[Украина, Житомир] Кабелі для модульних блоків живлення (Sata, Molex, 6+2pin PCI-E, 12VHPWR PCI-E)+перехідники...

Объявления о продаже
Ответить
Автор
Junior

lom_ua
Модульные
lom_ua
Member

dmitriyyy03: 01.08.2023 12:51 lom_ua
Здравствуйте, интересуют белые кабеля с белым разъёмом, 20+4 пин, 3 6+2 пин, 2 4+4 пин спу
Вітаю.
Нажаль, в білому кольорі роз'ємів немає.
maschenko
Junior

lom_ua
Доброго дня, цікавить кабель для PCI-E(6+2) для БЖ Seasonic
cnc
Junior

>>> 2х8пінБЖ->12VHPWR PCI-E(12+4пін) <<< - 600грн
Подскажите, можно ли использовать его наоборот, т.е. вставлять 12VHPWR в БП, а 2х8пин в видеокарту?
lom_ua
Member

cnc, ви хочете замовити такий кабель?
cnc
Junior

cnc: 21.08.2023 21:57 >>> 2х8пінБЖ->12VHPWR PCI-E(12+4пін) <<< - 600грн
Подскажите, можно ли использовать его наоборот, т.е. вставлять 12VHPWR в БП, а 2х8пин в видеокарту?
Я хочу заказать именно кабель, который можно так использовать, так как насколько я понял, из того, что есть на рынке нельзя использовать не по назначению)
lom_ua
Member

Відписав в особисті.
nightkain
Member

День добрый, сколько будет стоить такой кабель? Потерялся один из комплекта. (длина 30см)
Изображение
cnc
Junior

Здравствуйте, есть ли кабель 12vhpwr в белом цвете?
Chargerr69
Junior

Вітаю, цікавить кабель до модульного бж EVGA G5 SuperNOVA 750W для мат.плати (10+12 на 24) та cpu.
St_Ukrainer
Junior

Вітаю! Я купив блок Chieftek 750w (PPS-750FC) Polaris без кабелів, бо мені пообіцяли кабелі, але не склалося, і ось я місяць сиджу з новим блоком але без кабелів ))
Чи можливо підібрати під цей блок кабелі (чи зробити). Подробиці та фото можу дати в телеграм. Дякую заздалегідь.
lom_ua
Member

St_Ukrainer, відписав в особисті.
St_Ukrainer
Junior

lom_ua: 12.11.2023 13:56 St_Ukrainer, відписав в особисті.
Звернувся по допомогу зі своєю ситуацією до lom_ua
Дуже вдячний Вам за допомогу та професійний підхід! Я щиро задоволений результатом співпраці.
Всі кабелі зроблені якісно! Дуже рекомендую майстра! :beer:
Vader
Member

Привіт потрібен 2х8пінБЖ->12VHPWR PCI-E(12+4пін) для https://magazun.com/blok-pitaniya-xilen ... -xp750mr9/
plcb
Junior

Отримав 8 PSU -> 6+2 GPU кабель, зробили все дуже швидко, якість на високому рівні.
Рекомендую lom_ua.
greenvelvet
Junior

Вітаю, шукаю кабель під живлення відеокарт 6+2 6+2 піна для Seasonic Focus Plus Platinum SSR-750PX 750W
Gtashnic
Junior

Вітаю, скільки буде коштувати 8 pin PCI-E 2.0 VGA Power Connector для Deepcool DQ650-M-V2L, прямий без відгалуження, як в стандартного?
lom_ua
Member

Gtashnic, відписав в особисті.
Prokofev
Junior

Доброе утро, есть блок питания Блок питания DeepCool 850W DQ850 , нужен дополнительный кабель pci-e 8 (6+2) пин на 8 пин( 6+2 ). Как можно купить?
lom_ua
Member

Prokofev, оплата на карту привата, пересил НП.
Ответить