Взяв пройдисвіта. Там бонусів від спеціалізацій, допомог і т.д. 9-12 вийшло. Соціалка через обман. Замки, пастки, переконання практично завжди з першої спроби.Барбарис: ↑ 06.08.2023 09:48 кубик додає напруги .
Последние статьи и обзоры
Новости
Baldur's Gate 3 вже ставить рекорди популярності
-
Геральт
Member
-
Барбарис
Member
Мій перший недорослик - варвар , але так як заплутався в бонусах навичок(не обрав бонуси), то не зміг почати гру. Наступний людина - паладин.Геральт: ↑ 06.08.2023 12:23Взяв пройдисвіта. Там бонусів від спеціалізацій, допомог і т.д. 9-12 вийшло. Соціалка через обман. Замки, пастки, переконання практично завжди з першої спроби.Барбарис: ↑ 06.08.2023 09:48 кубик додає напруги .
-
erazel
Member
Може таки вже створити тему про БГ3 як такий? Геральт, давай створюй . З мене вистачає і теми про українську локалізацію. Бо хтось ходить там і мені вічно мінуса ліпить
-
quadrotony
Member
Геральт
Тому що Кіберпанк це легендарна гра, коли в неї граєш сльози на очі навертаються
Тому що Кіберпанк це легендарна гра, коли в неї граєш сльози на очі навертаються
-
Геральт
Member
erazel
Та тему треба підтримувати, а мені лінь)
Та й що там обговорювати. Все просто. Продуктів тонни. Золота вистарчає. Ходи собі в табір почастіше, в бою стрибай, а не біжи. А все решта на індивідуальний смак. Але я на середній граю.
Та тему треба підтримувати, а мені лінь)
Та й що там обговорювати. Все просто. Продуктів тонни. Золота вистарчає. Ходи собі в табір почастіше, в бою стрибай, а не біжи. А все решта на індивідуальний смак. Але я на середній граю.
-
Shaolin_Style
Member
viewtopic.php?f=15&t=272801erazel: ↑ 06.08.2023 17:30 Може таки вже створити тему про БГ3 як такий? Геральт, давай створюй . З мене вистачає і теми про українську локалізацію. Бо хтось ходить там і мені вічно мінуса ліпить