Baldur's Gate 3 вже ставить рекорди популярності

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Junior

Геральт: 04.08.2023 09:12 Цікава статистика. КПК2077, якого не хаяв лише лінививй, виявляється перший. Поруч фолич4, який також критикували та Хогвардс. А де ж ті всі "мегапопулярні" 2гі дьябли, соулси та подібна...мура?
А БГ3 - гра року, однозначно.
В elden ring, який відноситься до соулсів як ти кажеш, піковий онлайн 950к був, не знаю чого автор поста про нього не згадав. Хоча на рахунок гри року згоден
Devianne
Member

купив, друзі теж купили. Спробуємо грати в кооператив
anyname
Member

Геральт: 04.08.2023 09:12 Цікава статистика. КПК2077, якого не хаяв лише лінививй, виявляється перший. Поруч фолич4, який також критикували та Хогвардс. А де ж ті всі "мегапопулярні" 2гі дьябли, соулси та подібна...мура?
А БГ3 - гра року, однозначно.
а дьябла 2 є в Стімі? Взагалі це дурість мірятися одночасним онлайном в одному рейтингу для ігор у яких був предзаказ і ні.(тим паче якщо у тайтла він був три роки). зрозуміло що якщо не трабли зі скасуванням , то предзаказ заруле. це як золоті джойстики у Варгеймінгу (якщо усі цукор не зайдете в ігри - ми ваші танки поріжемо. а якщо зайдете - дамо день поему).
Mopger
Junior

Це добре. Після того, як всі ці бета-тестери все потестують, то можна буде вже і грати. Десь через рік-два.
Геральт
Member

anyname: 04.08.2023 14:50 а дьябла 2 є в Стімі? Взагалі це дурість мірятися одночасним онлайном в одному рейтингу для ігор у яких був предзаказ і ні.(тим паче якщо у тайтла він був три роки). зрозуміло що якщо не трабли зі скасуванням , то предзаказ заруле. це як золоті джойстики у Варгеймінгу (якщо усі цукор не зайдете в ігри - ми ваші танки поріжемо. а якщо зайдете - дамо день поему).
Таке популярне що ні в стім ні в гог нема )
А що з передзамовленням не так? Взяв тиждень тому BG3. Щось там трохи побігав, не далі 3го рівня і закинув до релізу. Бо і так знав, що збереження не підійдуть. Де мій прем?

По ELden Ring таки так, один соулс проліз в топ.
waryag
Member

anyname: 04.08.2023 14:50а дьябла 2 є в Стімі? Взагалі це дурість мірятися одночасним онлайном в одному рейтингу для ігор у яких був предзаказ і ні.(тим паче якщо у тайтла він був три роки). зрозуміло що якщо не трабли зі скасуванням , то предзаказ заруле. це як золоті джойстики у Варгеймінгу (якщо усі цукор не зайдете в ігри - ми ваші танки поріжемо. а якщо зайдете - дамо день поему).
У д2р був передзаказ. Більш того, в діаблу 2 грала купа людей ще тоді, коли ларіан навіть у проєкті не було :popcorn:

Відправлено через 1 хвилину 24 секунди:
П.С. Взагалі, аргументи захисників криворуків з багатомільярдних корпорацій від ларіан виглядають дуже кумедно.
MessiaH
Member

Shaolin_Style: 04.08.2023 10:13То есть ни в Baldurs Gate, ни в Icewind Dale ты не играл и даже не слышал?
Не играл, по видосам на Ютубе такая же изометрическая игра как и Диабло
erazel
Member

Enjthesilence
Member

fantomrulezz: 04.08.2023 09:32
Геральт: 04.08.2023 09:12 Бо вся ця істерія про "багопанк, в який неможливо грати та який видає 3 фпс на топових картах" виявилась роздутим хейтерами брехнею перебільшенням.
Ні, це не так. КБ був в неймовірно поганому технічному стані, ба більше, на консолях це було неіграбельне лайно і кого там сдпр зробили винними? Тестувальнників на аутсорсі, які типу набрехали про технічний стан гри, а видавець ні до чого? Ага, якби не там. Наобіцяли, не виконали обіцянок за 3 роки з релізу, короче оптимізація КБ - шляпа і отримали свій хейт сдпр справедливо, що трохи приземлило ігрову індустрію після цього.
Spiryt
Member

MessiaH: 04.08.2023 16:32
Shaolin_Style: 04.08.2023 10:13То есть ни в Baldurs Gate, ни в Icewind Dale ты не играл и даже не слышал?
Не играл, по видосам на Ютубе такая же изометрическая игра как и Диабло
Примерно, как сравнить все игры от первого, или третьего лица и тоже сказать, что они все одинковые :-/
_FYA_EXel
Member

Популярность игры в том, что она объединила два лагеря игроков - бладурсов и дивинити :gigi:
erazel
Member

_FYA_EXel: 04.08.2023 17:07 Популярность игры в том, что она объединила два лагеря игроков - бладурсов и дивинити :gigi:
Ви хотіли сказати батьків і дітей? :gigi: На секунду забудемо що оригінальний ДівайнДівініті вийшов незадовго після БГ2.
Stray
Member

крута гра :)
MessiaH
Member

в топку эту срань галимую, там оказывается пошаговые бои, снёс в корзину к чертям
Барбарис
Member

MessiaH: 05.08.2023 00:08 в топку эту срань галимую, там оказывается пошаговые бои, снёс в корзину к чертям
Ммммм, торрент.
tablestikus
Member

MessiaH: 05.08.2023 00:08 в топку эту срань галимую, там оказывается пошаговые бои, снёс в корзину к чертям
Слабак.
erazel
Member

Ну знесли то знесли, нам то що. Я он не люблю заклікування і мясо дябли, я тупо в неї не граю, і в темах про неї не сиджу :)
Ostin
Member

Покрокові бої - це як плюс, так і мінус. Я грав у другий ДОС двічі. Причина - покрокові бої. Там гарне розмаїття можливостей, крутіше, ніж у якомусь пересічному x-com-подібному витворі. Комби магії і все таке. Але що стосується історії - то це просто заснути можна було б. Якби мене покрокові бої не цікавили б, я і разу не осилив би. Бо там історія в четвертому акті вже 500 раз забута через нескінченні покрокові сутички. Я взагалі сюжет доса не можу толком згадати, бо грав у x-com в реалізації Ларіан :D
waryag
Member

Барбарис: 05.08.2023 00:17 Ммммм, торрент.
5090 сама на себя не накопит! :rotate:
erazel
Member

viewtopic.php?f=15&t=272742

Створив тему обговорення української локалізації. Якщо вам хочеться висловитися :D то не стримуйтесь :-P
Ответить