Щось дуже схожа на Logitech G502 X, хто в кого форму позичив і цікаво краще з них)))Sleepyden: ↑ 26.07.2023 21:40 koteyjah
Я вас не дуже зрозумів. Я кажу про Basilisk v3 і ви кажете що скоро вийде v3
Последние статьи и обзоры
Новости
Мышь для Геймера! На чем остановиться?
-
Outsider
Member
-
Dremjke
Member
Человек имел в виду дезаддер v2, которая в профиле указана.Sleepyden: ↑ 26.07.2023 21:40Я кажу про Basilisk v3 і ви кажете що скоро вийде v3
Среди рейзеров, я так понял, сейчас или василиск или дезаддер.
-
7mindfields
Member
Сам хотів перейти на ninjutso katana, не раджу, в них сенсори починають хворіти десь через рік, як я зрозумівzelenuchka: ↑ 25.07.2023 20:05Это откуда взята информация про 140-150? И "класно в руці лежить" это все, что она должна уметь? ПонялASTON: ↑ 25.07.2023 18:20 zelenuchka
Тобто безпроводна миша за 65, яка класно в руці лежить, гарний сенсор тощо - це "не витримує жодної критики"... а купити щось подібне за 140-150 - то "супер конкурентно"?! Де логіка?
Я вижу в эти деньги, например, ninjutso Katana, Vgn Dragonfly, Darmoshark M3s, Lenovo Legion M7W ... список можно продолжать и все вписываются легко в 60$. Выбор огромный.Ну да ... у самого Aerox 5 Wireless лежит. Сделал подарок. За год+ так и не было желания распаковать
-
Melofon
Member
Я же сказал что Chakram Core проводная, а обычная Chakram это конечно же беспровод, зачем бы я советовал, я там просто не добавил приставку Wireless бо я думал что и так будет понятно, но раз цена не устраивает то уже немного другой вопросDremjke: ↑ 25.07.2023 09:59Эх, выглядит шикарно, под крупную лапу в самый, но проводная Посмотрел модель с таким же названием, но Wireless, но там и ценник совсем другой...
Выбираю именно безпроводную мышь, ибо хочу постепенно на полностью безпроводные девайсы перейти, провода эти бесят неимоверно.
-
Sleepyden
Member
Dremjke
Ну так це топи, василіск це типу флагман а дезадер трохи послабше
Ну так це топи, василіск це типу флагман а дезадер трохи послабше
-
guchixa
Junior
Посмотри рейтинги разных сайтов, выдели и сравни)) Я так делаю. https://top-pc.tech/luchshie-igrovye-myshki.html
-
LastUnicorn
Junior
и в топе азус гладиус - посмеялся, нет минусов, хахахаguchixa: ↑ 27.07.2023 19:26 Посмотри рейтинги разных сайтов, выдели и сравни)) Я так делаю. https://top-pc.tech/luchshie-igrovye-myshki.html
минуса - софт в котором чтобы отключить подсветку нужно 3-4гб скачать, и дермо энкодер который через 2 месяца начинает жить своей жизнью , причем у многих такая же трабла с этой мышью
к сожалению чек и гарантию гдето всунул, поэтому пока лежит в ящике ждет пока соберусь мастерам форумным отправить на ремонт
в данный момент логитеч g502x проводную юзаю, единственный неудобство - для моего большого пальца маловато места будет , в некоторых стрелялках убрал бинды с боковых кнопок чтобы случайно не нажимать
-
zelenuchka
Member
Откуда это взято?7mindfields: ↑ 27.07.2023 00:06Сам хотів перейти на ninjutso katana, не раджу, в них сенсори починають хворіти десь через рік, як я зрозумівzelenuchka: ↑ 25.07.2023 20:05 Это откуда взята информация про 140-150? И "класно в руці лежить" это все, что она должна уметь? Понял
Я вижу в эти деньги, например, ninjutso Katana, Vgn Dragonfly, Darmoshark M3s, Lenovo Legion M7W ... список можно продолжать и все вписываются легко в 60$. Выбор огромный.
Ну да ... у самого Aerox 5 Wireless лежит. Сделал подарок. За год+ так и не было желания распаковать
Мой спич был про Katana Superlight Wireless. Обновляете прошивку на старте использования и никаких проблем.
-
7mindfields
Member
Я і казав про безпровідну версію, дуже багато скарг на цей девайс, на тому ж амазоніzelenuchka: ↑ 28.07.2023 01:38Откуда это взято?7mindfields: ↑ 27.07.2023 00:06
Сам хотів перейти на ninjutso katana, не раджу, в них сенсори починають хворіти десь через рік, як я зрозумів
Мой спич был про Katana Superlight Wireless. Обновляете прошивку на старте использования и никаких проблем.
-
zelenuchka
Member
Несколько отзывов на старте продаж годичной давности - это ни о чем ...7mindfields: ↑ 28.07.2023 01:43Я і казав про безпровідну версію, дуже багато скарг на цей девайс, на тому ж амазоніzelenuchka: ↑ 28.07.2023 01:38 Откуда это взято?
---
C таким же успехом "с удовольствием" прочитал там же отзывы на Logitech G502 X Plus Lightspeed Wireless.
У народа то колесо глючит, то свичи. Оптические!
Не нужно ориентироваться на кучку идиотов, которых везде хватает.
-
7mindfields
Member
Було декілька g pro wireless на руках одночасно, цікавий факт, проте оригінальний комплектний донгл від однієї миші не хоче працювати з іншою мишею тієї ж самої моделі, оце я розумію відношення до консумерів
-
krivonos-kolya
Member
Скорее всего разные мак адреса прошитые.
-
zelenuchka
Member
Раньше можно было выполнить перепривязку в Logitech G HUB. Уже года 2 не пробовал, может поменялось чего с этой темой.7mindfields: ↑ 27.08.2023 01:56 Було декілька g pro wireless на руках одночасно, цікавий факт, проте оригінальний комплектний донгл від однієї миші не хоче працювати з іншою мишею тієї ж самої моделі, оце я розумію відношення до консумерів
-
7mindfields
Member
G hub це окрема тема, але раз вже згадали, то можна в такому разі згадати, чому лоджитек це гівно:zelenuchka: ↑ 28.08.2023 17:20Раньше можно было выполнить перепривязку в Logitech G HUB. Уже года 2 не пробовал, может поменялось чего с этой темой.7mindfields: ↑ 27.08.2023 01:56 Було декілька g pro wireless на руках одночасно, цікавий факт, проте оригінальний комплектний донгл від однієї миші не хоче працювати з іншою мишею тієї ж самої моделі, оце я розумію відношення до консумерів
1) проблема з трекінгом рівня заряду батареї, зависає десь на 67-68% і все, дві миші було, обидві з однаковою проблемою, трохи покурив реддіт, проблема відома (і також для superlight), рішення проблеми - встановити старішу версію g hub або встановити дідівський lgs, який відображає заряд нормально
2) немає нормального репозиторію версій на оф сайті, точніше, тепер немає (All of the links on this page now download the general installer which will always be the latest version)
3) при реєстрації продукту із дроплисту можна вибрати лише g pro x superlight або g pro wireless lol edition (нібито дрібниця, але якщо купувати нову мишу за 85-90уо, то неприємно)
4) досі ставити у топ продукти мікро юзб - без коментарів
5) вище згадана проблема з прив’язкою некомплектного донглу (через g hub або сторонній софт, не перевіряв)
Все це по ітогу ставить цю компанію поряд з таким підвалом, як рейзер, з їх клятим синапсом
-
tolebamber
Member
7mindfields
Не сталкивался с багом аккома, сейчас G303 Shroud (та же суперлайт но в другом корпусе), так же было дохера GPRO, G703, G903 которыми лично пользовался.
Суперлайт уже старая мыша, на всех новых тайпси, G502X, G303 Shroud, будущая Суперлайт 2 (на оптических свичах)
Зачем старая версия софта когда есть новая? Всегда обновляю и траблов нет. С старыми версиями были траблы но очень давно.
Донг через родной софт отлично привязывается.
Мышу можно настроит почти полностью через маленькую утилиту которую даже инсталить не надо https://support.logi.com/hc/en-us/articles/360059641133
Не сталкивался с багом аккома, сейчас G303 Shroud (та же суперлайт но в другом корпусе), так же было дохера GPRO, G703, G903 которыми лично пользовался.
Суперлайт уже старая мыша, на всех новых тайпси, G502X, G303 Shroud, будущая Суперлайт 2 (на оптических свичах)
Зачем старая версия софта когда есть новая? Всегда обновляю и траблов нет. С старыми версиями были траблы но очень давно.
Мышу можно настроит почти полностью через маленькую утилиту которую даже инсталить не надо https://support.logi.com/hc/en-us/articles/360059641133
-
7mindfields
Member
Ніколи не дивився серйозно на g303 через її специфічну форму та назву, я чомусь думав що це щось бюджетне, як g304/305, а не з hero 25k g pro x superlight все ще найпопулярніша миша і одна з найдорожчих на сьогодні у модельному ряді Logitech, тому стільки запитань до неї, чому не можна було випустити оновлену g pro одразу з type-c? З приводу софту, нічого не маю проти актуальних версій, але якщо воно криво працює (на 2 із 2 мишей в моєму випадку), то не всрався такий новий софт (на старій версії lgs все працює нормально). В них непогано зроблені бюджетні миші (g 102, g304), але їх миші по 100$ аж ніяк не вартують цих грошей (конкретно g pro wireless), з таким рівнем якості та підтримки.tolebamber: ↑ 28.08.2023 23:16 7mindfields
Насправді більше цікавить реальний досвід з Vaxee xe wireless, особливо якщо хтось перейшов після g pro/x superlight
-
tolebamber
Member
7mindfields
Ну как бы там есть родной кабель и сделан он так что по другому не вставишь, во вторых - с автономностью там все ок, раз в две - полторы недели подключить зарядить не такая уж и проблема, это не телефон где тыкаешь по два три раза в день. Софт может глючить когда мышка отсоединяется от компа и обратно подключается, но спустя одну зарядку все нормализуется, попробуйте не отключать донгл мышки от компютера и пройти полный цикл зарядки разрядки.
Ну как бы там есть родной кабель и сделан он так что по другому не вставишь, во вторых - с автономностью там все ок, раз в две - полторы недели подключить зарядить не такая уж и проблема, это не телефон где тыкаешь по два три раза в день. Софт может глючить когда мышка отсоединяется от компа и обратно подключается, но спустя одну зарядку все нормализуется, попробуйте не отключать донгл мышки от компютера и пройти полный цикл зарядки разрядки.
-
zelenuchka
Member
Странно, я думал "китайцы" гуано ... вы уж определитесь7mindfields: ↑ 28.08.2023 18:54G hub це окрема тема, але раз вже згадали, то можна в такому разі згадати, чому лоджитек це гівно ...zelenuchka: ↑ 28.08.2023 17:20 Раньше можно было выполнить перепривязку в Logitech G HUB. Уже года 2 не пробовал, может поменялось чего с этой темой.
З.Ы. Сколько тестирую Motospeed M3 - все нравится, кроме упомянутого ранее поскрипывания при пользовании левой рукой ... все никак не соберусь её разобрать устранить. Из тех плюсов, что есть - спокойно в моем режиме использования держит заряд 10+ дней ...
На "подлете" A950 Pro 4К под клиента, думаю тоже потестить
-
7mindfields
Member
Давай ще раз цей баг з рівнем заряду одразу ж пропадає після заміни ghub на lgs, не треба ніяких повних циклів, дивно, хіба не так?tolebamber: ↑ 29.08.2023 00:29 7mindfields
Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:
Я теж раніше вважав що лоджитек це синонім якості, нажаль зараз це оверпрайснуте сміттяzelenuchka: ↑ 29.08.2023 00:34Странно, я думал "китайцы" гуано ... вы уж определитесь7mindfields: ↑ 28.08.2023 18:54
G hub це окрема тема, але раз вже згадали, то можна в такому разі згадати, чому лоджитек це гівно ...
З.Ы. Сколько тестирую Motospeed M3 - все нравится, кроме упомянутого ранее поскрипывания при пользовании левой рукой ... все никак не соберусь её разобрать устранить. Из тех плюсов, что есть - спокойно в моем режиме использования держит заряд 10+ дней ...
На "подлете" A950 Pro 4К под клиента, думаю тоже потестить
-
tolebamber
Member
7mindfields
Купите Райзер
Ваше мнение изменится)))
Купите Райзер
Ваше мнение изменится)))