1. То що вони використовую AOSP це плюс. Але тут більше питання в тому як вирішуються проблема, і як швидко в цілому свіжі версії наприклад ОС приходять. Купуючи айфон це 6 років підтримки свіжими версіями, у гугла це 3 версії андроїду і кожні 3 місяці та же щось завозять нове в feature drop. А яка буде підтримка у мото? Ось сяомі може свіжий андроїд вам десь через рік завезти.Барбарис: ↑ 31.07.2023 15:49 1. В мото чистий Андроїд. Але менший термін підтримки.
2. Як і в більшості смартів. Але модулі пристойні, тому ґуґл-камера і все норм.
3. Тензор і зараз не вогонь. Не далеко втік від edge 40, а в Edge 40 Pro краще.
4. Тензор чи дракони не гріються?
5. 6а? Edge 40 дорожче за 7а(десь ближче до Pixel 7), Edge 40 Pro по ціні Pixel 7 Pro(але тут уже в Мото SoC краще). В цілому ці смарти більш схожі між союою, ніж різні.
2. Проблема ж не в модулях, а в реалізації софту. Гкам не дає якість як у гугла воно лиш наближає.
3. Щеб він не був кращим, аппарат коштує 33к грн.
- спойлер
5. Проблема як раз в ціні. В тому що простий без про не дотягує до навідь 6а, а маючи на руках 33к можна подивитись вже взагалі до других аппаратів. Типа я не знаю чому мото, якщо там пересічний громадянин можно взагалі собі айфон купити, там взагалі гарантована якість Ну тип я бачу взагалі ось прямо НУЛЬ варіантів купівлі саме мотороли, а не умовного самсунгу/айфону тощо.
P.S: Проблема 7 Про в тому що є 6 Про а він дешевше