Выбор роутера

Локальные сети и Интернет
Ответить
Автор
Member

Тупа маніпуляція. Ти тупо вирвав цитату з контексту. :facepalm:

kolesnukm: 07.08.2023 08:47 Навіть банальна підтримка, 5-6 річний ентерпрайз h510 постійно отримує оновлення і підтримка буде до якось там місяця 28 року, а на сяомі чи тп-лінк скільки часу ще будуть виходити якісь оновлення?
Ну купи собі мікротік, теж будеш отримувати багато оновлень. :gigi:
kolesnukm
Member

Маю і hex s i віртуальний і що ? Ок якщо вирвав із контексту то хотів би послухати які ти ентерпрайз рішення використовував в дома )
Последний раз редактировалось kolesnukm 07.08.2023 09:02, всего редактировалось 1 раз.
Mad Dog
Member

kolesnukm: 07.08.2023 08:55 Це в тебе не підтверджені фрази, а в мене реальні приклади де ставив знайомим і родичам рукус і ніяких скарг після того
А, так ти баригуєш рукусами... це багато чого ставить на свої місця. :lol:
kolesnukm
Member

Mad Dog: 07.08.2023 09:01
kolesnukm: 07.08.2023 08:55 Це в тебе не підтверджені фрази, а в мене реальні приклади де ставив знайомим і родичам рукус і ніяких скарг після того
А, так ти баригуєш рукусами... це багато чого ставить на свої місця. :lol:
Ні, куплене все на ebay під конкретних користувачів, інколи щось на продаж що б доставку із ebay перекрити
Mad Dog
Member

Ну не будемо тебе позбавляти барижного заробітку. Продовжуй і далі втюхувати людям казочки про стабільність та нові прошивки. :super:
kolesnukm
Member

Так я не почув реальних прикладів особистого використання ентепрайзу, прикладів де при однакових умовах сяомі буде по площі покриттям кращим. А то виходить що все де на коробці написано АХ вже автоматично краще за все, бо ж новий стандарт, і пофіг на оновлення і якусь підтримку.

І цікаво де барижний дохід, що привезу на одну точку більше яку на 10-15$ продам дорожче що б перекрити доставку, ну звісно )) Чи може є якісь докази що контейнерами і постійно в продажі маю
Последний раз редактировалось kolesnukm 07.08.2023 09:15, всего редактировалось 1 раз.
artko
Member

Pathfinder: 07.08.2023 08:50 Нові технології, робота над сигналом. :lol: Мікротік hap AX2 поїде назад, на заводському - wave 2 не має 160 МГц,
так в нього немає 160мгц. зовсім як би.
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

artko: 07.08.2023 09:15
Pathfinder: 07.08.2023 08:50 Нові технології, робота над сигналом. :lol: Мікротік hap AX2 поїде назад, на заводському - wave 2 не має 160 МГц,
Це мене значить заглючило. Але примусово можна виставити, проте пише немає підтримуваних каналів і не працює.
Mad Dog
Member

kolesnukm: 07.08.2023 09:11 Так я не почув реальних прикладів особистого використання ентепрайзу, прикладів де при однакових умовах сяомі буде по площі покриттям кращим.
Ну давай без цих тупих маніпуляцій. Десь у полі направлена ентерпрайз точка покриє значно більше площі ніж будь яка мильниця.
В домашніх умовах приводив результати наприклад тут:
Mad Dog: 25.07.2023 11:42 Взяв ноут пішов у найвіддаленіше місце квартири,: балкон, 2 залізобетонні панелі від роутера, при чому навіть для відбитих хвиль там цілий лабіринт.
Изображение
Протокол: Wi-Fi 6 (802.11ax)
Опис: Intel(R) Wi-Fi 6 AX201 160MHz
Версія драйвера: 22.100.1.1
Діапазон мережі: 5 ГГц
Канал мережі: 36
Швидкість лінії (отримання й передача): 1297/1441 (Mbps)
Нічого подібного я ні на одній віфі 5 залізяці не бачив... Якщо у тебе є залізяка яка покаже кращі результати пришли мені її для тесту.
kolesnukm: 07.08.2023 09:11А то виходить що все де на коробці написано АХ вже автоматично краще за все, бо ж новий стандарт, і пофіг на оновлення і якусь підтримку.
Знову маніпуляції. Ти від мене таких висновків ніде не побачиш.
Я тобі більше скажу, я не раджу брати бюджетні віфі 6 роутери типу ах1800, без 160 МГц і т.д.

Отправлено спустя 5 минут :
Pathfinder: 07.08.2023 09:38

Це мене значить заглючило. Але примусово можна виставити, проте пише немає підтримуваних каналів і не працює.
Та нема там 160 МГц. Я тобі більше скажу, вони йдуть на одному і тому ж чіпі, що і древні, вже зняті з виробництва, Xiaomi AX1800.
Mad Dog: 06.08.2023 07:06 Мікрот завжди пас задніх у плані вафлі. І навіть АХ лінійка не виключення.
kolesnukm
Member

Ок, сенсу в подальшій дискусії не бачу, так як жодного аргументу чому ентерпрайз гівно крім того що він на АС якого для 80% користувачів з каналом 100-250 мб вистачить з головою не почув, хоча є вже і АХ за непоганими цінами
Mad Dog
Member

Ну от, як дійшли до практики так зразу барига злився. :lol:
І не треба цих тупих маніпуляцій, сам по собі ентерпрайз рулить.
kolesnukm
Member

До якої практики що АС не АХ по шв, я це не раз писав. І відколи я став баригою, рідним все купував за свій кошт, друзям по собівартості , звісно краще рекомендувати спонсора війни) я так і не почув про досвід з етерпрайзом, це ж простіше обсирати те чого не бачив і вруках не трибам, звісно це ж не маніпуляції
artko
Member

Pathfinder: 07.08.2023 09:38

це неперевершена гнучкість RouterOS :)
Mad Dog
Member

kolesnukm: 07.08.2023 10:09 До якої практики що АС не АХ по шв, я це не раз писав. І відколи я став баригою, рідним все купував за свій кошт, друзям по собівартості , звісно краще рекомендувати спонсора війни) я так і не почув про досвід з етерпрайзом, це ж простіше обсирати те чого не бачив і вруках не трибам, звісно це ж не маніпуляції
Ну так пришли мені те що мене здивує. І раз і на завжди розставить крапки на свої місця.
Чи нема такої залізяки яку можна порівняти вдома з моїм ксяомі?

Тут же якщо почитати коменти, то я мав отримати болт, а не швидкість саме через хренове покриття ксяомі у порівнянні з ентерпрайз залізяками.
kolesnukm
Member

от тепер питання а для чого я маю щось прислати, ти ж все і так знаєш раз постійно тут доказуєш що ентепрайз гівно, значить користувався

Крім того як варіант можеш і ти мені відправити крутий сяомі, після якого я викину все що маю і поставлю його
Mad Dog
Member

kolesnukm: 07.08.2023 10:25 от тепер питання а для чого я маю щось прислати, ти ж все і так знаєш раз постійно тут доказуєш що ентепрайз гівно, значить користувався
Щоб не виглядати балаболам, який крім загальних фраз так і не зміг нічого сказати. Чи є якісь проблеми? Проведу тести, результати сюди... За доставку я заплачу.
І перестань вже писати маячню, що ентерпрайз це гівно.
kolesnukm
Member

а що я мав доводити що ентерпроайз стабільний і навіть відносно старе залізо отримує довго оновлення і випадки коли воно випадає взагалі мінімальні, мені це не треба доводити, я це бачу на практиці де і знайомим ставив і де на об'єктах роками працює і жодного поламаного заліза за роки і все що написав на власному досвіді? Так по швидкості це не конкурент АХ але не всім це потрібно і не всі мають відповідний канал, стабільність для багатьох важливіше. Але зараз напишеш що це маніпуляція бо в тебе в дома рік пропрацював сяомі і все добре

тепер трохи про про сяомі і інших

Сяомі, купи новий в магазині а він тобі погано працює, значить на форум, переший новий роутер на китай. Потім їх додаток, який то може побачить роутер то ні, це бачив на практиці і починається .. (знаю зараз почнеться за криворукість, бо святий сяомі не може не працювати) і потім вийде пару оновлень, наклепають через рік нові і все яка підтримка. Ок є багато сторонніх підтримок але є і шанс що багато чого біле при використанні чи прошивці не так, тому uart кабель точно треба мати)

за tp-link і тут багато скарг про прошивки і пристрої, я писав як дорогий пристрій не завантажився після виключення світла, класно що він вміє швидкість але толку, і в неті чомусь вже повно інструкції, і вже навіть є інструкція як його оживити тому це не перший випадок

Це від тебе не почув чому не має сенсу в старому ентерпрайзі який ще зможе стільки ж пропрацювати, при чому стабільно і який при потребі кабелем в нормальний меш формується.

І не треба писати що це все вирвано із контексту, загальні фрази, маніпуляції, це все приклади.
Mad Dog
Member

І знову за відсутності аргументів, крім загальних фраз, почав обсирати все інше. :facepalm:
Добре що хоч вже про покриття мовчиш. :up:

Цей пацієнт злився, якщо у когось іншого є чудо залізяки для тесту... присилайте. Порівняю в реальних умовах.
kolesnukm
Member

Яких аргументів що ентерпрайз краще за сохо? Тут і не має що казати це і так ясно, інакше всі ставили замість сіско, рукус, аруб, сяомі і економили. А які аргументи від тебе, що не так з ентрепрайзом? Обсирання в тебе, бо крім швидкості не має ні про що сказати, без ніякого використання і досвіду з ентерпрайзом. На відміну від тебе я не обсирав а все описав із власного досвіду із сяомі і тп-лінками, і точно як і ти де писали при швидкість рукус, взяв узагальнено коментарі про тп-лінк.
Mad Dog
Member

kolesnukm: 07.08.2023 11:35 Яких аргументів що ентерпрайз краще за сохо? Тут і не має що казати це і так ясно, інакше всі ставили замість сіско, рукус, аруб, сяомі і економили.
Global Wireless Router main players are TP-LINK, D-Link, Belkin (Linksys), Netgear, Xiaomi, etc. Global top five manufacturers hold a share over 60%.
https://www.marketwatch.com/press-relea ... 2023-05-14

Изображение

https://www.mordorintelligence.com/indu ... ter-market

Всі і ставлять ширпотреб. :gigi:
Це тільки у тебе друзі і родичі просять привезти та налаштувати їм Рукуси... звісно самі, без твоїх барижних рекламних казачок. :lol:
Ответить