Можуть бути проблеми з доступністю процесорів для ремонту.конструктивне виконання FP8 замість FP7, втім для кінцевого користувача це неважливо
Я одного не розумію - навіщо? Зменшили обсяг робіт по адаптації під існуючі платфори?
Можуть бути проблеми з доступністю процесорів для ремонту.конструктивне виконання FP8 замість FP7, втім для кінцевого користувача це неважливо
Для кінцевого користувача це означає що амд вашими дровами займатись не буде, балуйтесь як хочетеwaryag: ↑ 15.08.2023 14:16 Пропоную обговорити AMD випустила процесори Ryzen 7 7840S та Ryzen 5 7640S ексклюзивно для Lenovo
Я одного не розумію - навіщо? Зменшили обсяг робіт по адаптації під існуючі платфори?
Ось тільки у цьому випадку новий ноут вже стовідсодково буде не від Леново, і проц в ньому також з високою вигрогідністю буде не від АМД.Conqistador: ↑ 15.08.2023 14:28 проприетарщина делает такие ноутбуки неремонтопригодными, на леново всегда жаловались ремонтники, видимо решили скинуть булыжник чтобы вообще за ремонты не брались и сразу бежали в магазин за новым ноутом
Не знаю про города крупные, а в более мелких все равно ноуты почти не ремонтируют. Не любая "мастерская" банально может от пыли почистить и заменить термопасту. Про перепайку процессора вообще молчу. Учитывая это любой производитель ноутов будет призван не надежным пользователем. Леново ничего не потеряет тут.Extra: ↑ 15.08.2023 16:37 Ось тільки у цьому випадку новий ноут вже стовідсодково буде не від Леново, і проц в ньому також з високою вигрогідністю буде не від АМД.
Це на яких таких моделях?Leqi: ↑ 15.08.2023 15:02 ще один мінус в сторону Lenovo, вони і так раніше заливали смолою банки RAM i SSD
Ми мабуть різні новини читали та різними Леново користувались.Leqi: ↑ 15.08.2023 15:02 так тепер і пропрієтарний проц буде, який важче буде замінити у випадку чого!
Все просто , це щоб більше їх фірмового гівно-компаунда під проц влізлоwaryag: ↑ 15.08.2023 14:16 Пропоную обговорити AMD випустила процесори Ryzen 7 7840S та Ryzen 5 7640S ексклюзивно для Lenovo