MSI пропонує тимчасове вирішення проблеми «синього екрану» на системах із платами LGA1700

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Junior

Пропоную обговорити MSI пропонує тимчасове вирішення проблеми «синього екрану» на системах із платами LGA1700
нууу Майкі деграданти))) тому я слиняв з їх гівно продукта на лінукс і не збираюсь без надібності повертатись
Захар Беркут
Member

MSI пропонує тимчасове вирішення проблеми «синього екрану» на системах із платами LGA1700 - придбати АМД та забути за 1700...
espo
Member

MSI як завжди :rotate: :rotate: :rotate:
MetalistForever
Member

mariniack: 25.08.2023 14:38 Пропоную обговорити MSI пропонує тимчасове вирішення проблеми «синього екрану» на системах із платами LGA1700
нууу Майкі деграданти))) тому я слиняв з їх гівно продукта на лінукс і не збираюсь без надібності повертатись
Мелкомягкие конечно нехорошие люди, но Linux подобные системы на PC - это отдельный вид садомазахизма
aaleksandrenko
Member

Захар Беркут: 25.08.2023 14:43 MSI пропонує тимчасове вирішення проблеми «синього екрану» на системах із платами LGA1700 - придбати АМД та забути за 1700...
Майкрософт випустили криву обнову, а винен інтел? :laugh:
В мене z690 мсі з останнім біос вже під 14 покоління проців і без цієї обнови все працює без проблем.

Це як недавно вони щось зламали і швидкодія ссд стала нижчою. По такій логіці треба було переходити на жорсткі диски ;)
Donate
Member

MetalistForever: 25.08.2023 14:49
mariniack: 25.08.2023 14:38 Пропоную обговорити MSI пропонує тимчасове вирішення проблеми «синього екрану» на системах із платами LGA1700
Мелкомягкие конечно нехорошие люди, но Linux подобные системы на PC - это отдельный вид садомазахизма
На самом деле если есть весь софт и дрова вообще проблем никаких в виде свалить на линукс... Наверное будет даже плюс, так как через менеджер пакетов вообще никаких проблем держать всю систему в актуальном состоянии. Игры хорошо через протон уже играются давно.
1234waltz
Member

aaleksandrenko: 25.08.2023 14:57 Це як недавно вони щось зламали і швидкодія ссд стала нижчою. По такій логіці треба було переходити на жорсткі диски ;)
Так и Мессию недолго призвать...
Nikolaus
Member

Пожалуй подожду пока форумные специалисты проведут расследование, чтобы выяснить кто же виноват и что делать: переходить на линукс или мак, покупать amd или сменить материнку msi. Лишь бы куртка не был причастен, а то ещё и видеокарту придется менять.
nazar-pc
Member

MetalistForever: 25.08.2023 14:49
Залежить від того чим займатися на комп'ютері.
Для розробки я би сказав що саме Windows це для любителів постраждати, вони WSL прикрутили не просто так, але все одно в Linux все в рази простіше.
Earanak
Member

С ~Октября не обновлял биос, и пока не особо понимаю на кой оно мне.
Винда лицушная и обновленная до упора, KB5029351 стоит.
За все время комп не зависал, синьки не было.
Хотя уже шесть обновлений вышло на биос...
Может если скучно станет то попробую :lol:
Вдруг выйдет раскачегарить 128гб памяти еще чутка выше.
Так чисто ради спортивного интереса.
Gelonyrum
Member

Щось взагалі не можу пригадати щоб хоч раз новина з оновленням віндовс супроводжувалась чимось типу: "ура, вийшло нове оновлення віндовс, користувачі в захваті") :gigi:
Denis_Ruban
Junior

В моєму випадку сині екрани, як без них, тимчасове явище при підборі занизьких таймінгів DRAM або ж зависокох мілівольтів від'ємного андервольтінга - класика жанру, як і має бути в типових форумчан з префіксом "overclock" :rotate:

Коли по своїй вині, претензій ні до кого не маю. Користуюсь 10-ю без оновлень, працює супер.
Sashr
Member

Підтверджую, баг справжній, я його зловив і був дуже здивований побачивши BSOD з непідтримуваним процессором. Вінда сама відкотилася до апдейту і все запрацювало. Ще деякий час в центрі оновлення висів апдейт, але встановити його не можна було. Через день він зник взагалі.

Висновок - користуйтесь точками відновлення вінди. Це врятує купу часу.
Nikolay Yeryomenko
Member

aaleksandrenko: 25.08.2023 14:57Майкрософт випустили криву обнову, а винен інтел?
Так они до этого гадили райзенам.
ViPo
Member

mariniack: 25.08.2023 14:38 нууу Майкі деграданти))) тому я слиняв з їх гівно продукта на лінукс і не збираюсь без надібності повертатись
Ну так, обісралась MSI, а дегенерати майки, логічно.

Відправлено через 2 хвилини 59 секунд:
nazar-pc: 25.08.2023 15:29 Для розробки я би сказав що саме Windows це для любителів постраждати, вони WSL прикрутили не просто так, але все одно в Linux все в рази простіше.
Для розробки чого? Бо я тут розробкою в Altium Designer займаюсь і ваш лінух мені для цього і раком не вперся.
n6407
Member

винда не конфЭта конечно, но для "пересічного" лучше пока ничего не придумали.точка. А обсэры вендоров/софта/майков на обновах, история старая как мир.

Отправлено спустя 5 минут 49 секунд:
хотя и не осуждаю, но "танцы на костылях", не всем подходят.
daesz
Member

Earanak: 25.08.2023 15:31 С ~Октября не обновлял биос, и пока не особо понимаю на кой оно мне.
А на який його взагалі оновлювати, якщо МП підтримує проц з коробки.
Earanak
Member

daesz, иногда обновы биоса позволяют лучше контролировать разгон ОЗУ. Иногда добавляют какие нить фишки или настройки.
У MSI например есть раздел Бета-Фичь, иногда они после допила отправляются в завершенном виде в основное меню.
Бывает конечно что обновы биоса наоборот осложняют разгон, но на моей практике такого небывало.
Я просто не рассчитываю что я смогу еще выше 128гб погнать, потому особо и не рвался к обновлениям...
coffeeman
Member

MetalistForever: 25.08.2023 14:49 Мелкомягкие конечно нехорошие люди, но Linux подобные системы на PC - это отдельный вид садомазахизма
Нормальна заява. Але що поробиш - люди травмовані віндою крім страждань нічого не знають.
xandess
Member

До речі, купував не так давно зовнішній ссд (саташний), швидкість приблизно 300мб/сек була, вчора скидав файли, швидкість 35. Впала в 10 разів! При чому, забитий менше половини. Чув, що може винною обнова вінди бути
Ответить