51 Захар Беркут
-
Mixx
Member
Я вот кстати смотрю на эти кулерки и вспоминаю свой опыт общения с рефом 6700хт, уровень шума выше среднего и хотспот около сотни при потреблении 200вт, редкая гадость,если описать парой слов.
-
Захар Беркут
Member
Теж саме буде, або навіть гірше, бо 250вт+ споживання у карт заявили. Коротше Ліза все, АМД все, консолі наше все, а ПК не оновлюватиму мабуть вже ніколи.Mixx: ↑ 25.08.2023 16:25 Я вот кстати смотрю на эти кулерки и вспоминаю свой опыт общения с рефом 6700хт, уровень шума выше среднего и хотспот около сотни при потреблении 200вт, редкая гадость,если описать парой слов.
-
Mixx
Member
Захар Беркут
При чем там овнеца подливала заводская настройка вентиляторов, до 60 не крутятся вообще, до 80 их не слышно, а когда по гпу доходит до 80-83 - начинает ускорять вертушки чтоб удержать температуру, в итоге и шумно, и температура хот спота 95+ при любой нагрузке.
Ну и в случае с 6700хт и сам чип в усмерть разогнан и без понижения частот не даунвольтится, в общем рефы хоть уже и не турбины, но все равно даже не уровень дуалов или вантузов 2х.
При чем там овнеца подливала заводская настройка вентиляторов, до 60 не крутятся вообще, до 80 их не слышно, а когда по гпу доходит до 80-83 - начинает ускорять вертушки чтоб удержать температуру, в итоге и шумно, и температура хот спота 95+ при любой нагрузке.
Ну и в случае с 6700хт и сам чип в усмерть разогнан и без понижения частот не даунвольтится, в общем рефы хоть уже и не турбины, но все равно даже не уровень дуалов или вантузов 2х.
-
Gorezilla
Junior
-
quadrotony
Member
Теж цікавить що за корпус на слайді
-
manbearboar
Member
А сколько вам надо, на +30% быстрее в одну цену?Захар Беркут: ↑ 25.08.2023 15:47на 10% швидша за 4060ти, це 7700 а коштуватиме однаково, так саме і 7800 на 10% швидша за 4070 та куштуватиме приблизно однаково
-
Nortrom
Member
-
SergN
Member
Дивлячись на цей неймінг і розрив в ціні, одразу хочеться зробити висновок, що з маркетологами у них все дуже погано...
-
taras_cs
Member
Тобто за ту саму ціну ви отримуєте +10% а ще +4GB пам'яті (!)Захар Беркут: ↑ 25.08.2023 15:47 Вже кажуть інсайди є, на 10% швидша за 4060ти, це 7700 а коштуватиме однаково, так саме і 7800 на 10% швидша за 4070 та куштуватиме приблизно однаково.
От і вся конкуренція - її не буде, змова племінниці та коханого дядька переможе всі перепони!
Ну й мінус фішки Нвідіа
-
DuckRider
Member
yurarad: ↑ 25.08.2023 10:48 Предлагаю обсудить Еталонні Radeon RX 7800 XT та RX 7700 XT отримали кулер з двома вентиляторами
А что за корпус такой на слайде? Можно такой найти?
Похож на Hytequadrotony: ↑ 25.08.2023 18:24 Теж цікавить що за корпус на слайді
-
waryag
Member
От тільки не треба...Enjthesilence: ↑ 25.08.2023 14:11Так, хотілося б спробувати наступну карту з сімейства амд. Користуюсь виключно nvidia, вже років 15. Але наприклад тенденція сучасних ігор з їх "оптимізацією" вже змушують іноді вмикати dlss і честно кажучи у 2к воно дійсно досить непогано працює, особливо останні ітерації з ртх та інколи й длдср можна використати, та що з цього може запропонувати амд? В промені їм важко, фср програє длсс, якщо це чисто варіант бюджетного сегменту без променів можливо це варіант, але наприклад бюджетний ртх все ще буде вигравати через длсс, що пропонує амд? В них єдиний плюс це велика кількість відео-пам'яті як я зрозумів і все? Бо якщо порівнювати ціни, не сказав би що можливо багато виграти з амд, особливо за відсутності усіх технологій від зелених.
У АМД краща продуктивність в традиційному рендерингу (і це не якісь окремі випадки, а переважна кількість іграшок). Більший обсяг пам'яті у нових іграх (екзах соні, наприклад) дає можливість поставити нормальні настройки графіки і трохи менше страждати від поганого коду.
ФСР гірше ДЛСС, але дасть можливість пограти в деякі погано оптимізовані ігри (яких мало) з прийнятною якістю картинки. Більш того, перші два пункти можуть дати можливість грати і без апскейлерів.
А за промені в 23-му згадувати просто смішно. Прориву у графонії не сталося, і в більшості випадків їх включення добре видно лише на лічильнику фпс.
-
Захар Беркут
Member
Тобто - було х2 дешевше за ту ж швидкодію АМД(с) Та Нвідія знижувала ціни робила якісні карти...taras_cs: ↑ 26.08.2023 01:39Тобто за ту саму ціну ви отримуєте +10% а ще +4GB пам'яті (!)Захар Беркут: ↑ 25.08.2023 15:47 Вже кажуть інсайди є, на 10% швидша за 4060ти, це 7700 а коштуватиме однаково, так саме і 7800 на 10% швидша за 4070 та куштуватиме приблизно однаково.
От і вся конкуренція - її не буде, змова племінниці та коханого дядька переможе всі перепони!
Ну й мінус фішки Нвідіа
Стало - змова цінова, паритет цін, Нвідія робить хлам, АМД робить лайно з функціями СО... Це точно перемога?
Я конкретизую, х2 дорожче та гірше за якістю, позиціюванням - це розвиток чи деградація? Мені варто радіти, адже сплачувати за банкет лайна мені пропонують?
-
Ostin
Member
Якесь лайно за оверпрайс вийшло, як і очікувалось.
-
Захар Беркут
Member
Я помітив що тут люблять деталі але не конкретику, що дають більше на 3 грами лайна за х2 вартість, шо швидкодія на 7 грамів фекалій це подарунок...
Ні хлопці ваш мозок травмовано маркетолухами або ви самі маркетолухи які уводять увагу від суті, суть така вартість компонентів на платі, роздрібна вартість зауважу, доларів 120 та 150 у 7700 та 7800, я не жартую. Опт закупівлі відчутно дешевші для вендорів, але націнка 400%, а урахуванням опт вартості усі 700% - це грабунок та шахрайство, бажаю АМД та Нвідії супер високих податків, судів та банкрутства це не бізнес, а змова де глави двох компаній племінниця та дядько з одного клану рідня. Той нехай сплачують повноцінні податки, і не брешуть за помірні прибутки, там відкат на відкаті, корупція та зловживання. Або нехай повернуться на землю та відповідно звільнять глав шахраїв, повернуть відповідні націнки до конкуренції - От це суть.
Ні хлопці ваш мозок травмовано маркетолухами або ви самі маркетолухи які уводять увагу від суті, суть така вартість компонентів на платі, роздрібна вартість зауважу, доларів 120 та 150 у 7700 та 7800, я не жартую. Опт закупівлі відчутно дешевші для вендорів, але націнка 400%, а урахуванням опт вартості усі 700% - це грабунок та шахрайство, бажаю АМД та Нвідії супер високих податків, судів та банкрутства це не бізнес, а змова де глави двох компаній племінниця та дядько з одного клану рідня. Той нехай сплачують повноцінні податки, і не брешуть за помірні прибутки, там відкат на відкаті, корупція та зловживання. Або нехай повернуться на землю та відповідно звільнять глав шахраїв, повернуть відповідні націнки до конкуренції - От це суть.
-
daesz
Member
Пруфи будуть?Захар Беркут: ↑ 26.08.2023 11:19 роздрібна вартість зауважу, доларів 120 та 150 у 7700 та 7800, я не жартую.
-
Захар Беркут
Member
Так особисто для вас, але ви сплатите за мою роботу для вас? Не дорого як по міркам АМД та Нвідії, євро 50 попрошу. Скину вам прайс лист з сервісу більшості компонентів ( вони декілька ще завищені, майте на увазі ).daesz: ↑ 26.08.2023 12:08Пруфи будуть?Захар Беркут: ↑ 26.08.2023 11:19 роздрібна вартість зауважу, доларів 120 та 150 у 7700 та 7800, я не жартую.
-
Grava
Member
Якщо зібрати всі ці компоненти за 120$ до купи, вони магічним чином трансформуються у вк, виросте радіатор, коробка, та якимось чином з'явиться у моєму магазині на іншому кінці світу?Захар Беркут: ↑ 26.08.2023 12:32Скину вам прайс лист з сервісу більшості компонентів
-
daesz
Member
"ясно-понятно"Захар Беркут: ↑ 26.08.2023 12:32 Так особисто для вас, але ви сплатите за мою роботу для вас? Не дорого як по міркам АМД та Нвідії, євро 50 попрошу. Скину вам прайс лист з сервісу більшості компонентів ( вони декілька ще завищені, майте на увазі ).