Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира - делимся опытом/информацией

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира - делимся опытом/информацией

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

"Жирные" предложения площадок (наши и забугорные), не имеющих отдельной темы
Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
спойлер
Вопрос в следующем:
куплены дорогие комплектующие, находятся в Москве.
нужны контакты ответственной компании чтобы можно было отправить в Украину, воспользовавшись их услугами.
Почта России идёт лесом из-за тотального воровства. DHL тоже не рассматривается, потому что придётся платить около 30% от стоимости различных налогов при получении.
Подскажите варианты, если несложно. Может кто сталкивался, заранее спасибо!
Последний раз редактировалось gehka3 22.11.2018 10:41, всего редактировалось 1 раз.
Причина: !
yupi
Member

Impost: 03.08.2023 17:46 завжди ті хто привезе під 10% !
то й вози теж :laugh:
Ortyomko
Member

доречі. замовив павербанки з США дніпроЛЛС, вони додали фотозвіт отримки моєї посилки, і у фото потрапило що ці чуваки там дивляться канал тнт та гаріка харламова.
отака контора :D
aaleksandrenko
Member

Ortyomko: 03.08.2023 23:15 доречі. замовив павербанки з США дніпроЛЛС, вони додали фотозвіт отримки моєї посилки, і у фото потрапило що ці чуваки там дивляться канал тнт та гаріка харламова.
Зате у них гравіювання на клавіатурі виключно українське.
Профі робили задорого ;)
Ortyomko
Member

aaleksandrenko: 03.08.2023 23:29
Ortyomko: 03.08.2023 23:15 доречі. замовив павербанки з США дніпроЛЛС, вони додали фотозвіт отримки моєї посилки, і у фото потрапило що ці чуваки там дивляться канал тнт та гаріка харламова.
Зате у них гравіювання на клавіатурі виключно українське.
Профі робили задорого ;)
так, теж бачив, це умора :lol:
Midi-Fighter
Member

Хочу родственникам отправить в США посылку с личными вещами (кое какие лекарства, шмотки детям и снеки украинские), подскажите, есть что то дешевле Укрпочты?
feniks_tm
Member

Midi-Fighter: 05.08.2023 13:02 Хочу родственникам отправить в США посылку с личными вещами (кое какие лекарства, шмотки детям и снеки украинские), подскажите, есть что то дешевле Укрпочты?
Meest не так давно робив розсилку, що знизили тариф, можеш глянути, прорахувати. Навряд буде дешевше, так хоч трошки краще доїде.
zmax
Member

Midi-Fighter: 05.08.2023 13:02Хочу родственникам отправить в США посылку с личными вещами (кое какие лекарства, шмотки детям и снеки украинские),
уверены что ваши лекарства можно спокойно перемещать через границу?
crisisby
Member

Тоже хотел лекарства в сша отправить. Все существующие перевозчики отказались.
Ortyomko
Member

козлы блин. можно попробовать с вещами отправить и указать "вещи", как вариант. ну развернут так развернут
ackstarvinta
Member

Ortyomko: 10.08.2023 22:13 козлы блин. можно попробовать с вещами отправить и указать "вещи", как вариант. ну развернут так развернут
І через вашу посилку затримають всім решта на перевірку. Навіть не думайтк таке робити, якщо не хочете щоб вам поставили свічку в церкві щоб виліз геморой :beer:
Alex_Lviv
Junior

Midi-Fighter
Висилати ліки в посилці, навіть заховати-замотати - остання глупість!
В кращому випадку завернуть, або утилізують всю посилку.
Раніше, ще можна було , добре заникати в якісь речі, і проходило. Останній рік вже не пройде, просвічують все що йде до них, з України.
Стосується власне США і Канади

Варіант лиш один
- Знайти людину, котра полетить туди, домовитись щоб взяли передати. Літаком жодних проблем з ліками, в межах розумного.

Зараз це досить популярна тема, цікавить момент, невже в америці така печаль, немає на місці там ліки купити...? Рецепт потрібен майже на все, але дістати його , в чому проблема )
BOBAHH
Member

проблема в том, что то что у нас можно купить за 10 уе в сша вам обойдется в 300, не считая похода к врачу. ((
TSMatvey
Member

народ, чим краще(надійно/дешево) доставити акумулятор ліфепо 11кг, десь 320дол. Є можливість почекати місяць-другий(але краще швидше). В минулому році остріли енергетики були десь під кінець жовтня, то до цього часу потрібно бути готовим)
feniks_tm
Member

TSMatvey: 14.08.2023 16:09 народ, чим краще(надійно/дешево) доставити акумулятор ліфепо 11кг, десь 320дол. Є можливість почекати місяць-другий(але краще швидше). В минулому році остріли енергетики були десь під кінець жовтня, то до цього часу потрібно бути готовим)
Ви б уточнили ще звідки. З Європи не бачу проблеми тащити машиною через meest, десь 2 євро за кілограм тариф здається. Якщо США, то певно тільки морем, якраз до 2 місяців вкладетесь.
TSMatvey
Member

із сша. я був разок брав із сша звукову картку, але там вага смішна, та і було роки 2-3 назад
feniks_tm
Member

TSMatvey: 14.08.2023 18:01 із сша. я був разок брав із сша звукову картку, але там вага смішна, та і було роки 2-3 назад
MEEST кораблем тоді, 3-3.5$/кг.
спойлер
Изображение
TSMatvey
Member

дякую
nochnik89
Member

если вдруг кому интересно
Новая почта отправляет в США и уже интегрирована в ебей . Продавать на ебей стало проще. Возможно это уже давно и я что-то пропустил. Раньше я отправлял только укр почтой .
Стоимость доставок в США от 650 грн
IvanCh
Member

nochnik89
насправді в нас є повно різних операторів заточених на єбей, амазон,єсті і ко.
і часто навіть нп в них по цінам і якості програє.
ackstarvinta
Member

nochnik89: 22.08.2023 14:18 если вдруг кому интересно
Новая почта отправляет в США и уже интегрирована в ебей . Продавать на ебей стало проще. Возможно это уже давно и я что-то пропустил. Раньше я отправлял только укр почтой .
Стоимость доставок в США от 650 грн
Дайте будь ласка лінк де можна про це прочитати. В мене в діда якраз купа хламу раритетного, може б якийсь американець собі щось придбав B-)
Ответить