Новости
Последние статьи и обзоры
Странные вопросы и точные ответы
-
Alex+
Member
Shosya
Єдиного метода боротьби нема. Зазвичай допомагає видалення стороннього AHCI драйвера, на стандартному віндовому все проходить.
Хтось перебирає різні версії програми в пошуках робочої версії, а сам Crucial радить скачати просто образ прошивка та обновити ручками.
Або ж взагалі нічого не робити, якщо нема явної потреби в оновленні прошивки
Єдиного метода боротьби нема. Зазвичай допомагає видалення стороннього AHCI драйвера, на стандартному віндовому все проходить.
Хтось перебирає різні версії програми в пошуках робочої версії, а сам Crucial радить скачати просто образ прошивка та обновити ручками.
-
Shosya
Member
дякуюAlex+: ↑ 06.08.2023 17:06 Shosya
-
BattleCru
Member
Чому не можу скачати гру з Microsoft store? Племіннику колись купив там Майнкрафт, чи запускали не памятаю. Зараз він хоче його пограти, але кнопки щоб його встановити немає. Спробував у себе на ноуті, коли натискають кнопку Play нічого не відбувається. Куди копати?
- спойлер
-
BattleCru
Member
З цим питанням розібрався, є ще одне - можливо змінити редакцію W10 з корпоративної на Pro без перевстановлення ОС? Просто ввести новий ключ буде достатньо? Чи тільки перевстановлення?
-
Scoffer
Member
BattleCru
Коротка відповідь - не можна. Можна тільки апдейтити знизу вгору по редакціям, а не згори вниз.
Довга відповідь - якщо дуже-дуже захотіти то можна зашкваритись, накидати деяких дллок з хоум редакції, поправити купу ключів в реєстрі щоб вінда з'їхала з глузду і почала думати що вона хоум, і після зробити апгрейд з отакого от недохоуму до про.
Коротка відповідь - не можна. Можна тільки апдейтити знизу вгору по редакціям, а не згори вниз.
Довга відповідь - якщо дуже-дуже захотіти то можна зашкваритись, накидати деяких дллок з хоум редакції, поправити купу ключів в реєстрі щоб вінда з'їхала з глузду і почала думати що вона хоум, і після зробити апгрейд з отакого от недохоуму до про.
-
Death
Member
https://www.facebook.com/reel/1422069301917087 що за фільм ? не можу знайти ніяк
-
murzik
Member
https://www.youtube.com/shorts/o42j-mdNfyEDeath: ↑ 09.08.2023 19:28 https://www.facebook.com/reel/1422069301917087 що за фільм ? не можу знайти ніяк
ФИЛЬМ | 911: СЛУЖБА СПАСЕНИЯ | СЕРИАЛ
https://www.tiktok.com/@metaldetectorgi ... 1603387411
-
Death
Member
murzik
блін а я думав прикольний фільм про автомобіль втікач, дякую
блін а я думав прикольний фільм про автомобіль втікач, дякую
-
maxn
Member
В ПайПале карта привата стала серой и не активной. Остальные карты норм. Карта ещё активна пол года, проблем или сомнительных операций с неё небыло. Удалял карту из кошелька, добавлял заново, всё равно отображается как неактивная. что это может быть?
-
Engineer_1988
Member
Що каже тех. підтримка ? Зараз яйці дорогі, щоб гадати на коф. гущіmaxn: ↑ 10.08.2023 13:46 В ПайПале карта привата стала серой и не активной.
-
maxn
Member
Engineer_1988
В привате сраный робот по кругу гоняет не даёт оператора, в пп заявку оставил но сказали пару часов ждать
В привате сраный робот по кругу гоняет не даёт оператора, в пп заявку оставил но сказали пару часов ждать
-
murzik
Member
є щасливчики, які встановили оновлення вінди? 
-
maroders2
Member
murzik
А шо не так? А то я як раз на флешку записав останню версію 11ки і завтра планував встановити. Знову майки накосячили і горить залізо?:)
А шо не так? А то я як раз на флешку записав останню версію 11ки і завтра планував встановити. Знову майки накосячили і горить залізо?:)
-
murzik
Member
maroders2
криво обнова встановилась - не міг завантажитися робочий стіл, блимало все ніби відкривається і закривається програма, тільки за долю секунди.
відкотився на заводські , пропали програми. edge не запускався, зы смартфона не мыг завантажити ны один браузер для компа
тепер мене бісять оці значки як позбутися тих рисок і що вони значать? раніше емблема програми була підсвічена вся, а зараз лише та риска.
криво обнова встановилась - не міг завантажитися робочий стіл, блимало все ніби відкривається і закривається програма, тільки за долю секунди.
відкотився на заводські , пропали програми. edge не запускався, зы смартфона не мыг завантажити ны один браузер для компа
тепер мене бісять оці значки як позбутися тих рисок і що вони значать? раніше емблема програми була підсвічена вся, а зараз лише та риска.
-
Engineer_1988
Member
Я довго тримався , але портабл проги кажуть шо треба уже систему 10, оновлення вже нейдуть. Тому перейшов нещодавно , спеціально поставив корпоративну ltsc msdn, меньше мусора в ній , оновлення рідше , але підтримка в неї більше ніж в звичайної .
А 11 тормоза ще ті....
-
Alex+
Member
murzik

- спойлер

-
murzik
Member
Alex+
100000%
Відправлено через 2 хвилини 28 секунд:
враховуючи, що на шару, гріх сердитись. нормальнілюди відключають автоматичне оновлення (перевірку і скачування)
просто вже час завести 2 флешки - 1 з віндою, 1 з прогами, 1 з особистими файлами.
або виділити 200 доларів на ліцензію і хмару. за 15 років можна і купити 1 раз вінду, правда зараз війна і краще на дрона закинути
п.с: якщо у мене є ліцензія windows XP, воно оновиться до він 11 безкоштовно?
п.с2: при перемиканні мови вспливає вікно мов. ну нахіба?
Відправлено через 2 хвилини 28 секунд:
у мене була 10. а потім опа - 11Engineer_1988: ↑ 11.08.2023 21:18А 11 тормоза ще ті....
просто вже час завести 2 флешки - 1 з віндою, 1 з прогами, 1 з особистими файлами.
або виділити 200 доларів на ліцензію і хмару. за 15 років можна і купити 1 раз вінду, правда зараз війна і краще на дрона закинути
п.с: якщо у мене є ліцензія windows XP, воно оновиться до він 11 безкоштовно?
п.с2: при перемиканні мови вспливає вікно мов. ну нахіба?
-
Engineer_1988
Member
Я 7 користувався років 6, жодних оновлень, окрім 4 критичних .... І наразі вирішив вімкнути, все ж таки тут рідше все ....Залізо поки 11 не дозволяє.
Навіщо та ліцензія ? Що ти отримаєш ?
Ти інвертор норм не купуєшь, а уже націлився на ліцензію.....
Навіщо та ліцензія ? Що ти отримаєш ?
Ти інвертор норм не купуєшь, а уже націлився на ліцензію.....
-
murzik
Member
ліцензія - щоб не качати KMS