asus b560m-k
refubrished
бралась більше року назад
якщо замкнути контакти кнопки живлення - нуль реакції(в тому числі на БЖ)
а якщо замкнути контакти живлення на 24-піновій колодці яка в цей час втикнута в материнку - кулєра всі заводяться(БЖ, ВК, ЦП), але більше нічого. якщо розімкнути контакт - тухне все(мабуть так і потрібно, не знаю)
БЖ, ВК, ОЗУ всі ссд - справні 100%, перевірено на старому ПК
питання лише в материнці та ЦП
КЛЮЧОВЕ ПИТАННЯ: чи може при подібних симптомах бути несправним ЦП? я думаю що ні(інакше при замкнені контактів живлення на мамці а не на колодці були б хоч якісь признаки життя), але може хтось має іншу точку зору
думаю померла мамка, по перше рефабр, по друге вона в мене в такому положенні і на таких опорах лежить на столі(3 кості доміно, упаковка від CD, цукерка дюшес) що під вагою ВК та кулера ца могли просто доріжки в МП луснути
ключове питання одне, воно зверху
просто щоб зразу замовити ту мамку і не виявилось що ще й ЦП мертвий. в такому випадку вже з нуля збирав би на АМ5, хоча поки й не планував.
хочеться обійтись БВ мамкою поки що
Последние статьи и обзоры
Новости
материнська плата не запускається
-
kalakawa
Member
-
gehka3
Катярко
Маловероятно, всёж МП кандидат № 1kalakawa: ↑ 26.07.2023 19:48КЛЮЧОВЕ ПИТАННЯ: чи може при подібних симптомах бути несправним ЦП
-
GreenMile
Member
За всю давню практику роботи в гарантійному СЦ (а це близько 7 років), зовсім мертвих проців, які взагалі ознаки життя не подавали було, мабуть, один, якщо не рахувати атлони/дюрони з роздавленими кристалами Були збійні проци, але вони запускались. Тому, якщо у вас в мамку включений лише проц та БЖ і при цьому вона не подає ознак життя, то на 95% проблема в мамці. Далі лише методом виключення чи пост-картою дивитись.