Последние статьи и обзоры
Новости
Фотки системников сюда
-
Spawny
Member
Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Последний раз редактировалось gehka3 17.09.2013 21:44, всего редактировалось 3 раза.
-
sergiiua
HWBOT OC Team
Бо це айфон!prosha_evolist: ↑ 26.07.2023 16:58 Ось взагалі ідеальний референс
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Непрацюючийsergiiua: ↑ 26.07.2023 20:27Бо це айфон!
-
LiquidStorm
Member
Це коли не задіяний перший PCI-Ex, а коли в ньому (як у вас) карта стоїть, другий слот переходить х4 (можливо х8, тре дивитися модель мамки).Graveworm: ↑ 26.07.2023 19:51Відео в нижньому х16, там всі лінії підведені
Перевірити легко - запустити GPUz і там глянути (тре натиснути на знак питання і запустити Render Test).
- спойлер
-
Graveworm
Member
LiquidStorm
Це хедт, там 40 ліній з проца + скількись з чіпса, можна 16+16 слай зібрати (що я і хочу в майбутньому)
Це хедт, там 40 ліній з проца + скількись з чіпса, можна 16+16 слай зібрати (що я і хочу в майбутньому)
-
LiquidStorm
Member
О, тоді суперGraveworm: ↑ 26.07.2023 21:01 LiquidStorm
-
sergiiua
HWBOT OC Team
Але наче в 2023 нуль вихлопу в іграх зі слай?Graveworm: ↑ 26.07.2023 21:01 LiquidStorm
-
Ray2000gt
Advanced Member
- спойлер
Конфіг поки не заніс у профіль:
- спойлер
- R5 5600
MSI B450i Gaming Plus Max WiFi
2x16 GB DDR4 3200 MHz Corsair
2 TB WD Black SN850
AMD Radeon RX 6950XT
EVGA SuperNova 750 W Gold
Охлад:
Swiftech Apogee Drive II + кастомне кріплення АМ4
Alphacool Extreme UT60 140 mm + Phanteks MP140 (Pull) через 6 мм проставку а-ля Noctua
Шланги 10/16 EKWB
Фіти - Barrow
-
terminahtor
Member
Ray2000gt
Хоч і не поціновувач sff, але це секс, гарно.
Хоч і не поціновувач sff, але це секс, гарно.
-
Eduard1980
Member
БімбаRay2000gt: ↑ 27.07.2023 00:21Нарешті зібрав ПК.
- спойлер
- спойлер
- R5 5600
2 TB WD Black SN850
AMD Radeon RX 6950XT
Охлад:
Alphacool Extreme UT60 140 mm + Phanteks MP140 (Pull) через 6 мм проставку а-ля Noctua
Шланги 10/16 EKWB
Фіти - Barrow
Корпус на замовлення чи самостійно зроблений?
Ну і ніжки можна трохи повище, щоб забір повітря був більшим.
-
Ray2000gt
Advanced Member
Дякую.
Ну як SFF, я б називав це раціональним використанням простору. Взагалі то корпус розрахований на mATX материнки і 4090 (4-слотові нерефи). Бачите, як в ньому «тоне» 6950 XT?
SFF в класичному розумінні - це набір компромісів заради зменшення розміру. Дорогі компоненти: ITX материнки, низькопрофілні кулери, райзери. І при всьому цьому обмеження у використанні потужного заліза. У мене простір зменшений рівно настільки, щоб: 1. не шкодити охолодженню 2. не використовувати компактні дорогі комплектуючі 3. споживання процессора/відеокарти обмежується лише потужністю БЖ.
Отправлено спустя 15 минут 59 секунд:
Eduard1980: ↑ 27.07.2023 06:45 Бімба
Мій авторський проєкт, довгий час виношував його в голові. Нарешті реалізував.
По ніжкам згоден, шукаю більш високі, щоб були симпатичні.
Ви правильно на рахунок ніжок помітили. Задум в тому, щоб знизу було багато вільного прохолодного повітря для карти, яке буде йти без вентиляторів (місця на 2х 140 зроблені про всяк випадок). Перфорація з боків (вона є і на другій бічній кришці) для виходу гарячого повітря від карти (всі сучасні карти мають поперечні ребра). Навіть не очікував, що ця перфорація виявиться настільки ефективною! При навантаженні карти, з обох сторін корпусу валить потік гарячого повітря, верхня ж частина корпусу ледь тепла навіть після 40 хв тесту.
-
WSavage
Member
Корпус був виготовлений «Gorilla Custom»Eduard1980: ↑ 27.07.2023 06:45БімбаRay2000gt: ↑ 27.07.2023 00:21Нарешті зібрав ПК.
- спойлер
- спойлер
- R5 5600
2 TB WD Black SN850
AMD Radeon RX 6950XT
Охлад:
Шланги 10/16 EKWB
Фіти - Barrow
-
Graveworm
Member
Я знаю. Та і в нові іграшки я не граюсь, а в старих і цієї карти вище голови
Але це прикольно
-
Ray2000gt
Advanced Member
Вірно.WSavage: ↑ 27.07.2023 10:36 Корпус був виготовлений «Gorilla Custom»
Gorilla Custom виготовили, вони ж і пофарбували. Врахували всі мої забаганки (ну майже всі ). Навіть трохи оптимізували конструкцію.
-
Васильович
Member
До речі, я дуже "горів" на початку 2000х з корпусів, в яких блок живлення закривав кулер CPU.Ray2000gt: ↑ 27.07.2023 09:56я б називав це раціональним використанням простору
Але от глянув на цей комп і подумав, що в часи водянок і SFX БЖ ця компоновка дійсно заслуговує на "друге дихання"
-
Sanьka
Member
Ray2000gt
Згоден з terminahtor, я не поціновувач мілких, але це виглядає .... потужно , трохи навіть брутально і акуратно
якби кабелі оплетені, то взагалі респект.
Мені вони зробили бекплейти під звуковуху (метал!!! + порошкове фарбування + уф друк)
Згоден з terminahtor, я не поціновувач мілких, але це виглядає .... потужно , трохи навіть брутально і акуратно
якби кабелі оплетені, то взагалі респект.
О, подвійний респект.Ray2000gt: ↑ 27.07.2023 10:53Gorilla Custom виготовили, вони ж і пофарбували.
Мені вони зробили бекплейти під звуковуху (метал!!! + порошкове фарбування + уф друк)
-
Ray2000gt
Advanced Member
Не тільки виглядає потужно. 1.5 мм сталь. Корпус відчувається монолітно, наче вифрезерований з цільного бруска металу.Sanьka: ↑ 28.07.2023 11:42 Згоден з terminahtor, я не поціновувач мілких, але це виглядає .... потужно , трохи навіть брутально і акуратно
Приберу це недопрцювання.Sanьka: якби кабелі оплетені, то взагалі респект.
Кабелі також замовляв, щоб зайвої довжини не було.
-
Prescott
Member
-
Sashkotem
Member
Prescott
Підставку під карту зробіть, там якраз на торці є посадочні місця, а то шоб не було потім приколів із вирізом від гігабайта
Підставку під карту зробіть, там якраз на торці є посадочні місця, а то шоб не було потім приколів із вирізом від гігабайта
-
Melofon
Member
Prescott
Башня норм, я купил себе похожую:
Башня норм, я купил себе похожую:
- спойлер
-
Vpupkin
Member
Вот смотрю на все эти красивые сборки и думаю, надо бы и у себя красоту навести, а потом смотрю на все эти километры проводов и желание пропадает.