пішов шукати 2 та зразу 3 роботуdead_rat: ↑ 19.07.2023 16:16А-бренди роблять добре лище за 10+к$
Последние статьи и обзоры
Новости
Вело овери?
-
Hotspur
Member
-
r1d3r
Member
В мене був карбон, він теж не боїться ударів та й на ходу м'якіший, приємніший, а конкретно топстоун карбоновий це взагалі інший вел.dead_rat: ↑ 19.07.2023 16:00 r1d3r
а який сенс з карбону? Алю практичніший, не боіться ударів і подряпин, дешевший до того ж
-
Hotspur
Member
це правда. але дорогийr1d3r: ↑ 20.07.2023 16:34а конкретно топстоун карбоновий це взагалі інший вел
-
dead_rat
Member
r1d3r
Це ти можеш розповідати тим, в кого нема карбонового вєла.
Удар по алю рамі зробить вм‘ятину, удар по карбону або нічого або тріщину. Це довелося перевірити на власному досвіді з Trek Madone sl6
Удар по алю рамі зробить вм‘ятину, удар по карбону або нічого або тріщину. Це довелося перевірити на власному досвіді з Trek Madone sl6
-
Hotspur
Member
карбо топстоун це підвіс його власники хвалятьdead_rat: ↑ 20.07.2023 16:50Це ти можеш розповідати тим, в кого нема карбонового вєла.
-
dead_rat
Member
Hotspur
На ньому про суспеншн написано, але звучить як якийсь брєд, бо я в упор не бачу амортів. Тобто вони кажуть що пір‘я будуть гнутися аж на 30 мм?
На ньому про суспеншн написано, але звучить як якийсь брєд, бо я в упор не бачу амортів. Тобто вони кажуть що пір‘я будуть гнутися аж на 30 мм?
-
Hotspur
Member
пера гнуться. 30мм підвіскиdead_rat: ↑ 20.07.2023 17:32На ньому про суспеншн написано, але звучить як якийсь брєд, бо я в упор не бачу амортів.
Відправлено через 23 секунди:
такdead_rat: ↑ 20.07.2023 17:32Тобто вони кажуть що пір‘я будуть гнутися аж на 30 мм?
-
r1d3r
Member
Ну я не юзаю так велосипед, щоб в мене були вм'ятини де інде, може хтось так юзає тоді да, хай бере алю. Мені карбон саме воноdead_rat: ↑ 20.07.2023 16:50 r1d3r
-
odessitmws
Member
Я на своем кросе стяжкой зафиксировал батарейку... оно в итоге гуляло туда сюда ещё и с грязью (как раз с под колеса грязь летела) так краска не слезла, но потом убрал этот колхозdead_rat: ↑ 19.07.2023 16:16А-бренди роблять добре лище за 10+к
Последний раз редактировалось odessitmws 20.07.2023 18:53, всего редактировалось 1 раз.
-
dead_rat
Member
r1d3r
Ти колись розкладався на асфальті на швидкості 30+? Я розкладався.
Та і у транспорті перевозити карбон проблемно, бо боїться ударів, літати з карбоном можно лише з дебелим кейсом і так далі. Карбон не замотаєш у кульок і не кинеш у багажний відділ автобуса, а алю можно.
Ти колись розкладався на асфальті на швидкості 30+? Я розкладався.
Та і у транспорті перевозити карбон проблемно, бо боїться ударів, літати з карбоном можно лише з дебелим кейсом і так далі. Карбон не замотаєш у кульок і не кинеш у багажний відділ автобуса, а алю можно.
-
Filabatya
Member
Доброго дня профі, розкажіть починаючому велолюбителю, на які втулки поміняти оригінальні китайські з надписом cube на насипних, щоб було не дуже дорого і накат був крутий? вел cube aim race 2022 на 29 колесах. дякую(32 шпиці 6 шурупів на ротор 8 швидкостей)
-
dead_rat
Member
Filabatya
Якщо працюють, то не міняти, на накат втулки впливають лише якщо вусмерть заклинили.
Якщо працюють, то не міняти, на накат втулки впливають лише якщо вусмерть заклинили.
-
Hotspur
Member
нащо міняти ? зламав втулку ?Filabatya: ↑ 21.07.2023 03:28Доброго дня профі, розкажіть починаючому велолюбителю, на які втулки поміняти оригінальні китайські з надписом cube на насипних, щоб було не дуже дорого і накат був крутий? вел cube aim race 2022 на 29 колесах. дякую(32 шпиці 6 шурупів на ротор 8 швидкостей)
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
буде 100 000 гривень зайдеш сюди купим тобі карбоновий гоночний хардтейл. буде накатFilabatya: ↑ 21.07.2023 03:28накат був крутий
Відправлено через 56 хвилин 36 секунд:
це 16 кг прогулочний вел. для накату його треба продати і купити спортивний і не мтб якщо не катаєш кантріFilabatya: ↑ 21.07.2023 03:28cube aim race 2022
Відправлено через 2 хвилини 49 секунд:
Cube Elite C:68X SLT оце гоночний вел у Куба, а оце його ціна нового - 215 131,95 грн. на ОЛХ можна схоже купити за 100 000 - 120 000 гривень
-
Filabatya
Member
dead_rat
значить треба обслужити, бо коли взяв краще їхав і колеса були рівніші)
Hotspur
начебто 14кг) трішки не мій бюджет
значить треба обслужити, бо коли взяв краще їхав і колеса були рівніші)
Hotspur
начебто 14кг) трішки не мій бюджет
-
dead_rat
Member
Filabatya
Ціпок почисть і змасти, наврядчи втулки дадуть відчутний вплив. Колесо ж крутиться свободно якщо крутанути?
Ціпок почисть і змасти, наврядчи втулки дадуть відчутний вплив. Колесо ж крутиться свободно якщо крутанути?
-
Hotspur
Member
зважFilabatya: ↑ 21.07.2023 18:18начебто 14кг)
Відправлено через 3 хвилини 5 секунд:
вісімки думаю є і спиці треба підтягнути. з дешевого - купити гарні покришки. типу швальбе тандерберт або оце Schwalbe Racing Ralph Evo https://velosiped.com/tovary/kolesa_ta_ ... 09901.htmlFilabatya: ↑ 21.07.2023 18:18значить треба обслужити, бо коли взяв краще їхав і колеса були рівніші)
2800 грн 1 штука
Відправлено через 6 хвилин 33 секунди:
поміняв гальма на гревелі . стокові це мрак
-
dead_rat
Member
Hotspur
Нащо тобі гальиа на вєлі, що не катить?
Нащо тобі гальиа на вєлі, що не катить?
-
Hotspur
Member
ти скажи ціну того шо катить тут у деяких квартири дешевшіdead_rat: ↑ 21.07.2023 22:04Нащо тобі гальиа на вєлі, що не катить?
-
Filabatya
Member
Hotspur
670 проти 810, там смарт семи швальбовські
dead_rat
яку змазку порадите? звучить неоднозначно після перегляду барбі
670 проти 810, там смарт семи швальбовські
dead_rat
яку змазку порадите? звучить неоднозначно після перегляду барбі
-
Hotspur
Member
280 грам на колесах це багато. Ще можна купити нормальні ротори не по 300 грам кожен а шось типу Shimano SLX/Deore SM-RT66 в 115 грам.Filabatya: ↑ 21.07.2023 23:00670 проти 810, там смарт семи швальбовські
далі йдуть дорогі апгрейди зокрема змінити шатуни на шось нормальне буде мінус 500 грам але це не сильно дешево по грошах
Последний раз редактировалось Hotspur 21.07.2023 23:11, всего редактировалось 2 раза.