kalakawa: ↑ 29.06.2023 11:19 Напевне винити за високі ціни на жирафи потрібно саме лізу
Последние статьи и обзоры
Новости
IT-компанії починають масово скуповувати відеокарти для роботи з ШІ
-
Геральт
Member
-
kalakawa
Member
БазаГеральт: ↑ 02.08.2023 17:25kalakawa: ↑ 29.06.2023 11:19 Напевне винити за високі ціни на жирафи потрібно саме лізу
-
Геральт
Member
Поправив
-
vmsolver
Member
Спит Лиза Су и видит сон,
Как все скупают карты Радеон
Как все скупают карты Радеон
-
l-m
Member
Звісно можна.Ostin: ↑ 02.08.2023 11:38 А що, не можна замовити якийсь обчислювальний пристрій з потрібною потужністю, а не скупати оці цеглинки? Просто навіть цікаво. Це ж настільки не раціональне використання простору. Побутова карта має купу лишнього обвісу для використання в ПК. Його ж все можна компонувати в нормальний суперкомп'ютер.
NVIDIA H100 SXM5 - все красиво, мінімальний розмір, максимальна потужність (в прямому сенсі теж - 700Вт).
- на фото готовий продукт для інсталяції, СО в комплекті нема
Певно вони порахували що 300 цеглин під їхню задачу буде більш вигідно.
-
MetalistForever
Member
Да ну , новость похожа на вброс и "хитрый план" спекулянтов и магазинов
-
yegorkin
Junior
Чому? Нейро-асікі, як для майнінгу з'являється - і все.kalakawa: ↑ 02.08.2023 11:20 Не опять, а на цей раз назавжди
-
kalakawa
Member
ці асікі вже є - H100 звуться. тільки їх ЗАВЖДИ буде малоyegorkin: ↑ 02.08.2023 18:56Чому? Нейро-асікі, як для майнінгу з'являється - і все.kalakawa: ↑ 02.08.2023 11:20 Не опять, а на цей раз назавжди
-
Keyser Soze
Member
Был рынок б\у игровых видеокарт, теперь будет огромный рынок б\у профвидеокарт, как с процессорами XEON ... и по цене так же...
-
Timedemo
Member
нейро асік це не просто.yegorkin: ↑ 02.08.2023 18:56Чому? Нейро-асікі, як для майнінгу з'являється - і все.kalakawa: ↑ 02.08.2023 11:20 Не опять, а на цей раз назавжди
-
n+gibat[]r
Member
Спецпристрій по закінченню ШІ-лихорадки не продати геймерам, а видеокарту можна, як немайнену, нефарбовану, і відбити трохи грошенят.Ostin: ↑ 02.08.2023 11:38 А що, не можна замовити якийсь обчислювальний пристрій з потрібною потужністю, а не скупати оці цеглинки? Просто навіть цікаво. Це ж настільки не раціональне використання простору. Побутова карта має купу лишнього обвісу для використання в ПК. Його ж все можна компонувати в нормальний суперкомп'ютер.
-
kalakawa
Member
хоч сам поняв що написав?n+gibat[]r: ↑ 02.08.2023 22:11закінченню ШІ-лихорадки
-
Nick22
Member
Куди це все котиться? Астанвіте землю, я сайду , такими темпами через десяток років ми корови!!!
-
fractal
Member
Це ненадовго, як iнженер в цiй сферi скажу чесно, що зараз вiдкриють облачнi сервiси дешевше тa все це виросте в якiсь рiшення не на коленi-оленi.
-
Gelonyrum
Member
Якщо зловживати фастфудом то можна вправитись і за рік) А так, якщо будуть кормити, дадуть грати ігри і не будуть заставляти ходити на роботу, я готовий бути коровою)Nick22: ↑ 02.08.2023 22:37 Куди це все котиться? Астанвіте землю, я сайду , такими темпами через десяток років ми корови!!!
-
AntonyKandaurov
Member
Як не срачка так болячка. В криптовалюту балконні інвестори вже не вірять, треба новий ажіотаж щоб гребли як в 2017 році. Оце часи були.
P.S. пам'ятаю як хлопчина в мій двір привіз комусь ферму із шістью риксами 480ми, щось там із покупаном роздивлялися та жваво обговорювали. Ото краще та ситуація була б наше найбільше горе ніж оце все зараз.
P.S. пам'ятаю як хлопчина в мій двір привіз комусь ферму із шістью риксами 480ми, щось там із покупаном роздивлялися та жваво обговорювали. Ото краще та ситуація була б наше найбільше горе ніж оце все зараз.