Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Moderator

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
Fuuuuuuury
Junior

NFS-Racer: 21.07.2023 14:42 значит он платил деньги, остался электронный след, пишите заявление в полицию. Вам почта дала документ что посылку подменили?
Так
olexandrt
Junior

Давненько не попадал на мошенников.

Попадал на комиссию в OLX доставке, оформил, но продавец или отменяет, или просто цену повышает. Минус 20-30 грн. Поэтому всегда оговариваю доступность товара.

Из недавнего, блок питания, цена 2400, спрашиваю о наличии - продавец меняет цену до 4500, сразу звоночек, но соглашаюсь, прошу через предоплату и доставку наложкой (в объяве такой вариант указан) на жену, мне так удобнее. Продавец предлагает полную оплату и наложку. Щедрое предложение - два раза оплатить. Спасибо, любезный - в бан.

И наконец, вчера влетел на 4000 грн.
Купил проц 12400f OLX доставкой, продавец Батьковец Олег Богданович, ник на OLX - dexains
Проц, как уже понятно, нерабочий, теперь ни ответа ни привета. Погнался за дешевизной...
Вложения
Screenshot 2023-07-22 at 14.22.26.png
Мерзавчик
Member

Ви з такими покупками нагадуєте старий анекдот про хлопчика який просунув руку зі смаколиками в клітку з левом - хлопчик хотів погодувати лева - хлопчик погодував лева... :gigi:
Aleksandr1973
Member

Мерзавчик
Так он вновь прибывший , чему удивляться .
lindsay
Junior

https://www.olx.ua/uk/list/user/2zUko/

Шахрай з ОЛХ. Продав завідомо битий процесор (перевірити такі речі при отриманні у поштовому відділенні неможливо). Повертати гроші відмовився, без пояснення причин кинув трубку і вимкнув телефон.
Aleksandr1973
Member

lindsay
А ума на Форуме не хватило купить чуть дороже . И правельно что вас на Лохе наказали !
Alex_Lviv
Junior

Aleksandr1973
Нема чому дивуватись, то таке, психологія :D
Жага халяви переважає здоровий глузд, та навіть не халяви, а найти на 100 грн дешевше і тішитись, кілька днів поки приїде :rolleyes:
Вічна тема, була і буде, от тут вже більше тищі сторінок історій написано )
Fuuuuuuury
Junior

Fuuuuuuury: 21.07.2023 12:53 Продублюю

Підмінили відеокарту на Укрпочті .
На почті, ще до того, як віддали карту все зрозумів. Попросив оглянуть в присутності працівника. Виявилось, що підмінили. Вага також несходиться. Що треба написав + ще рекламацію + ще скарги полетять. Надіюсь, чогось і добюсь.
(Підмінив 1050 на кусок 8500gt)

Чорт, який це зробив - 380994104836, 099 410 4836
ПІБ - Савран Саймон Владимирович (думаю фейковий). По getcontact (Миша Федорищев) + по цьому номеру знаходить старий пост у вк.
(В кого є "Getcontact преміум" будь-ласка пробийте повний список імен)
м. Дніпро, Міське відділення поштового зв'язку: вул. Сумська, 29

Відправлено через 25 хвилин 2 секунди:
https://www.olx.ua/uk/list/user/UuCdt/ - профіль на олх.
Покупець вийшов на зв'язок в олх "я нічого не знаю, ПІБ мій, я відмовився через *причина* і все. Всього доброго.

По ПІБ (уж дуже воно ексклюзивне) знайшов інфу про людину на сайту по пошуку роботи в Дніпрі ( навіть контакти і фото є) - тільки він не він фіг знає. Номер інший (068)

* До речі ОЛХ оповістив, що проведе перевірку покупця, профіль не обмежить. А от буде 2 скарга на користувача от тоді щось буде.. можливо.
7mindfields
Member

Fuuuuuuury: 22.07.2023 21:00

На почті, ще до того, як віддали карту все зрозумів. Попросив оглянуть в присутності працівника. Виявилось, що підмінили. Вага також несходиться. Що треба написав + ще рекламацію + ще скарги полетять. Надіюсь, чогось і добюсь.

ПІБ - Савран Саймон Владимирович (думаю фейковий). По getcontact (Миша Федорищев) + по цьому номеру знаходить старий пост у вк.

Покупець вийшов на зв'язок в олх "я нічого не знаю, ПІБ мій, я відмовився через *причина* і все. Всього доброго.

По ПІБ (уж дуже воно ексклюзивне) знайшов інфу про людину на сайту по пошуку роботи в Дніпрі ( навіть контакти і фото є) - тільки він не він фіг знає.
Тобто тебе не дивує, що в профілі на олх Артем?)
Fuuuuuuury
Junior

7mindfields: 22.07.2023 21:11

По ПІБ (уж дуже воно ексклюзивне) знайшов інфу про людину на сайту по пошуку роботи в Дніпрі ( навіть контакти і фото є) - тільки він не він фіг знає.
Тобто тебе не дивує, що в профілі на олх Артем?)
А по гетконтакту взагалі "Миша", уже не дивує)
aaleksandrenko
Member

По ПІБ (уж дуже воно ексклюзивне) знайшов інфу про людину на сайту по пошуку роботи в Дніпрі ( навіть контакти і фото є) - тільки він не він фіг знає. Номер інший (068)

* До речі ОЛХ оповістив, що проведе перевірку покупця, профіль не обмежить. А от буде 2 скарга на користувача от тоді щось буде.. можливо.
Мене олх попросив заяву з Укрпошти. Після цього заблочив профіль. Мій новорег напевно був.
Хоча толку з цього нуль

Отправлено спустя 5 минут 30 секунд:
Обережно, чуваки з 90х на олх повернулись :lol:
спойлер
Screenshot_20230722-214143~2.png
Написав з не основного акк. А подивишся хто рамки продає то у всіх рейтинг "отлічно" :facepalm:
Fuuuuuuury
Junior

aaleksandrenko: 22.07.2023 21:53

Мене олх попросив заяву з Укрпошти. Після цього заблочив профіль. Мій новорег напевно був.
Хоча толку з цього нуль

спойлер
Написав з не основного акк. А подивишся хто рамки продає то у всіх рейтинг "отлічно" :facepalm:
До речі, в чаті - воно прикидувалось дурнем і в кінці (під завершення діалогу) призналось, що поміняло відеокарту, але не з тим результатом, який його очікував.
Взагалі я так розумію робить це не перший раз і пофігу йому і на продавців і на Укрпочту.
WalkMan
Member

Fuuuuuuury: 22.07.2023 22:25але не з тим результатом, який його очікував.
жесть

шкода, я був впевнений, що все буде ОК
Fuuuuuuury
Junior

WalkMan: 22.07.2023 22:39
Fuuuuuuury: 22.07.2023 22:25але не з тим результатом, який його очікував.
жесть

шкода, я був впевнений, що все буде ОК
Мабуть я не так написав чи ви не так зрозуміли. Сталось те, що сталось і саме отримувач відеокарти (тому кому я відправляв) підмінив-замінив її - на цьому етапі у нього вийшло. А ось далі у нього щось пішло не так.. не вийшло не фартануло.
XXXshadyXXX
Member

aaleksandrenko
Жесть :lol:
WalkMan
Member

Fuuuuuuury: 22.07.2023 23:04Мабуть я не так написав чи ви не так зрозуміли.
я все зрозумів, просто був впевнений, що все закінчиться добре viewtopic.php?p=3621330#p3621330
Nuclear World
Member

fds2002: 19.07.2023 15:48
свои лоты планирую перевести "на мист", а желающим "только доставкой" в популярной форме будет поясняться, что доставкой будет дороже на 10грн + 1%.
А не легче сделать проще. Выставлять желаемую цену + 1% + 10грн.? И не надо никому будет ничего пояснять и тратить свои нервы и время.
Мерзавчик
Member

Fuuuuuuury: 22.07.2023 23:04 Мабуть я не так написав чи ви не так зрозуміли. Сталось те, що сталось і саме отримувач відеокарти (тому кому я відправляв) підмінив-замінив її - на цьому етапі у нього вийшло. А ось далі у нього щось пішло не так.. не вийшло не фартануло.
ааа, тобто ви теж 1050 мертву турнули? ну ок, хев е діл, як то кажуть :beer: :gigi: :lol:
спойлер

[/quote]

Хоча толку з цього нуль

спойлер
[/quote]
шо за рамки то, дайте хоч я візьму, сподіваюсь, для бджіл??? :D
Fuuuuuuury
Junior

Мерзавчик: 23.07.2023 01:12
Fuuuuuuury: 22.07.2023 23:04 Мабуть я не так написав чи ви не так зрозуміли. Сталось те, що сталось і саме отримувач відеокарти (тому кому я відправляв) підмінив-замінив її - на цьому етапі у нього вийшло. А ось далі у нього щось пішло не так.. не вийшло не фартануло.
ааа, тобто ви теж 1050 мертву турнули? ну ок, хев е діл, як то кажуть :beer: :gigi: :lol:

Хаха, там у шахрая більш цікава історія вийшла при підміні і через його криворукість :gigi: ... не зовсім фартануло. Я так зрозумів на цьому відділенні працівнику Укрпочти було просто пофігу

Відправлено через 33 секунди:
Мерзавчик: 23.07.2023 01:12 ааа, тобто ви теж 1050 мертву турнули? ну ок, хев е діл, як то кажуть :beer: :gigi: :lol:
спойлер

Хоча толку з цього нуль

спойлер
[/spoiler]
шо за рамки то, дайте хоч я візьму, сподіваюсь, для бджіл??? :D
[/quote]

Хаха, там у шахрая більш цікава історія вийшла при підміні і через його криворукість :gigi: ... не зовсім фартануло. Я так зрозумів на цьому відділенні працівнику Укрпочти було просто пофігу
Sashkotem
Member

Пишу одному приїжджай по місту підключим відяху перевірим даю 500 грн зверху - у відповідь мовчок.
Ответить