Последние статьи и обзоры
Новости
Кто во что играет?
-
Sleepyden
Member
Пройшов Ratchet & Clank: Rift Apart. Сюжет як із піксарівського фільма, графіка теж. Як на мене замало геймплея. Пройшов за 9 годин на 95%. Графіка хоч і не на рівні кіберпанка, але навіть 3060 просіла до 25 фпс на ультрах на фінальному бої(думаю занадто багато обєктів на карті). Загалом хороша гра, але не шедевр, хоча можливо близько до цього статуса
Відправлено через 2 хвилини 48 секунд:
Ostin
Теж зробив списочок) Так легше орієнтуватися. Якщо сподобається сабнавтіка то раджу попробувати Subnautica Below Zero, багато чого додали нового, але є механіки з першої які угробили.
Відправлено через 2 хвилини 48 секунд:
Ostin
Теж зробив списочок) Так легше орієнтуватися. Якщо сподобається сабнавтіка то раджу попробувати Subnautica Below Zero, багато чого додали нового, але є механіки з першої які угробили.
-
Геральт
Member
Підкажіть чи можна буде почати BG3 за 72год до релізу?
Пластилінова там графіка. Але гра норм.Sleepyden: ↑ 28.07.2023 22:42 Пройшов Ratchet & Clank: Rift Apart. Сюжет як із піксарівського фільма, графіка теж. Як на мене замало геймплея. Пройшов за 9 годин на 95%. Графіка хоч і не на рівні кіберпанка, але навіть 3060 просіла до 25 фпс на ультрах на фінальному бої(думаю занадто багато обєктів на карті). Загалом хороша гра, але не шедевр, хоча можливо близько до цього статуса
-
MessiaH
Member
Не знаю, наверное пропускал побочки и не все планеты исследовалSleepyden: ↑ 28.07.2023 22:42Сюжет як із піксарівського фільма, графіка теж. Як на мене замало геймплея. Пройшов за 9 годин на 95%.
графон отличный, игра тожеГеральт: ↑ 28.07.2023 23:19Пластилінова там графіка. Але гра норм.
-
Геральт
Member
О так. Особливо фігурка ГГ і вода. Та й ящики пластилінові. Гарний графон був в ТЛОУ.MessiaH: ↑ 29.07.2023 15:18графон отличный, игра тожеГеральт: ↑ 28.07.2023 23:19Пластилінова там графіка. Але гра норм.
А тут як для мультяшки норм, для "дорослої" гри дуже на любителя.
-
MessiaH
Member
ну это как бы мультяшный мир и графон соответствующий, ТЛОУ не игра в фантастическом мире, сюжет фантастический, но игра более-менее реалГеральт: ↑ 29.07.2023 15:39О так. Особливо фігурка ГГ і вода. Та й ящики пластилінові. Гарний графон був в ТЛОУ.
А тут як для мультяшки норм, для "дорослої" гри дуже на любителя.
-
Sleepyden
Member
MessiaH
Я не зробив лиш три побочки, бо забагалися, чи не знаю що(з бронзовим, срібним і золотим кубком)
Я не зробив лиш три побочки, бо забагалися, чи не знаю що(з бронзовим, срібним і золотим кубком)
-
Sleepyden
Member
Підкажіть в що краще пограти Батла 3 чи Колда модерн варфейр 2019 року
-
_FYA_EXel
Member
Учитывая что ты прошел Ratchet & Clank, тебе лучше смотреть в сторону Fortnite и OverwatchSleepyden: ↑ 30.07.2023 18:38 Підкажіть в що краще пограти Батла 3 чи Колда модерн варфейр 2019 року
-
Sleepyden
Member
_FYA_EXel
При чому тут мультиплеєрні помийки? Я запитав що з цього краще пройти, можете розказати як я маю пройти фортнайт і оверватч?
При чому тут мультиплеєрні помийки? Я запитав що з цього краще пройти, можете розказати як я маю пройти фортнайт і оверватч?
-
_FYA_EXel
Member
Sleepyden
Ньюфаг расскажет - с каких пор БФ и кал не мультиплеерные?
Хотя если говорить про сингл для галочки, то в кале он получше.
Ньюфаг расскажет - с каких пор БФ и кал не мультиплеерные?
Хотя если говорить про сингл для галочки, то в кале он получше.
-
Jon_Marston
Member
Щас в псн раздали it takes two, игра огонь для двоих на диване, давно так не кайфовал и не агрился. Прям кооп открытие для меня
-
Prescott
Member
Прошёл GhostRunner, бомба, очень понравилась, жду 2ю часть
-
Dremjke
Member
Прохожу Призрака Цусими. Залипательная игра, очень нравится, хотя заметно, что делалась под ограничения ps4... Но навигация ветром - это офигенно и боёвка.
-
Hiden
Member
на последней версии эмулятора Yuzu теперь стабильно работает онлайн в Mario Kart 8 Deluxe
игроков и на ПК хватает, игра капец залипательная, веселая и в то же время хардкорная, лучшего в онлайне ничего в жизни не играл
а я уже серьезно подумывал над приобретением Nintendo Switch
игроков и на ПК хватает, игра капец залипательная, веселая и в то же время хардкорная, лучшего в онлайне ничего в жизни не играл
а я уже серьезно подумывал над приобретением Nintendo Switch
-
snegurrrka
Member
Сьогодні закінчив проходження Final Fantasy XVI, майже 80 годин пішло (головна історія + 100% побічних квестів), поки що для мене найкраща гра року і головне найбільш емоційна епічна історія. Це звісно я ще не почав Baldur's Gate 3, але в плані епічності та драматичності історії навряд буду більше вражений, знаючи ігри Larian, вони трохи іншим зазвичай затягують
Як би ця гра фантастично виглядала на ПК хоча б при 60 кадрах в 4К
Як би ця гра фантастично виглядала на ПК хоча б при 60 кадрах в 4К
-
Maxhope
Member
Каааааак? Я видел отзывы типа прошел за 50 часов и меня удивляло что это долго. Но что там делать 80 часов ? Я прошел абсолютно все побочки , убил где-то 70% монстров на доске и игра мне рисует 34часа , я переносил сейв с демки , возможно она это не учитывает , но тогда ещё + 2 часа примерно... Ну и + час добить монстровsnegurrrka: ↑ 16.08.2023 00:23Сьогодні закінчив проходження Final Fantasy XVI, майже 80 годин пішло (головна історія + 100% побічних квестів)
Это ж не ведьмак , она очень линейная , Ведьмак с длц всеми, всеми побочкам , закрытием всех воаросиков за 100 часов проходится... А тут коридор и квесты убей 5 мобов и вернись , через быстрый переход это делается за 3 минуты
-
snegurrrka
Member
Maxhope
Не знаю, я от абсолютно не уявляю як вона могла зайняти 34 години, це виключно головний сюжет мабуть для мене. Лише на 100% закрити дошку із небезпечними цілями зайняло чимало часу + всі діалоги, розмови по побічних квестах - я не скіпаю нічого, розмовляю багато, тому що діалоги цікаві з усіма, зупиняюся скріншоти роблю час від часу, тому що багато красивих сцен. Ну інколи звісно міг залишати гру увімкненою та відходити, тому ну нехай -5 годин ще так відняти, все одно 65-70 годин виглядає цілком адекватним для тих, хто по максимуму відвідав усі локації та виконав переважну більшість активностей, хоча я time trials не робив взагалі.
Не знаю, я от абсолютно не уявляю як вона могла зайняти 34 години, це виключно головний сюжет мабуть для мене. Лише на 100% закрити дошку із небезпечними цілями зайняло чимало часу + всі діалоги, розмови по побічних квестах - я не скіпаю нічого, розмовляю багато, тому що діалоги цікаві з усіма, зупиняюся скріншоти роблю час від часу, тому що багато красивих сцен. Ну інколи звісно міг залишати гру увімкненою та відходити, тому ну нехай -5 годин ще так відняти, все одно 65-70 годин виглядає цілком адекватним для тих, хто по максимуму відвідав усі локації та виконав переважну більшість активностей, хоча я time trials не робив взагалі.
- спойлер
-
allekss
Member
В целях ознакомления прохожу Dead Island 2. Напрашивается вывод, что все игры про зомбаков одинаковые.
-
VovaII
Member
Чи не могли б порадити якусь гру на УЕ5? Бо вже кортить "помацати" нові технології "в живу", а до Сталкер2 ще чекати.
Чи може якусь демку на УЕ5?
Дякую.
Чи може якусь демку на УЕ5?
Дякую.
-
neo89skynet
Member
VovaII
remnant 2
remnant 2