Так і не треба стопкранити, це абсолютно не ефективно. В авто ж не просто так ABS ставлятьHotspur: ↑ 03.08.2023 23:18 на мтб з 45+ км я зупиняюсь відносно. на гревелі гірший контроль гірші гальма я не ризикую стопкранити на швидкості 45 км
Последние статьи и обзоры
Новости
Вело овери?
-
dead_rat
Member
-
Hotspur
Member
буває треба різко зупинитись бо спереду ідіот на машині. варіант зламати собі шию чи ще шось ?dead_rat: ↑ 03.08.2023 23:20Так і не треба стопкранити, це абсолютно не ефективно. В авто ж не просто так ABS ставлять
-
dead_rat
Member
Але ж це не значить що треба в істериці вжимати гальма.Hotspur: ↑ 03.08.2023 23:21буває треба різко зупинитись бо спереду ідіот на машині. варіант зламати собі шию чи ще шось ?dead_rat: ↑ 03.08.2023 23:20Так і не треба стопкранити, це абсолютно не ефективно. В авто ж не просто так ABS ставлять
Ти швидше зупинишся без нервів, якщо гальмуватимеш з правильною технікою.
-
Hotspur
Member
це правда але я ж не пілот ф1 шоб за мілісекунди вже сміститись та гальмувати по правильній траєкторії. тому шо є то є. гальма на гревелі змінив. ротора змінив (старі були нормальні, ці просто легші). гальмує краще. TRP Spyre оце поставив, підвод обох колодок. гідравліка дорогоdead_rat: ↑ 03.08.2023 23:23Ти швидше зупинишся без нервів, якщо гальмуватимеш з правильною технікою.
-
dead_rat
Member
Hotspur
Гальмування здебільшого обмежене зчепленням шин, а не гальмами.
От ти з запотужними гальмами чуть що і зриваєш колеса і тебе несе без контролю
Гальмування здебільшого обмежене зчепленням шин, а не гальмами.
От ти з запотужними гальмами чуть що і зриваєш колеса і тебе несе без контролю
-
Hotspur
Member
це тіки задне. передне не зносить навіть на МТБ (ну якщо не лізти в грязюку). задне буває блокується, але з цим можна жити власне. проблема гревела шо в нього контролю сильно менше ніж в МТБ та гальма гіршіdead_rat: ↑ 03.08.2023 23:28От ти з запотужними гальмами чуть що і зриваєш колеса і тебе несе без контролю
-
dead_rat
Member
Hotspur
Ти задовбав теоретизувати, візьми вже і протестуй. І потренуйся гальмувати як вчать
Ти задовбав теоретизувати, візьми вже і протестуй. І потренуйся гальмувати як вчать
-
Hotspur
Member
я їзжу на обох велахdead_rat: ↑ 03.08.2023 23:32Ти задовбав теоретизувати, візьми вже і протестуй. І потренуйся гальмувати як вчать
-
PROGRAMMATOR
Member
Не байк, але для нього і не тільки (в залі тепер теж користуюсь). Дуже давно хотів годинник, нарешті наважився.
- спойлер
-
Hotspur
Member
ну ти б модель сказав чи шоPROGRAMMATOR: ↑ 04.08.2023 23:36Дуже давно хотів годинник, нарешті наважився.
-
PROGRAMMATOR
Member
Довга назва. Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Black DLC Titanium with Black Band
-
Hotspur
Member
25к ? дорого богатоPROGRAMMATOR: ↑ 04.08.2023 23:52Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Black DLC Titanium with Black Band
-
murzik
Member
і що вони вміють? сирена повітряної вбудована? 45к гуглитьсяPROGRAMMATOR: ↑ 04.08.2023 23:52 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Black DLC Titanium with Black Band
-
dead_rat
Member
Назва агіньPROGRAMMATOR: ↑ 04.08.2023 23:52 Довга назва. Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Black DLC Titanium with Black Band
Годинник для бігунів
-
murzik
Member
20-00
+30
не дуже погода для катання
+30
не дуже погода для катання
-
Hotspur
Member
дуже жарко. я не їзжу в таку погоду. це треба вставати в 5 ранкуmurzik: ↑ 06.08.2023 19:59не дуже погода для катання
-
PROGRAMMATOR
Member
+30 то лайти. Вчора о 19:00 +36 в захисті коліно\голінь в стріту дві години тренувався.
-
dead_rat
Member
-
suhigor
Member
Подскажите где сейчас веложелезки лучше на продажу выставить (переклюки, тормоза и прочее). Олх или есть специализированные форумы?
-
Alex+
Member
suhigor
На ХТ є досить велика активна барахолка: http://xt.ht/phpbb/viewforum.php?f=18
На ХТ є досить велика активна барахолка: http://xt.ht/phpbb/viewforum.php?f=18