Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Moderator

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
Мерзавчик
Member

7mindfields: 16.08.2023 13:58 Ну, як показує практика, ти ще знайди зараз того, хто погодиться тобі цю передплату зробити
не знаю, в 9 з 10ти випадків жодних проблем не виникає...
Hotspur
Member

Запроваджуємо комісію за успішні угоди
Сьогодні, 16 серпня, ми запровадили «Комісію OLX» у категорії Електроніка. Згодом вона буде запроваджена і в інших категоріях нашого сервісу.

Що таке «Комісія OLX»?
Це оплата, що використовується з метою покращення досвіду користування платформою в рамках послуги OLX Доставка. Вона розповсюджується на всі угоди з OLX Доставка і стягується лише у випадку успішної угоди.
У чому перевага?
Ви не втрачаєте кошти на доставку та повернення товару, якщо покупець від нього відмовиться або не прийде у відділення пошти зовсім. Якщо угода не завершиться успішно, «Комісія OLX» не стягуватиметься.

Скільки це коштує?
Вартість комісії становить 1% + 10 грн від суми замовлення.

1 тупі крохобори
2 треба шукати альтернативи бо це вже на....ло повне
7mindfields
Member

Ну виказали своє обурення, і що далі? Давно вже не було чутно про "альтернативи" з іх півтори об'явами, ну йди :lol:
Heatstroke
Junior

Hotspur: 16.08.2023 14:33 Запроваджуємо комісію за успішні угоди
Сьогодні, 16 серпня, ми запровадили «Комісію OLX» у категорії Електроніка. Згодом вона буде запроваджена і в інших категоріях нашого сервісу.

Що таке «Комісія OLX»?
Це оплата, що використовується з метою покращення досвіду користування платформою в рамках послуги OLX Доставка. Вона розповсюджується на всі угоди з OLX Доставка і стягується лише у випадку успішної угоди.
У чому перевага?
Ви не втрачаєте кошти на доставку та повернення товару, якщо покупець від нього відмовиться або не прийде у відділення пошти зовсім. Якщо угода не завершиться успішно, «Комісія OLX» не стягуватиметься.

Скільки це коштує?
Вартість комісії становить 1% + 10 грн від суми замовлення.

1 тупі крохобори
2 треба шукати альтернативи бо це вже на....ло повне
Снимается с продавца. который купил пакет и прочие .
aaleksandrenko
Member

Виходить наразі ця комісія стягується з покупця, а хочуть перекласти на продавця? Чи обидва скинуться олх по 1% і 10 грн зверху? :facepalm:

Бо зараз 1% +10 грн платить покупець
Ось для прикладу.
спойлер
олх.png
Heatstroke
Junior

aaleksandrenko: 16.08.2023 15:43 Виходить наразі ця комісія стягується з покупця, а хочуть перекласти на продавця? Чи обидва скинуться олх по 1% і 10 грн зверху? :facepalm:

Ось для прикладу.
спойлер
олх.png
я все узнал .тупо прилепили с продавца .
остальное так и осталось
Мерзавчик
Member

aaleksandrenko: 16.08.2023 15:43 Виходить наразі ця комісія стягується з покупця, а хочуть перекласти на продавця? Чи обидва скинуться олх по 1% і 10 грн зверху? :facepalm:

Ось для прикладу.
спойлер
олх.png
Хрін там плавав - ця комісія для покупця, яку вже давно лох тихенько придумав для "покращення досвіду користування" їх дивисьнеохрінійякимкрутим ресурсом.
А тепер офіційно і з помпою зробили ще й для продавця... :gigi:
Heatstroke
Junior

Мерзавчик: 16.08.2023 15:48

Ось для прикладу.
спойлер
олх.png
Хрін там плавав - ця комісія для покупця, яку вже давно лох тихенько придумав для "покращення досвіду користування" їх дивисьнеохрінійякимкрутим ресурсом.
с продавца друже :)
Мерзавчик
Member

Heatstroke: 16.08.2023 15:48
Мерзавчик: 16.08.2023 15:48
Що - з продавця? Перечитайте двічі написане вище, подумайте...
зи. комісію з продавця ввели щойно, комісія для покупця вже давно є, якщо в очі не довбитись і уважно подивитись :beer: на скріні - "безпечна угода" - 160грн
Последний раз редактировалось Мерзавчик 16.08.2023 15:52, всего редактировалось 1 раз.
aaleksandrenko
Member

щоб виставити оголошення заплати, якщо продав ще заплати.
Оце разводняк :censoured: :censoured: :censoured:
Heatstroke
Junior

Мерзавчик: 16.08.2023 15:50
Heatstroke: 16.08.2023 15:48

Що - з продавця? Перечитайте двічі написане вище, подумайте
с продавца дружище я битый час с ними вел беседу в том и суть вопроса. .
все как было так и осталось плюс с продавца снимают
Изображение
Изображение
aaleksandrenko
Member

вся суть монополії. Спочатку купи або задави конкурентів. А потім дої користувачів по повній.

Відправлено через 2 хвилини 38 секунд:
Прикол в тому що олх доставка можлива від 40 грн здається. То заплати за оголошення 30-40 грн, 10грн комісії і 1%. І це тільки з продавця. Вважай подарував або ще в мінус якщо товар один, а не партія :up:
Последний раз редактировалось aaleksandrenko 16.08.2023 16:03, всего редактировалось 1 раз.
WalkMan
Member

невже так горить від того нещасного 1% +10грн? Як на мене, це краще аніж купувати їхні «пакети»
Nuclear World
Member

Так я так и не понял, если не покупать пакеты и рекламу, а пользоваться в рамках бесплатных объявлений, то ничего стягиваться не будет с продавца?
Heatstroke
Junior

Nuclear World: 16.08.2023 16:10 Так я так и не понял, если не покупать пакеты и рекламу, а пользоваться в рамках бесплатных объявлений, то ничего стягиваться не будет с продавца?
все будет что так что этак :)
все правильно поняли причем все но поверить в это туго :gigi:
aaleksandrenko
Member

WalkMan: 16.08.2023 16:03 невже так горить від того нещасного 1% +10грн? Як на мене, це краще аніж купувати їхні «пакети»
1% вже був і так. І це було нормально. А це вже 2%.
Я вже мовчу про якість сервісу, все працює через одне місце.
спойлер
олх2.png
Heatstroke
Junior

aaleksandrenko: 16.08.2023 16:13
WalkMan: 16.08.2023 16:03 невже так горить від того нещасного 1% +10грн? Як на мене, це краще аніж купувати їхні «пакети»
1% вже був і так. І це було нормально. А це вже 2%.
Я вже мовчу про якість сервісу, все працює через одне місце.
спойлер
олх2.png
не верно . 1 процент с покупателя как был так и остался. ничего не изменилось .от слова совсем
теперь прибавили 1 процент и 10 грн с продавца . от суммы продажи. если продал за 10000грн то на руки 9890. так яснее . и не важно покуал пакет или нет для всех :gigi:
Мерзавчик
Member

А що, пакети відмінили, розумнику?)))
Гоорить від самого факту...
aaleksandrenko
Member

поки вони тестують на рандомних щасливках цю фічу. Бо мені ще не прилітав такий лист. Вчора пк компоненти без комісії оформлювались
Heatstroke
Junior

aaleksandrenko: 16.08.2023 16:17 поки вони тестують на рандомних щасливках цю фічу. Бо мені ще не прилітав такий лист. Вчора пк компоненти без комісії оформлювались
теперь все просто . это отразится на покупателе . к примеру тем кто продавал по низу рынка железки . к этой цене прилепят процент с десяткой.
Ответить