Baldur's Gate 3 | 2023

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

_FYA_EXel: 10.08.2023 17:57 Геральт
А как это ты паладинов до карги перебил? - у меня наоборот, может ты еще и Кагу убил :gigi:
Так я по правому краю спочатку йшов і я знав де вона сидить.
спойлер
(через струмок перестрибнув). І прийшов вже фул-паті. Дівчина попросила про допомогу і потопала в табір, бо місця не знайшлось. Пішов бити кривдників без неї, поки вона чекала-переживала :D
на Кагу компромат знайшов, але ще не використовував.
Барбарис
Member

Геральт, перед домом карги, наприклад, червонець знизу з болота дістав всю паті метрів за 30 якщо не більше. У мене найдальші спели метрів 15 криють.
Геральт
Member

Барбарис
Тут не можу сказати. Бо на середній я до них не дійшов. А на складній затягнув їх в хату і вже в хаті замордував.
_FYA_EXel
Member

Геральт: 10.08.2023 18:05
_FYA_EXel: 10.08.2023 17:57 Геральт
А как это ты паладинов до карги перебил? - у меня наоборот, может ты еще и Кагу убил :gigi:
Так я по правому краю спочатку йшов і я знав де вона сидить.
спойлер
(через струмок перестрибнув). І прийшов вже фул-паті. Дівчина попросила про допомогу і потопала в табір, бо місця не знайшлось. Пішов бити кривдників без неї, поки вона чекала-переживала :D
на Кагу компромат знайшов, але ще не використовував.
А ну тогда понятно, почему у тебя паладины легкие, просто тоже пробовал их убивать с ней и без - совсем 2 разных боя ;)
Барбарис
Member

Знайшов сарай у Вимерлому селищі - життя ніколи не буде колишнім.
Геральт
Member

_FYA_EXel
Ну не знаю. Щось мені здається що з нею, що без неї, виглядало б +/- однаково:
спойлер
- забіг гуртом на дах
- спалив за собою драбину
- масло на терасу
- з маскування пристрелив паладиншу, яка виходить на двір
- далі фокус по паладину з дворучним мечем, який тратить кілька ходів на добирання.
- добивання останнього паладина

Але Карлах дійсно менш живуча ніж Лаезель, а дамага не сказав би, що сильно більше вливає. То я її таки в бійця пізніше переформатував.
Paradox1306
Member

Може комусь пригодиться - гра на рог алі чудово грається в фулхд все ультра крім освітлення
er[socrates]
Member

Paradox1306: 11.08.2023 09:38 Може комусь пригодиться - гра на рог алі чудово грається в фулхд все ультра крім освітлення
насколько громко рог работает при этом?)
Paradox1306
Member

er[socrates]: 11.08.2023 11:18
Paradox1306: 11.08.2023 09:38 Може комусь пригодиться - гра на рог алі чудово грається в фулхд все ультра крім освітлення
насколько громко рог работает при этом?)
Беззвучно фактично, там кульки магічні і я зараз серйозно
_FYA_EXel
Member

Геральт: 11.08.2023 08:38 _FYA_EXel
Ну не знаю. Щось мені здається що з нею, що без неї, виглядало б +/- однаково:
спойлер
- забіг гуртом на дах
- спалив за собою драбину
- масло на терасу
- з маскування пристрелив паладиншу, яка виходить на двір
- далі фокус по паладину з дворучним мечем, який тратить кілька ходів на добирання.
- добивання останнього паладина

Але Карлах дійсно менш живуча ніж Лаезель, а дамага не сказав би, що сильно більше вливає. То я її таки в бійця пізніше переформатував.
Ты как на крышу залез, когда бой начинается сразу после разговора. :gigi: (не думаешь, что тебя потом могут обвинить в убийстве паладинов, поскольку ты убил их без разговора)
ПС. Мне тоже этот красный паровоз не зашел, как и гомосек, хожу пока с ней и бисеком, но после отдыха поменяю обратно на курносую и пожирателя артефактов.
Геральт
Member

_FYA_EXel: 11.08.2023 14:44 Ты как на крышу залез, когда бой начинается сразу после разговора. :gigi: (не думаешь, что тебя потом могут обвинить в убийстве паладинов, поскольку ты убил их без разговора)
ПС. Мне тоже этот красный паровоз не зашел, как и гомосек, хожу пока с ней и бисеком, но после отдыха поменяю обратно на курносую и пожирателя артефактов.
Ну, в мене аватар шахрай. Інколи спочатку стріляє, тоді говорить. Та й Карлах була досить переконлива )
Курноса харизматична, але надто скажена. Та й інші не дуже сприймають. А то є недобре, коли в колективі немає "дружньої атмосфери" :D
Чарівника найняв. По суті те саме, тільки без шкідливих звичок.
Ну і по ролях вийшло класично: сапорт(клірик), лучник(аватар), танк(червона) ну і наймит-маг
Donate
Member

Draqoon: 10.08.2023 15:36 Щось я подивився боївку і засумував, знову якась мутна боївка для людей з 144 IQ
В solasta: crown of the magister теж не подобається вертикальна боївка, взаємодія з камінням, світлом, стелею і т.д.
Частково. Тут деякі класси взагалі щось з себе починають представляти десь з 5+ рівня.
Як приклад жрець у якого взагалі перша адекватна абілка на хіл зявляється на 4-му рівні до цього класс незрозуміло що з себе представляє :laugh:
Десь на 7 рівні дуже смачно захилює, може втанчити легко 40, а потім просто відхили себе та всіх :laugh:
І так з багатьма іншими :rotate:
_FYA_EXel
Member

Геральт: 11.08.2023 15:07
_FYA_EXel: 11.08.2023 14:44 Ты как на крышу залез, когда бой начинается сразу после разговора. :gigi: (не думаешь, что тебя потом могут обвинить в убийстве паладинов, поскольку ты убил их без разговора)
Ну, в мене аватар шахрай. Інколи спочатку стріляє, тоді говорить. Та й Карлах була досить переконлива )
Курноса харизматична, але надто скажена. Та й інші не дуже сприймають. А то є недобре, коли в колективі немає "дружньої атмосфери" :D
Чарівника найняв. По суті те саме, тільки без шкідливих звичок.
Ну і по ролях вийшло класично: сапорт(клірик), лучник(аватар), танк(червона) ну і наймит-маг
Ну у меня гг паладин, может из-за этого парюсь :laugh:
К слову, мой паладин даже не смог определить другого паладина в разговоре - это реальный косяк со стороны ларианов.
Геральт
Member

_FYA_EXel
Є такі приколи. Якщо починати розмову не курносою з патрульними
спойлер
, то вона буде збоку стояти і не встрявати. Також не додумали.
Або чувак який шукає гея і я його можу в табір направити, навіть якщо гея в табір не запрошував і він насправді десь лазить по карті.
Барбарис
Member

Мій паладин ще та потороч, але чого чекати від інквізитора. Ще й весь гурт ганяє по карті червоними і всього лиш з парою хп. :lol:
А щоб комусь недобре зробити завжди є гіт'янкі. :gigi:
_FYA_EXel
Member

Геральт: 11.08.2023 15:34 _FYA_EXel
Є такі приколи. Якщо починати розмову не курносою з патрульними
спойлер
, то вона буде збоку стояти і не встрявати. Також не додумали.
Або чувак який шукає гея і я його можу в табір направити, навіть якщо гея в табір не запрошував і він насправді десь лазить по карті.
спойлер
У меня это чувак завис, я убил каргу, а он говорит - иди к карге :laugh:
erazel
Member

https://store.steampowered.com/news/app ... 7241938859

Там трішки статистики приїхало, по тому хто і як грає.
Donate
Member

Вжитті би не купив цю гру, але бескоштовна торрент версія зробила своє :laugh:
спойлер
Изображение
Геральт
Member

erazel: 11.08.2023 19:42 https://store.steampowered.com/news/app ... 7241938859

Там трішки статистики приїхало, по тому хто і як грає.
Цікаві цифри. Але всього 400 чоловік за тиждень пройшло. Скільки ж там того всього є?
Барбарис
Member

Геральт, це може сюжет завершили на кораблі нафтилоїдів або більше нічого не робили.
Ответить