Последние статьи и обзоры
Новости
Starfield пішла на золото, гра вийде без затримок
-
Геральт
Member
з 50% знижкою ~= фулпрайс BG3
Побажаєм успіху.
Побажаєм успіху.
-
Devianne
Member
дівініті оріджинал сін 1-2, пиларс етерніті - взагалі ізометричні партійні - дуже схожі ага))))daesz: ↑ 17.08.2023 11:40Відьмак, 2 оріджінал сіна, обидва мідл ерса (ті що про таліона), дреґон догма, райзен 2 / 3, пілларс оф етерніті - все фентезі, щось темніше, щось традиційніше, тим не менше Зельду ще можна приписати сюди-ж. Фентезі ж?Devianne: ↑ 17.08.2023 10:38 Пардон - усіх це кого?) А які після Скайріму( для 1 гравця) вийшли у схожому сеттінгу щоб усіх достати? Можна список - я напевне щось пропустив)
-
Ortyomko
Member
серед цього тільки відьмак/різен можна просасоцюювати, і те, різен це лінійна бродилка, усе інше трохи не те. Те що це фентезі не не значить, що це схожий сеттінг.daesz: ↑ 17.08.2023 11:40Відьмак, 2 оріджінал сіна, обидва мідл ерса (ті що про таліона), дреґон догма, райзен 2 / 3, пілларс оф етерніті - все фентезі, щось темніше, щось традиційніше, тим не менше Зельду ще можна приписати сюди-ж. Фентезі ж?Devianne: ↑ 17.08.2023 10:38 Пардон - усіх це кого?) А які після Скайріму( для 1 гравця) вийшли у схожому сеттінгу щоб усіх достати? Можна список - я напевне щось пропустив)
Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
а як воно співвідноситься з BG3 ? це конкуренти? тоді давайте ще кіберпук додамо, взагалі зараз за 500 грн.
-
daesz
Member
Сеттінг - фентезі. Не бачив щоб ви уточняли про вид від першої особи. Ага.Devianne: ↑ 17.08.2023 12:16 дівініті оріджинал сін 1-2, пиларс етерніті - взагалі ізометричні партійні - дуже схожі ага))))
-
Spiryt
Member
Можно подуать украинский рынок сильно зарешает с продажами Старфилда. В Европе и США прайс одинаковый и про какие-то региональные цены никто не слышал. А для тех кто хочет секономить есть подписка от Майков
-
Kravan
Member
Ну вот и я не понимаю в чем срачь. Вопрос купить подписку за три бакса...Spiryt: ↑ 17.08.2023 12:33Можно подуать украинский рынок сильно зарешает с продажами Старфилда. В Европе и США прайс одинаковый и про какие-то региональные цены никто не слышал. А для тех кто хочет секономить есть подписка от Майков
-
VirusikZloy
Member
Смысл вообще покупки и геймпаса ? Емпресс написала что взломает его моментально если там поставляет защиту
-
daesz
Member
Я вважаю за потрібне підтримати виробника, якщо це сайфай "годнота". Але враховуючи що це бетесда, то не гріх і зпіратитиVirusikZloy: ↑ 17.08.2023 14:02 Смысл вообще покупки и геймпаса ? Емпресс написала что взломает его моментально если там поставляет защиту
-
Геральт
Member
Звісно конкуренти. ЦА та сама +/-. Причому тут КПК, який вийшов 100 років тому?Ortyomko: ↑ 17.08.2023 12:30 а як воно співвідноситься з BG3 ? це конкуренти? тоді давайте ще кіберпук додамо, взагалі зараз за 500 грн.
Порівнюються 2 гри які вийшли/вийдуть приблизно в той самий період.
-
Spiryt
Member
Старфилд уже в топ 3 по продажам в стиме, уступает только контре и БГ3. Ближе к релизу, скорее всего займет первое местоГеральт: ↑ 17.08.2023 14:09Звісно конкуренти. ЦА та сама +/-. Причому тут КПК, який вийшов 100 років тому?Ortyomko: ↑ 17.08.2023 12:30 а як воно співвідноситься з BG3 ? це конкуренти? тоді давайте ще кіберпук додамо, взагалі зараз за 500 грн.
-
Ortyomko
Member
Зовсім різна ЦА. Одна - ізометрична фентезі у всесвіті D&D та грою за команду, інша - наукова фантастика про космос.Геральт: ↑ 17.08.2023 14:09Звісно конкуренти. ЦА та сама +/-. Причому тут КПК, який вийшов 100 років тому?Ortyomko: ↑ 17.08.2023 12:30 а як воно співвідноситься з BG3 ? це конкуренти? тоді давайте ще кіберпук додамо, взагалі зараз за 500 грн.
Перша мене зовсім не цікавить, а друга дуже цікавить. Звісно це не значить що BG3 погана, просто я таке не люблю.
Досить дивно їх порівнювати. КПК привів як приклад некорректного порівняння.
-
Геральт
Member
Тобто гравці в BG не будуть грати в старфілд і навпаки? Ну, одиниці може й так. А на загал - мабуть ні.Ortyomko: ↑ 17.08.2023 14:20 Зовсім різна ЦА. Одна - ізометрична фентезі у всесвіті D&D та грою за команду, інша - наукова фантастика про космос.
Перша мене зовсім не цікавить, а друга дуже цікавить. Звісно це не значить що BG3 погана, просто я таке не люблю.
КПК привів як приклад некорректного порівняння.
-
Kravan
Member
Еслм не релизнется забагованным куском кода, то вероятно что да.Spiryt: ↑ 17.08.2023 14:16Старфилд уже в топ 3 по продажам в стиме, уступает только контре и БГ3. Ближе к релизу, скорее всего займет первое местоГеральт: ↑ 17.08.2023 14:09
Звісно конкуренти. ЦА та сама +/-. Причому тут КПК, який вийшов 100 років тому?
А если выйдет и получит разгромные оценки то хайпанет и через неделю пропадет. Самое опасное в этом деле это как раз техническое состояние игры. Ну и конечно, наполнение самой игры вызывает вопросы. Если это будет сгенерированные компом планетки размером с футбольное поле (а такое, как мы знаем вполне себе может быть) и миссиями типа "подай-принеси но в космосе" то тогда это будет провал, коорый усилится расхайпованностью самой игры.
Сам хоть космос не перевариваю, буду играть по гейм пассу, если бы не БГ играл бы на релизе т.к. игру очень ждал.
Последний раз редактировалось Kravan 17.08.2023 14:32, всего редактировалось 1 раз.
-
Геральт
Member
Тобто гравці в BG не будуть грати в старфілд і навпаки? Ну, одиниці може й так. А на загал - мабуть ні.Ortyomko: ↑ 17.08.2023 14:20 Зовсім різна ЦА. Одна - ізометрична фентезі у всесвіті D&D та грою за команду, інша - наукова фантастика про космос.
КПК привів як приклад некорректного порівняння.
А не було б BG може й був би вже на 1муSpiryt: ↑ 17.08.2023 14:16 Старфилд уже в топ 3 по продажам в стиме, уступает только контре и БГ3. Ближе к релизу, скорее всего займет первое место
-
Spiryt
Member
BG3 разбирают на хайпе. За неделю до релиза, Старфилд тоже будет на первом месте и продержится там, как минимум пару недель, а дальше уже будет зависить от качества и состояния игры
-
Kravan
Member
Если честно сомневаюсь, не потому что игра плохая а поттому, что Геймпасс. Самм Мелкомягкие говорили что Геймпасс убивает продажи.Spiryt: ↑ 17.08.2023 14:33BG3 разбирают на хайпе. За неделю до релиза, Старфилд тоже будет на первом месте и продержится там, как минимум пару недель, а дальше уже будет зависить от качества и состояния игры
+ снова таки в чем смысл брать это за 70 баксов если можно взять за 3?
Тут еще нужно правильно читать статистику Стим. Там рейтинг не по числу проданных копий а по прибыли от продаж (в том числе внутриигровых магазинов). Игра еще не вышла и ее маржинальность может считаться Стимом как очень высокая (мы не знаем, или я не знаю алгоритм) пример - Форспокен, до релиза был на 3-м месте, в день релиза отлетел на 10-е+ а через два дня улетел навсегда и вернуться не обещал.
Именно поэтому ориентироваться скорее стоит на средний и пиковый онлайн, чтобы приблизительно понимать продажи, а не на сугубо место в чарте продаж.
-
divinity
Member
я не дуже розумію про 3 бакса. Подивився ціна 190 грн/місяць, це 5 баксів, різниця невелика, але ж це не 3.Kravan: ↑ 17.08.2023 12:48 Ну вот и я не понимаю в чем срачь. Вопрос купить подписку за три бакса...
Та і основна фішка, що Скайрім можна було модити, грати в СВОЮ версію гри. Мені дефолтний скайрім з автолевелінгом набрид - ти модами зробив собі статичний світ. Хочеться щоб топові речі з звичайних бандитів не падали - ставиш MorrowLoot. І т.п. Про графіку вже мовчу.
Ну ок, 190 грн небагато, як ти граєш 40 годин на тиждень, але коли в тебе є часу 2-5 годин в тиждень після роботи? Всі так люблять Бесідку поливати, але ж Фолаут 3,4 та Скайрім гарні ігри і аналогів мало було (гра про дослідження від 1 обличчя).
Я не зрозумів ні Ф76, ні ТЕСО, тому їх не брав. Боївка просто дно, так я грав в Морровінд, але ж ...
серйозно? Це те ж саме сказати, що якийсь бордерлендс і контр-страйк один і той же сеттінг, бо і там, і там з пушкою бігаєшdaesz: ↑ 17.08.2023 11:40Відьмак, 2 оріджінал сіна, обидва мідл ерса (ті що про таліона), дреґон догма, райзен 2 / 3, пілларс оф етерніті - все фентезі, щось темніше, щось традиційніше, тим не менше Зельду ще можна приписати сюди-ж. Фентезі ж?Devianne: ↑ 17.08.2023 10:38 Пардон - усіх це кого?) А які після Скайріму( для 1 гравця) вийшли у схожому сеттінгу щоб усіх достати? Можна список - я напевне щось пропустив)
Відьмак вже дуже давно вийшов, та й інший зовсім сеттінг. DOS - взагалі не зміг грати в це, хоч в стімі куплено, але найгірша моя покупка, купився на відгуки. Це партійні cRPG, це те саме, що шахи і футбол сказати одне і інше ж спорт. Pillars туди же
Мід Ерс - це що? Аркада/Екшн
Dragon Dogma це більш схоже на оригинальну Divinity (я не про Original Sin)
Raisen 2/3 - ігри часів скайріму. 10 років пройшло.
У Skyrim аналогів немає, на жаль. Fallout 4, The Outer Worlds найбільш подібні, але це ж пушками. Тобто пограти в щось Skyrim-подібне немає можливості. Тому якщо Starfield буде хоч наполовину тим, про що вони пишуть, гру чекає успіх.
-
Kravan
Member
Аргентинские аккаунты насколько помню были там вообще за пол копейки. Но может что-то поменялось. Да и 190 грн в пересчете = три бутылки пива. Про моды на старте - не актуально, первые месяца 3-4 ничего толкового наверняка не будет, а когда будет и сам Старфилд уже будет стоить в половину меньше. Я например Гейпасс вроде толи на 6 толи на 8 месяцев вообще гривен по 100 за мес...или около того.divinity: ↑ 17.08.2023 15:06я не дуже розумію про 3 бакса. Подивився ціна 190 грн/місяць, це 5 баксів, різниця невелика, але ж це не 3.Kravan: ↑ 17.08.2023 12:48 Ну вот и я не понимаю в чем срачь. Вопрос купить подписку за три бакса...
Та і основна фішка, що Скайрім можна було модити, грати в СВОЮ версію гри. Мені дефолтний скайрім з автолевелінгом набрид - ти модами зробив собі статичний світ. Хочеться щоб топові речі з звичайних бандитів не падали - ставиш MorrowLoot. І т.п. Про графіку вже мовчу.
Ну ок, 190 грн небагато, як ти граєш 40 годин на тиждень, але коли в тебе є часу 2-5 годин в тиждень після роботи? Всі так люблять Бесідку поливати, але ж Фолаут 3,4 та Скайрім гарні ігри і аналогів мало було (гра про дослідження від 1 обличчя).
Я не зрозумів ні Ф76, ні ТЕСО, тому їх не брав. Боївка просто дно, так я грав в Морровінд, але ж ...
серйозно? Це те ж саме сказати, що якийсь бордерлендс і контр-страйк один і той же сеттінг, бо і там, і там з пушкою бігаєшdaesz: ↑ 17.08.2023 11:40
Відьмак, 2 оріджінал сіна, обидва мідл ерса (ті що про таліона), дреґон догма, райзен 2 / 3, пілларс оф етерніті - все фентезі, щось темніше, щось традиційніше, тим не менше Зельду ще можна приписати сюди-ж. Фентезі ж?
Відьмак вже дуже давно вийшов, та й інший зовсім сеттінг. DOS - взагалі не зміг грати в це, хоч в стімі куплено, але найгірша моя покупка, купився на відгуки. Це партійні cRPG, це те саме, що шахи і футбол сказати одне і інше ж спорт. Pillars туди же
Мід Ерс - це що? Аркада/Екшн
Dragon Dogma це більш схоже на оригинальну Divinity (я не про Original Sin)
Raisen 2/3 - ігри часів скайріму. 10 років пройшло.
У Skyrim аналогів немає, на жаль. Fallout 4, The Outer Worlds найбільш подібні, але це ж пушками. Тобто пограти в щось Skyrim-подібне немає можливості. Тому якщо Starfield буде хоч наполовину тим, про що вони пишуть, гру чекає успіх.
Фоллаут 4 вполне себе игра среднего качества.
Ну и то, что вам не нравятся партийные РПГ не значит что они плохие, мне например ровно также Скайрим не РПГ, а чисто фаерболлы покидать)))
-
divinity
Member
і що?
Це просто регіональна ціна різна. І гривня падає
Elden Ring був 899 грн, зараз ті ж 1800 грн.
Football manager був 800 грн, зараз 1300 без знижки
Diablo 4 від 2500 грн
BG3 не факт, що не буде дорожче ніж зараз, багато від видавця залежить.
І що? Це все різні ігри по різній ціні.
-
Shaolin_Style
Member
ну некоторые издатели уже подняли цены х2 относительно того сколько стоило раньше. пример тот же armored core 800/1600divinity: ↑ 17.08.2023 15:16і що?
Це просто регіональна ціна різна. І гривня падає
Elden Ring був 899 грн, зараз ті ж 1800 грн.
Football manager був 800 грн, зараз 1300 без знижки
Diablo 4 від 2500 грн
BG3 не факт, що не буде дорожче ніж зараз, багато від видавця залежить.
І що? Це все різні ігри по різній ціні.