Последние статьи и обзоры
Новости
MSI пропонує тимчасове вирішення проблеми «синього екрану» на системах із платами LGA1700
-
mariniack
Junior
Пропоную обговорити MSI пропонує тимчасове вирішення проблеми «синього екрану» на системах із платами LGA1700
нууу Майкі деграданти))) тому я слиняв з їх гівно продукта на лінукс і не збираюсь без надібності повертатись
нууу Майкі деграданти))) тому я слиняв з їх гівно продукта на лінукс і не збираюсь без надібності повертатись
-
Захар Беркут
Member
MSI пропонує тимчасове вирішення проблеми «синього екрану» на системах із платами LGA1700 - придбати АМД та забути за 1700...
-
espo
Member
MSI як завжди
-
MetalistForever
Member
Мелкомягкие конечно нехорошие люди, но Linux подобные системы на PC - это отдельный вид садомазахизмаmariniack: ↑ 25.08.2023 14:38 Пропоную обговорити MSI пропонує тимчасове вирішення проблеми «синього екрану» на системах із платами LGA1700
-
aaleksandrenko
Member
Майкрософт випустили криву обнову, а винен інтел?Захар Беркут: ↑ 25.08.2023 14:43 MSI пропонує тимчасове вирішення проблеми «синього екрану» на системах із платами LGA1700 - придбати АМД та забути за 1700...
В мене z690 мсі з останнім біос вже під 14 покоління проців і без цієї обнови все працює без проблем.
Це як недавно вони щось зламали і швидкодія ссд стала нижчою. По такій логіці треба було переходити на жорсткі диски
-
Donate
Member
На самом деле если есть весь софт и дрова вообще проблем никаких в виде свалить на линукс... Наверное будет даже плюс, так как через менеджер пакетов вообще никаких проблем держать всю систему в актуальном состоянии. Игры хорошо через протон уже играются давно.MetalistForever: ↑ 25.08.2023 14:49Мелкомягкие конечно нехорошие люди, но Linux подобные системы на PC - это отдельный вид садомазахизмаmariniack: ↑ 25.08.2023 14:38 Пропоную обговорити MSI пропонує тимчасове вирішення проблеми «синього екрану» на системах із платами LGA1700
-
1234waltz
Member
Так и Мессию недолго призвать...aaleksandrenko: ↑ 25.08.2023 14:57 Це як недавно вони щось зламали і швидкодія ссд стала нижчою. По такій логіці треба було переходити на жорсткі диски
-
Nikolaus
Member
Пожалуй подожду пока форумные специалисты проведут расследование, чтобы выяснить кто же виноват и что делать: переходить на линукс или мак, покупать amd или сменить материнку msi. Лишь бы куртка не был причастен, а то ещё и видеокарту придется менять.
-
nazar-pc
Member
Залежить від того чим займатися на комп'ютері.MetalistForever: ↑ 25.08.2023 14:49Мелкомягкие конечно нехорошие люди, но Linux подобные системы на PC - это отдельный вид садомазахизмаmariniack: ↑ 25.08.2023 14:38 Пропоную обговорити MSI пропонує тимчасове вирішення проблеми «синього екрану» на системах із платами LGA1700
Для розробки я би сказав що саме Windows це для любителів постраждати, вони WSL прикрутили не просто так, але все одно в Linux все в рази простіше.
-
Earanak
Member
С ~Октября не обновлял биос, и пока не особо понимаю на кой оно мне.
Винда лицушная и обновленная до упора, KB5029351 стоит.
За все время комп не зависал, синьки не было.
Хотя уже шесть обновлений вышло на биос...
Может если скучно станет то попробую
Вдруг выйдет раскачегарить 128гб памяти еще чутка выше.
Так чисто ради спортивного интереса.
Винда лицушная и обновленная до упора, KB5029351 стоит.
За все время комп не зависал, синьки не было.
Хотя уже шесть обновлений вышло на биос...
Может если скучно станет то попробую
Вдруг выйдет раскачегарить 128гб памяти еще чутка выше.
Так чисто ради спортивного интереса.
-
Gelonyrum
Member
Щось взагалі не можу пригадати щоб хоч раз новина з оновленням віндовс супроводжувалась чимось типу: "ура, вийшло нове оновлення віндовс, користувачі в захваті")
-
Denis_Ruban
Junior
В моєму випадку сині екрани, як без них, тимчасове явище при підборі занизьких таймінгів DRAM або ж зависокох мілівольтів від'ємного андервольтінга - класика жанру, як і має бути в типових форумчан з префіксом "overclock"
Коли по своїй вині, претензій ні до кого не маю. Користуюсь 10-ю без оновлень, працює супер.
Коли по своїй вині, претензій ні до кого не маю. Користуюсь 10-ю без оновлень, працює супер.
-
Sashr
Member
Підтверджую, баг справжній, я його зловив і був дуже здивований побачивши BSOD з непідтримуваним процессором. Вінда сама відкотилася до апдейту і все запрацювало. Ще деякий час в центрі оновлення висів апдейт, але встановити його не можна було. Через день він зник взагалі.
Висновок - користуйтесь точками відновлення вінди. Це врятує купу часу.
Висновок - користуйтесь точками відновлення вінди. Це врятує купу часу.
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Так они до этого гадили райзенам.aaleksandrenko: ↑ 25.08.2023 14:57Майкрософт випустили криву обнову, а винен інтел?
-
ViPo
Member
Ну так, обісралась MSI, а дегенерати майки, логічно.mariniack: ↑ 25.08.2023 14:38 нууу Майкі деграданти))) тому я слиняв з їх гівно продукта на лінукс і не збираюсь без надібності повертатись
Відправлено через 2 хвилини 59 секунд:
Для розробки чого? Бо я тут розробкою в Altium Designer займаюсь і ваш лінух мені для цього і раком не вперся.nazar-pc: ↑ 25.08.2023 15:29 Для розробки я би сказав що саме Windows це для любителів постраждати, вони WSL прикрутили не просто так, але все одно в Linux все в рази простіше.
-
n6407
Member
винда не конфЭта конечно, но для "пересічного" лучше пока ничего не придумали.точка. А обсэры вендоров/софта/майков на обновах, история старая как мир.
Отправлено спустя 5 минут 49 секунд:
Отправлено спустя 5 минут 49 секунд:
хотя и не осуждаю, но "танцы на костылях", не всем подходят.mariniack: ↑ 25.08.2023 14:38 Пропоную обговорити MSI пропонує тимчасове вирішення проблеми «синього екрану» на системах із платами LGA1700
-
daesz
Member
А на який його взагалі оновлювати, якщо МП підтримує проц з коробки.Earanak: ↑ 25.08.2023 15:31 С ~Октября не обновлял биос, и пока не особо понимаю на кой оно мне.
-
Earanak
Member
daesz, иногда обновы биоса позволяют лучше контролировать разгон ОЗУ. Иногда добавляют какие нить фишки или настройки.
У MSI например есть раздел Бета-Фичь, иногда они после допила отправляются в завершенном виде в основное меню.
Бывает конечно что обновы биоса наоборот осложняют разгон, но на моей практике такого небывало.
Я просто не рассчитываю что я смогу еще выше 128гб погнать, потому особо и не рвался к обновлениям...
У MSI например есть раздел Бета-Фичь, иногда они после допила отправляются в завершенном виде в основное меню.
Бывает конечно что обновы биоса наоборот осложняют разгон, но на моей практике такого небывало.
Я просто не рассчитываю что я смогу еще выше 128гб погнать, потому особо и не рвался к обновлениям...
-
coffeeman
Member
Нормальна заява. Але що поробиш - люди травмовані віндою крім страждань нічого не знають.MetalistForever: ↑ 25.08.2023 14:49 Мелкомягкие конечно нехорошие люди, но Linux подобные системы на PC - это отдельный вид садомазахизма
-
xandess
Member
До речі, купував не так давно зовнішній ссд (саташний), швидкість приблизно 300мб/сек була, вчора скидав файли, швидкість 35. Впала в 10 разів! При чому, забитий менше половини. Чув, що може винною обнова вінди бути