В elden ring, який відноситься до соулсів як ти кажеш, піковий онлайн 950к був, не знаю чого автор поста про нього не згадав. Хоча на рахунок гри року згоденГеральт: ↑ 04.08.2023 09:12 Цікава статистика. КПК2077, якого не хаяв лише лінививй, виявляється перший. Поруч фолич4, який також критикували та Хогвардс. А де ж ті всі "мегапопулярні" 2гі дьябли, соулси та подібна...мура?
А БГ3 - гра року, однозначно.
Последние статьи и обзоры
Новости
Baldur's Gate 3 вже ставить рекорди популярності
-
Beata
Junior
-
Devianne
Member
купив, друзі теж купили. Спробуємо грати в кооператив
-
anyname
Member
а дьябла 2 є в Стімі? Взагалі це дурість мірятися одночасним онлайном в одному рейтингу для ігор у яких був предзаказ і ні.(тим паче якщо у тайтла він був три роки). зрозуміло що якщо не трабли зі скасуванням , то предзаказ заруле. це як золоті джойстики у Варгеймінгу (якщо усі цукор не зайдете в ігри - ми ваші танки поріжемо. а якщо зайдете - дамо день поему).Геральт: ↑ 04.08.2023 09:12 Цікава статистика. КПК2077, якого не хаяв лише лінививй, виявляється перший. Поруч фолич4, який також критикували та Хогвардс. А де ж ті всі "мегапопулярні" 2гі дьябли, соулси та подібна...мура?
А БГ3 - гра року, однозначно.
-
Mopger
Junior
Це добре. Після того, як всі ці бета-тестери все потестують, то можна буде вже і грати. Десь через рік-два.
-
Геральт
Member
Таке популярне що ні в стім ні в гог нема )anyname: ↑ 04.08.2023 14:50 а дьябла 2 є в Стімі? Взагалі це дурість мірятися одночасним онлайном в одному рейтингу для ігор у яких був предзаказ і ні.(тим паче якщо у тайтла він був три роки). зрозуміло що якщо не трабли зі скасуванням , то предзаказ заруле. це як золоті джойстики у Варгеймінгу (якщо усі цукор не зайдете в ігри - ми ваші танки поріжемо. а якщо зайдете - дамо день поему).
А що з передзамовленням не так? Взяв тиждень тому BG3. Щось там трохи побігав, не далі 3го рівня і закинув до релізу. Бо і так знав, що збереження не підійдуть. Де мій прем?
По ELden Ring таки так, один соулс проліз в топ.
-
waryag
Member
У д2р був передзаказ. Більш того, в діаблу 2 грала купа людей ще тоді, коли ларіан навіть у проєкті не булоanyname: ↑ 04.08.2023 14:50а дьябла 2 є в Стімі? Взагалі це дурість мірятися одночасним онлайном в одному рейтингу для ігор у яких був предзаказ і ні.(тим паче якщо у тайтла він був три роки). зрозуміло що якщо не трабли зі скасуванням , то предзаказ заруле. це як золоті джойстики у Варгеймінгу (якщо усі цукор не зайдете в ігри - ми ваші танки поріжемо. а якщо зайдете - дамо день поему).
Відправлено через 1 хвилину 24 секунди:
П.С. Взагалі, аргументи захисників криворуків з багатомільярдних корпорацій від ларіан виглядають дуже кумедно.
-
MessiaH
Member
Не играл, по видосам на Ютубе такая же изометрическая игра как и ДиаблоShaolin_Style: ↑ 04.08.2023 10:13То есть ни в Baldurs Gate, ни в Icewind Dale ты не играл и даже не слышал?
-
erazel
Member
-
Enjthesilence
Member
fantomrulezz: ↑ 04.08.2023 09:32Ні, це не так. КБ був в неймовірно поганому технічному стані, ба більше, на консолях це було неіграбельне лайно і кого там сдпр зробили винними? Тестувальнників на аутсорсі, які типу набрехали про технічний стан гри, а видавець ні до чого? Ага, якби не там. Наобіцяли, не виконали обіцянок за 3 роки з релізу, короче оптимізація КБ - шляпа і отримали свій хейт сдпр справедливо, що трохи приземлило ігрову індустрію після цього.Геральт: ↑ 04.08.2023 09:12 Бо вся ця істерія про "багопанк, в який неможливо грати та який видає 3 фпс на топових картах" виявилась роздутим хейтерами брехнею перебільшенням.
-
Spiryt
Member
Примерно, как сравнить все игры от первого, или третьего лица и тоже сказать, что они все одинковыеMessiaH: ↑ 04.08.2023 16:32Не играл, по видосам на Ютубе такая же изометрическая игра как и ДиаблоShaolin_Style: ↑ 04.08.2023 10:13То есть ни в Baldurs Gate, ни в Icewind Dale ты не играл и даже не слышал?
-
_FYA_EXel
Member
Популярность игры в том, что она объединила два лагеря игроков - бладурсов и дивинити
-
erazel
Member
Ви хотіли сказати батьків і дітей? На секунду забудемо що оригінальний ДівайнДівініті вийшов незадовго після БГ2._FYA_EXel: ↑ 04.08.2023 17:07 Популярность игры в том, что она объединила два лагеря игроков - бладурсов и дивинити
-
Stray
Member
крута гра
-
MessiaH
Member
в топку эту срань галимую, там оказывается пошаговые бои, снёс в корзину к чертям
-
Барбарис
Member
Ммммм, торрент.MessiaH: ↑ 05.08.2023 00:08 в топку эту срань галимую, там оказывается пошаговые бои, снёс в корзину к чертям
-
tablestikus
Member
Слабак.MessiaH: ↑ 05.08.2023 00:08 в топку эту срань галимую, там оказывается пошаговые бои, снёс в корзину к чертям
-
erazel
Member
Ну знесли то знесли, нам то що. Я он не люблю заклікування і мясо дябли, я тупо в неї не граю, і в темах про неї не сиджуMessiaH: ↑ 05.08.2023 00:08 в топку эту срань галимую, там оказывается пошаговые бои, снёс в корзину к чертям
-
Ostin
Member
Покрокові бої - це як плюс, так і мінус. Я грав у другий ДОС двічі. Причина - покрокові бої. Там гарне розмаїття можливостей, крутіше, ніж у якомусь пересічному x-com-подібному витворі. Комби магії і все таке. Але що стосується історії - то це просто заснути можна було б. Якби мене покрокові бої не цікавили б, я і разу не осилив би. Бо там історія в четвертому акті вже 500 раз забута через нескінченні покрокові сутички. Я взагалі сюжет доса не можу толком згадати, бо грав у x-com в реалізації Ларіан
-
waryag
Member
5090 сама на себя не накопит!Барбарис: ↑ 05.08.2023 00:17 Ммммм, торрент.
-
erazel
Member
viewtopic.php?f=15&t=272742
Створив тему обговорення української локалізації. Якщо вам хочеться висловитися то не стримуйтесь
Створив тему обговорення української локалізації. Якщо вам хочеться висловитися то не стримуйтесь