Последние статьи и обзоры
Новости
Высокая температура материнской платы
-
NMilka
Junior
Материнская плата a55f-m3,Процессор athlon 651k.При включении компьютера температура материнской платы в aida64 показывает 57,а в speccy 24.После перезагрузки температура в aida64 68-72,в speccy 54.Термопаста на чипсете менялась но ничего не изменилось.Это глюк или нормально?
Последний раз редактировалось NMilka 12.08.2023 14:47, всего редактировалось 2 раза.
-
mklm
Member
який жах
-
NMilka
Junior
Чого жах?mklm: ↑ 12.08.2023 14:42 який жах
-
yan1x
Member
Потому-что проблему сами придумали и пошли еще на форум писать
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
NMilka
Junior
Тоесть это нормальная температура?
-
Donate
Member
Ну по перше температуру треба дивитись в біосі якщо вона там є, який датчик та чи інша программа бере питання. hwinfo як варіант потискайте він на мою думку більш точний.NMilka: ↑ 12.08.2023 15:26 Тоесть это нормальная температура?
Друге старі чіпсети достатньо добре грілися. В мене на ноуті з sandy bridge було стабільні 70+ градусів всі його 8 років роботи а потім я його ще й продав
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
NMilka
Junior
Donate: ↑ 12.08.2023 15:33Ну по перше температуру треба дивитись в біосі якщо вона там є, який датчик та чи інша программа бере питання. hwinfo як варіант потискайте він на мою думку більш точний.NMilka: ↑ 12.08.2023 15:26 Тоесть это нормальная температура?
Друге старі чіпсети достатньо добре грілися. В мене на ноуті з sandy bridge було стабільні 70+ градусів всі його 8 років роботи а потім я його ще й продав![]()
-
Hotspur
Member
високувата але в межах. сильно залежить від корпусу і температури приміщенняNMilka: ↑ 12.08.2023 15:26 Тоесть это нормальная температура?
-
Vovk_Z
Member
Я би взагалі поміряв безконтактним термометром (пірометром). Бо коли три різні програми показують три абсолютно різні значення - то довіри до цих чисел - нуль..