Нова пошта: все, що пов'язано з цією службою доставки

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Moderator

Все вопросы по НП - в этой теме

ПРАВИЛА конференции действуют в полной мере
NFS-Racer
Member

Мерзавчик
1% що це магазин
99% що це пошта
Alex_Lviv
Junior

dicer46
досить часто щось беру на itbox , але ні разу не додумався на НП замовляти щоб ще й доплачувати за доставку ))

у Львові ж є їхні 3 чи 4 точки видачі - магазини Брейн
на Південному, в центрі, і ще десь не памятаю
зручно, бо все на місці можна оглянути, перевірити
кілька разів замовляв чогось 2 шт , на вибір, на місці вже вирішував що саме забираю, одне з 2х

Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
NFS-Racer
100% - пошта, + в ТН було чітко написано що саме в посилці - от хтось і спокусився
нехай по камерах перевіряють
хоча - не певен що щось вийде, на місці то ніхто не перевірив вміст посилки
dicer46
Member

В нп важать коробки? Бо навіть камінь не поклали для ваги :gigi: написав в обидва суппорти, чекаю відповідей

Відправлено через 3 хвилини 7 секунд:
Замовлення відправляється 2-ма посилками з різних складів
Друга частина замовлення з мобільним телефоном також вже відправлена і прямує до вас
Рукалице айтібокс

Відправлено через 3 хвилини 55 секунд:
15.08.2023, 17:24
Виїхала з Дніпро, Відділення №4
Детальніше
Задонать – прокачай ППО!
Відправили коли я їм написав хмм
1%?
strang
Member

dicer46: 15.08.2023 17:08Купив в itbox скло, чохол, смартфон через нп. На пошті посилку не відкривалась (не я її забирав), вдома відкрили а смартфона нема.
тиждень назад там же замовляли такий же набір - приїхав тільки телефон. передзвонили - виявилось що відправляють 2-ма різними посилками. через день доїхало і скло з чохлом.
dicer46
Member

;)
strang: 15.08.2023 18:17
dicer46: 15.08.2023 17:08Купив в itbox скло, чохол, смартфон через нп. На пошті посилку не відкривалась (не я її забирав), вдома відкрили а смартфона нема.
тиждень назад там же замовляли такий же набір - приїхав тільки телефон. передзвонили - виявилось що відправляють 2-ма різними посилками. через день доїхало і скло з чохлом.
Що не можна десь написати що буде 2 посилки? Тільки нерви собі спалив. Питання закрите :beer:
DEVES
Member

Воспользовались услугами npshopping для покупки товаров в Китайском магазине. Покупки совершались с промежутками в несколько дней разными покупателями.
Спустя пару недель от первой покупки обнаружилось, что только одна из 9 посылок была обработана складом НП в Китае и доставлена в Украину. Остальные - как и небыло. Хотя по предоставленым магазином трекам SF-Express, все доехало до склада с указанием даты, времени, имени курьера и его номером телефона.

Случайно в телеграмме нашел такого же счастливчика, но его посылка спустя месяц нашлась и вчера (17.08) была отправлена в Украину.

Обращения в НП оформлены, сидим ждём результата.
Кто-нибудь еще из местных попал в такую же передрягу?
DEVES
Member

Сегодня звонили с Новой Почты с предложением смирится с тем, что посылки мы не получим.
А доказательства того, что они доставлены курьерами на склад не являются доказательствами.
Dedok88
Member

хочу застерегти усіх у кого будуть замовляти посилки на м. Зеленодольськ Дніпропетровська область відділення #1. На данному відділенні працює особь, яка бере додому посилки, користується ними, а потім повертає. Не знаю чи замовляє на своє ім'я чи продає свої послуги знайомим, але це факт.
maxhim
Junior

Подскажите, если не ошибся темой. Можно ли на почту припереть свой пк и проверить жесткий диск, купленный по олх доставке, подключив сата кабелем. Продавец сам типа не может протестить, не к чему подключить.
LiquidStorm
Member

maxhim: 10.09.2023 22:32 Подскажите, если не ошибся темой. Можно ли на почту припереть свой пк и проверить жесткий диск, купленный по олх доставке, подключив сата кабелем. Продавец сам типа не может протестить, не к чему подключить.
Якщо коротко, то - ні.
Але, якщо і відділенні вас добре знають, то можуть троха відійти від регламенту.
maxhim
Junior

LiquidStorm
Дякую, може спробую там запитати.
Fuuuuuuury
Junior

Dedok88: 28.08.2023 08:51 хочу застерегти усіх у кого будуть замовляти посилки на м. Зеленодольськ Дніпропетровська область відділення #1. На данному відділенні працює особь, яка бере додому посилки, користується ними, а потім повертає. Не знаю чи замовляє на своє ім'я чи продає свої послуги знайомим, але це факт.
Якщо є порушення правил НП то одна скарга вирішує 80% проблем
Patruletz
Member

скільки часу може висіти така фігня ?

Зараз:
Відправник самостійно створив цю накладну, але ще не надав до відправки
feniks_tm
Member

Patruletz: 02.10.2023 17:32 скільки часу може висіти така фігня ?

Зараз:
Відправник самостійно створив цю накладну, але ще не надав до відправки
Допоки не відправлять, очевидно. Якщо магазин, то там в основному нп сама забирає ближче до 8-9 вечора.
murzik
Member

наложка подорожчала?
відправлення 0.5 кг. вартість доставик 70, зворотня доставка сума 40, послуги зворотньої доставки 21

а, це щось відправник затупив
murzik
Member

якщо посилку з нкладеним платежем не забрати, яку вартість доставки сплачує відправник?
NFS-Racer
Member

murzik
все оплачує, туди і назад, якщо отримувач ні за що не заплатив
murzik
Member

NFS-Racer
ого. тоді вигідніше відмовитися від неї. якщо посилка 40 грн, а доставка 140 :Dчи тоді нова пошта буде чмирити при користуванні її послугами?
Avenger80
Member

murzik
Абсолютно нет, она (Новая почта) просто утилизирует её по своему усмотрению после определённого периода, не помню какого, на сайте написано.
fds2002
Junior

а по-моему же сделали бесплатный возврат наложки с год назад и платить надо только в одну сторону?
Ответить