Последние статьи и обзоры
Новости
Анонсовано перевидання Stronghold: Definitive Edition
-
KimRomik
Member
Предлагаю обсудить Анонсовано перевидання Stronghold: Definitive Edition
шикарна гра!
але я все ж вважаю, що вона має бути доведена до ідеалу, а не так щоб стіни руйнувались навіть від ударів звичайних стріл чи ножей...
шикарна гра!
але я все ж вважаю, що вона має бути доведена до ідеалу, а не так щоб стіни руйнувались навіть від ударів звичайних стріл чи ножей...
-
CT4
Member
Нарешті, я так цього чекав
-
mr-enic
Member
новий помічник точно краде з комори - подивіться на його кругленьку морду!
а взагалі це сором, що за стільки років вони не змогли нормально зробити в 3D і повертаються до 2D
ну і стандартно - не полінуйтеся і сходіть у стім, залиште повідомлення у темі про українську локалізацію. дякую.
а взагалі це сором, що за стільки років вони не змогли нормально зробити в 3D і повертаються до 2D
ну і стандартно - не полінуйтеся і сходіть у стім, залиште повідомлення у темі про українську локалізацію. дякую.
-
penetrator
Member
Оу, перепройду в 25й раз кампанию
Первый раз играл ее в нулевых на Power Mac G4 и затер до дыр.
Предполагая, что все легаси баги и клевер юз оф гейм меканикс останутся мультиплеер сразу идет лесом, тк там только за счет багов и выигрывают, что рушит всю атмосферу кастл сима.
Надеюсь добавят скирмиши с аи.
Первый раз играл ее в нулевых на Power Mac G4 и затер до дыр.
Предполагая, что все легаси баги и клевер юз оф гейм меканикс останутся мультиплеер сразу идет лесом, тк там только за счет багов и выигрывают, что рушит всю атмосферу кастл сима.
Надеюсь добавят скирмиши с аи.
-
kolio
Member
прикольна озвучка вийшла. Реально прикольна реклама яку приємно дивитись.
-
PhoenixKiller
Junior
мастхев. С удовольствием поностальгирую
-
Intel74320ASuperFin+
Member
Зачем? Оригинал и крусейдер вполне играбельные на 10. Или хотите повторения вк3 рефандед или гта ремастера ?
-
Sploit
Member
Чудова гра. Ще українську озвучу якби прикрутили…
-
daesz
Member
Чесно кажучи, візуально вона не сильно краща стала
Колись була одна найулюбленіших РТС
Колись була одна найулюбленіших РТС
-
Gelonyrum
Member
Так оригінал в вас ніхто не відбирає)Intel74320ASuperFin+: ↑ 14.07.2023 10:55 Зачем? Оригинал и крусейдер вполне играбельные на 10. Или хотите повторения вк3 рефандед или гта ремастера ?
-
daesz
Member
А оригінал вк3 бліззи якраз-таки відібралиGelonyrum: ↑ 14.07.2023 13:08 Так оригінал в вас ніхто не відбирає)
-
Gelonyrum
Member
Ну це ж блізард) Видно в оригіналі когось дуже сильно притісняли і прийшлось прибрати гру повністю)daesz: ↑ 14.07.2023 14:49А оригінал вк3 бліззи якраз-таки відібралиGelonyrum: ↑ 14.07.2023 13:08 Так оригінал в вас ніхто не відбирає)
-
Prescott
Member
Ну такое, кризис идей и эксплуатация олдфагов.
-
enkosxs
Member
А что изменилось с версии Stronghold HD ?! а, наверно деньги закончились, нужно третий раз продать игру....
-
Ob_Ivan
Junior
Єдина стратегія в котру я грав