С графоном уровня PS3
Последние статьи и обзоры
Новости
Кто во что играет?
-
Spiryt
Member
-
Maxhope
Member
snegurrrka
Чуть ошибся , 38 часов и демка 3часа показывает, прошел все побочки , закрыл все арки , всех персонажей , прокачал все предметы и скрафтил лучший шмот и меч... Диалоги я не скипал , но читая быстро Сабы , пропускал пока они это скажут , но это только в побочках , сюжет прям полностью смотрел.
Чуть ошибся , 38 часов и демка 3часа показывает, прошел все побочки , закрыл все арки , всех персонажей , прокачал все предметы и скрафтил лучший шмот и меч... Диалоги я не скипал , но читая быстро Сабы , пропускал пока они это скажут , но это только в побочках , сюжет прям полностью смотрел.
- спойлер
-
snegurrrka
Member
Maxhope
Ну для мене це speedrun Мені дуже зайшла гра, тому я не поспішав і насолоджувався
Правда я один із сувенірів так і зібрав, 16й здається. Часто барда слухав, говорив з персонажами у схованку навіть коли маркера над ними не було, там багато діалогів можна пропустити.
Ну для мене це speedrun Мені дуже зайшла гра, тому я не поспішав і насолоджувався
Правда я один із сувенірів так і зібрав, 16й здається. Часто барда слухав, говорив з персонажами у схованку навіть коли маркера над ними не було, там багато діалогів можна пропустити.
-
terminahtor
Member
Final Fantasy - це та байда, де у всіх однакові пики та мечі по 90 метрів, а від боїв потім зайчиків в очах ловиш та флешбеки?
-
alex73
Junior
Baldur's Gate 3 - давно такой классной RPG не видел. Все по классике и с современной графикой.
Animal Crossing - снимает стресс, успокаивает нервы. Реально - проводили исследования на эту тему.
CS GO иногда.
Русская рыбалка 4 - вроде как не комильфо во вражеские игры играть, но я им не доначу. И уж больно хорошо сделано. На реальную рыбалку сейчас проблематично ездить.
Animal Crossing - снимает стресс, успокаивает нервы. Реально - проводили исследования на эту тему.
CS GO иногда.
Русская рыбалка 4 - вроде как не комильфо во вражеские игры играть, но я им не доначу. И уж больно хорошо сделано. На реальную рыбалку сейчас проблематично ездить.
-
Trap
Member
Пройшов Doom Eternal і Portal RTX
По Думу — прекрасна гра. Сюжет, різанина, саундтрек, графіка, оптимізація. В 2к на кошмарі (RTX, без длсс) було стабільних 170фпс (лок) на профільній навіть при обмеженні споживання відеокарти за допомогою Asus GPU TWEAK. При цьому не грілась і особливо не шуміла. Однозначно рекомендую для розслаблення) По знижкам колись ще й длс куплю обов'язково.
А от щодо Портала ситуація біль. Сюжет гарний, все таке... Але от реалізація ртх... Ультра налаштування, Frame generation, DLSS auto, без обмеження мощностей відеокарти — 120 фпс максимум, в середньому ~90. Ще й гуділа система сильно, як у топових проектах... Але графіка не сказав би, що вау. Не сильно відрізнялась від титанопаду 2 (імхо), хіба що більше яскрава. На додачу гра декілька раз намертво зависала, підглючувала, часто вилітала і ще частіше просто відмовлялась запускатись. Краще вже проходити оригінальний портал, ніж це
По Думу — прекрасна гра. Сюжет, різанина, саундтрек, графіка, оптимізація. В 2к на кошмарі (RTX, без длсс) було стабільних 170фпс (лок) на профільній навіть при обмеженні споживання відеокарти за допомогою Asus GPU TWEAK. При цьому не грілась і особливо не шуміла. Однозначно рекомендую для розслаблення) По знижкам колись ще й длс куплю обов'язково.
А от щодо Портала ситуація біль. Сюжет гарний, все таке... Але от реалізація ртх... Ультра налаштування, Frame generation, DLSS auto, без обмеження мощностей відеокарти — 120 фпс максимум, в середньому ~90. Ще й гуділа система сильно, як у топових проектах... Але графіка не сказав би, що вау. Не сильно відрізнялась від титанопаду 2 (імхо), хіба що більше яскрава. На додачу гра декілька раз намертво зависала, підглючувала, часто вилітала і ще частіше просто відмовлялась запускатись. Краще вже проходити оригінальний портал, ніж це
-
Maxhope
Member
Вот так трагедия там же пасстрейсинг , полная трассировка, от этого и требования такиеTrap: ↑ 17.08.2023 01:02120 фпс максимум, в середньому ~90.
-
Prescott
Member
Во что играть не знаю, бегаю в БФ1 переодически, игр несколько сотен и тяги нет
Отправлено спустя 4 часа 48 минут 1 секунду:
Бегаю пока в якудзу на пс5. Якуда лайк э драгон, весёлая игра. Затягивает.
Отправлено спустя 4 часа 48 минут 1 секунду:
Бегаю пока в якудзу на пс5. Якуда лайк э драгон, весёлая игра. Затягивает.
-
Volodimir
Member
NFS Most Wanted. Захотелось аркадных гононочек, а после него уже почти 20 лет ничего и нет. Ну Хот Пурсьют 10 года ещё может быть, нормально. Все эти форца горайзон - наигранное карамельное фуфло, как оказалось.
-
faunel
Junior
Ну така гра як dying light як мінімум буде відрізнятися від інших про зомбі.allekss: ↑ 16.08.2023 13:33 В целях ознакомления прохожу Dead Island 2. Напрашивается вывод, что все игры про зомбаков одинаковые.
Я з задоволення пройшов обидві частини.
А мене мало які ігри затягують
-
Draqoon
Member
Всі вони про зомбі та виживанняallekss: ↑ 16.08.2023 13:33 В целях ознакомления прохожу Dead Island 2. Напрашивается вывод, что все игры про зомбаков одинаковые.
Інколи зомбі це лише антураж для розкриття персонажів.
Мені більше всього зайшла Dead State: Reanimated
-
Maxhope
Member
bramble the mountain king - шикарная игра в стиле Инсайд , Литл Найтмерс. Стилистика скандинавских сказок , атмосфера жуткая , картинка красивая. Просто 10/10
Из минусов это чуть корявое управление, но в целом ничего критического
-
Prescott
Member
Maxhope
Принял, куплю.
Принял, куплю.
-
Sleepyden
Member
Скачав Assassin's creed origins - повна шняга, не рекомендую. Сил допройти не вистачило, тому видалив. Отстойна система рівнів, і те чи пройдеш ти місію залежить тільки від рівня, бо якщо ворог на 3 рівні більший за тебе, то він тебе вбиває за 2-3 удари, а якщо на 5 рівнів більше, то вбиває з одного удару, а ти йому взагалі не завдаєш шкоди. Сюжет ще більш менш норм, але це не виправляє ситуацію. Плюс до всього це не ассасін а просто розмахування мечем в більшості випадків.
Хочу наступним пройти реального ассасіна, який можете порадити? Юніті, синдикат чи якийсь інший?
Хочу наступним пройти реального ассасіна, який можете порадити? Юніті, синдикат чи якийсь інший?
-
Dremjke
Member
Реальные ассасины - это буквально первые 3 части, далее игра постепенно превращается в гриндилку, апогей настаёт в Unity.Sleepyden: ↑ 20.08.2023 13:42Хочу наступним пройти реального ассасіна, який можете порадити? Юніті, синдикат чи якийсь інший?
Юнити в целом хороша, но сюжет ни о чем, как буд-то из куском склеен, скомкан и сжеван. В синдикате ситуация получше, паркур в обеих играх удачный.
-
maxud_b
Member
Мені blackflag сподобався але мабудь застаріла графіка може негативно вплинути на враження. А якщо забути що це асасін і куди грінд його довів то як симулятор пірата дуже непоганий.
-
IvanKrysko
Member
Більш за все обожнюю дві частини, які тягнув ПК - Блек флаг, та роудж. Прям в захваті від цих частин, особливо роуджSleepyden: ↑ 20.08.2023 13:42 Скачав Assassin's creed origins - повна шняга, не рекомендую. Сил допройти не вистачило, тому видалив. Отстойна система рівнів, і те чи пройдеш ти місію залежить тільки від рівня, бо якщо ворог на 3 рівні більший за тебе, то він тебе вбиває за 2-3 удари, а якщо на 5 рівнів більше, то вбиває з одного удару, а ти йому взагалі не завдаєш шкоди. Сюжет ще більш менш норм, але це не виправляє ситуацію. Плюс до всього це не ассасін а просто розмахування мечем в більшості випадків.
Ще хочеться пройти синдікат, він виглядає чудово
-
Volodimir
Member
По атмосфере она рядом с инсайд, лимбо и рядом не валялась. Где там жуть, какая жуть? Не видел. Думал, что похожа на Tale of two sons, обрадовался - опять мимо. Ничем, кроме навязчивой коридорности и кривого управления не запомнилась. И не зацепила вообще. Снёс спустя минут сорок нудного геймплея. Может быть оно дальше лучше, но как показывает практика, игры и фильмы которые первые 30 минут не цепляют - не зацепят и дальше.Maxhope: ↑ 20.08.2023 07:39bramble the mountain king - шикарная игра в стиле Инсайд , Литл Найтмерс. Стилистика скандинавских сказок , атмосфера жуткая , картинка красивая. Просто 10/10
-
Maxhope
Member
Там расчлененка , жертвоприношение детей , ведьмы , мерзкие существа, куча самых странных и жутких мест с своей историей, которую можно узнать в книгах , которые ты можешь найти , а можешь и не найти... По сути каждая локация и босс в ней это отдельная скандинавская сказка.Volodimir: ↑ 20.08.2023 21:56Где там жуть, какая жуть?
Мне эта игра понравилась куда больше Инсайда, тут есть босс файты , все шикарные , после которого совершенно новая локация с своей историей...
Игра проходится часа за 3 , там первые 30 минут ты уже бегаешь по внутренностям , на столе гигантского мясника тролля , ты может минут 10 играл ? Ну да там вступление надо пройти
-
Donate
Member
Реальний ассасін це перший з виключеним UISleepyden: ↑ 20.08.2023 13:42 Скачав Assassin's creed origins - повна шняга, не рекомендую. Сил допройти не вистачило, тому видалив. Отстойна система рівнів, і те чи пройдеш ти місію залежить тільки від рівня, бо якщо ворог на 3 рівні більший за тебе, то він тебе вбиває за 2-3 удари, а якщо на 5 рівнів більше, то вбиває з одного удару, а ти йому взагалі не завдаєш шкоди. Сюжет ще більш менш норм, але це не виправляє ситуацію. Плюс до всього це не ассасін а просто розмахування мечем в більшості випадків.