Последние статьи и обзоры
Новости
SSD. Выбор накопителя, результаты тестов
-
almazmusic
Король клавиатуры
Последний раз редактировалось Vovchic_jrc 05.03.2015 11:09, всего редактировалось 62 раза.
-
7mindfields
Member
Так, я вже побачив
-
Melofon
Member
7mindfields
Зачем?
А уже увидел
Зачем?
А уже увидел
-
Quanton
Junior
Всім привіт. Хочу замінити ссд в своєму ноуті Acer Aspire 7 A715-41G з 512 ГБ на 1 Тб. Вибираю між Hynix Gold P31 та Samsung 970 EVO PLUS. Що з цього буде краще, чи можливо є якісь кращі варіанти до 65$?
-
Alex+
Member
Звісно р31.
970ево то пічка ще та, та ще й споживання велике для ноута
970ево то пічка ще та, та ще й споживання велике для ноута
-
Charger
Member
Камрады, посоветуйте SАТА диск новый в бюджете 1000-1200 грн.
870evo стоит рассматривать? (Инет истерит по поводу их брака).
870evo стоит рассматривать? (Инет истерит по поводу их брака).
-
Alex+
Member
Так, можна роздивлятись. В моделях з 22 року і молодших воно вже профікшено. Проте на всякий випадок перевірте актуальність прошивки.Charger: ↑ 22.07.2023 20:15Инет истерит по поводу их брака
-
Quanton
Junior
Вдячний за відповідь
-
Charger
Member
Alex+
Дякую за відповідь. А де краще купувати? Чи без різниці якщо 5 років гарантії?
Дякую за відповідь. А де краще купувати? Чи без різниці якщо 5 років гарантії?
-
Alex+
Member
Charger
Де є офіційна гарантія
Де є офіційна гарантія
-
maroders2
Member
Вітаю,
Під вінду є сенс брати NWME чи взяти Sata і не паритись?
Потрібно замінити свій старенький 128гб на 256, ось сиджу і думаю на що саме. Якщо з Satа все зрозуміло, то з NWME ніколи справу не мав. На х370 в якості системного він працювати буде? Бо багато років тому читав про якісь проблеми з ними.
Ну і що обрати? На Розетці 970ево і 980 по 1200 віддають, наче хороші варіанти
Під вінду є сенс брати NWME чи взяти Sata і не паритись?
Потрібно замінити свій старенький 128гб на 256, ось сиджу і думаю на що саме. Якщо з Satа все зрозуміло, то з NWME ніколи справу не мав. На х370 в якості системного він працювати буде? Бо багато років тому читав про якісь проблеми з ними.
Ну і що обрати? На Розетці 970ево і 980 по 1200 віддають, наче хороші варіанти
-
XXXshadyXXX
Member
И не паритьсяmaroders2: ↑ 25.07.2023 09:38На Розетці 970ево
-
Alex+
Member
maroders2
Якщо брати новий - то звісно є сенс.
Якби у вас був гарного рівня сата і достатнього об'єму, тоді так, заміна не завжди виглядає доцільною
Радіатор буде потрібен. 980про (простий 980 не беріть, то таке) є у версії з радіатором, для 970 треба докупляти окремо.
Якщо брати новий - то звісно є сенс.
Якби у вас був гарного рівня сата і достатнього об'єму, тоді так, заміна не завжди виглядає доцільною
Буде, чому ж ні!? Але, якщо розмова про плату з профілю, то вона у вас без радіаторів на м2?maroders2: ↑ 25.07.2023 09:38На х370 в якості системного він працювати буде?
Радіатор буде потрібен. 980про (простий 980 не беріть, то таке) є у версії з радіатором, для 970 треба докупляти окремо.
-
maroders2
Member
Alex+
Радіатора нема. Це ще потрібно лізти в пк і міряти чи влізе радіатор?:) І чи дійсно він такий потрібний для системного ссд?
980про то вже інший ціновий сегмент, поки 970ево виглядає кращим варіантом
Крім швидкості завантаження вінди(на це байдуже взагалі) будуть якісь плюшки від NWME?
Ostin
Дійсно, 500-ка цікавіша, дакую
Радіатора нема. Це ще потрібно лізти в пк і міряти чи влізе радіатор?:) І чи дійсно він такий потрібний для системного ссд?
980про то вже інший ціновий сегмент, поки 970ево виглядає кращим варіантом
Крім швидкості завантаження вінди(на це байдуже взагалі) будуть якісь плюшки від NWME?
Ostin
Дійсно, 500-ка цікавіша, дакую
-
Alex+
Member
А чого він не влізе? Слот м2 чимось перекритий?maroders2: ↑ 25.07.2023 10:10Це ще потрібно лізти в пк і міряти чи влізе радіатор?:)
Якщо є бажання зекономити, то можна роздивитись Kioxia першої ревізії: https://hotline.ua/ua/computer-diski-ss ... 10z500gg8/
Він може жити відносно повноцінно і без радіатора
Відсутність дротів. Декому це може бути важливіше ніж швидкістьmaroders2: ↑ 25.07.2023 10:10будуть якісь плюшки від NWME?
-
lewerlin
Member
Якщо є якась робота з багатопотоком/віртуалками - будуть гарні.maroders2: ↑ 25.07.2023 10:10Крім швидкості завантаження вінди(на це байдуже взагалі) будуть якісь плюшки від NWME?
-
Alex+
Member
SEREGAFOX
P31
P31
-
AlteaXL
Member
у мене на приклад ось так
- спойлер
-
Crossbow
Member
мдя)AlteaXL: ↑ 26.07.2023 00:05у верхній слот може стати тільки рідний радіатор, всі інші впираються в фіксатор відеокарти
А такі як у мене теж не встануть? - я думаю встануть. Бо М.2 має бути по ідеї зсунутий "вліво" (ближче до задньої стінки)