Последние статьи и обзоры
Новости
Оголошено системні вимоги Ratchet & Clank: Rift Apart
-
Gelonyrum
Member
Пропоную обговорити Оголошено системні вимоги Ratchet & Clank: Rift Apart
В рекомендованих лише SSD, цікаво буде затестити як вона себе поведе на HDD, особисто в мене поки жодна гра не давала якихось сильних відмінностей окрім швидкості завантаження рівня.
В рекомендованих лише SSD, цікаво буде затестити як вона себе поведе на HDD, особисто в мене поки жодна гра не давала якихось сильних відмінностей окрім швидкості завантаження рівня.
-
Leeman
Member
Gelonyrum
HDD теж є
HDD теж є
-
Геральт
Member
Топові системи для 60 кадрів і все одно DLSS рекомендують. В мультяшці
-
nochnik89
Member
у нас тут есть такой тестерGelonyrum: ↑ 13.07.2023 18:14цікаво буде затестити як вона себе поведе на HDD
Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:
жесткий жесткому - рознь ) я недавно щупал 8 тб 256 мб кеша. Тихие классные винтыGelonyrum: ↑ 13.07.2023 18:14особисто в мене поки жодна гра не давала якихось сильних відмінностей окрім швидкості завантаження рівня.
-
Shaolin_Style
Member
а на пс5 стоимостью в 600 уев, в UHD в 60 фпс бегает. Внезапно.
-
Vpupkin
Member
И на старых системах можно поиграть и для актуальных лучи завезли, прям не придраться.
Посмотрим как оно будет на деле работать.
-
Gelonyrum
Member
Головне щоб не як The Lust of AssVpupkin: ↑ 13.07.2023 19:19 И на старых системах можно поиграть и для актуальных лучи завезли, прям не придраться.
Знаю про кого ви, є такий любитель топ відях і древніх проців) Але я і сам частково він, практично всі ігри з харда запускаю)nochnik89: ↑ 13.07.2023 18:33у нас тут есть такой тестерGelonyrum: ↑ 13.07.2023 18:14цікаво буде затестити як вона себе поведе на HDD
Последний раз редактировалось Gelonyrum 13.07.2023 19:29, всего редактировалось 1 раз.
-
Kopstr
Member
Как там форумного шниря который на HDD играет зовут ? Твой выход
-
Leeman
Member
Бегає, тільки нема там 4к з 60fps.Shaolin_Style: ↑ 13.07.2023 18:57 Без имени.jpg
Динамічна роздільна здатність від 1620p до 1800p і без RT.
З РТ вже від 1800p до 4к і 30fps.
Так що див не буває.
Ще на ПК можуть трохи графіку накрутити і за цього більші вимоги.
UP.
Так і є. На пс5 в грі тількі РТ для в відображення.
Тоді як на пк обіцяють ще РТ тіні і RT ambient occlusion.
-
Shaolin_Style
Member
Это всё и так понятно, что динамикрезолюшн и RT для галочки. Вопрос в том нужно ли этой игре больше?Leeman: ↑ 13.07.2023 19:44Бегає, тільки нема там 4к з 60fps.Shaolin_Style: ↑ 13.07.2023 18:57 Без имени.jpg
Динамічна роздільна здатність від 1620p до 1800p і без RT.
З РТ вже від 1800p до 4к і 30fps.
Так що див не буває.
Ще на ПК можуть трохи графіку накрутити і за цього більші вимоги.
UP.
Так і є. На пс5 в грі тількі РТ для в відображення.
Тоді як на пк обіцяють ще РТ тіні і RT ambient occlusion.
-
nochnik89
Member
чел под ником ZSX .
вот модель винта WD8003FRYZ-01JPDB1
Ты мне пишешь , а сам отключил прием сообщений
вот модель винта WD8003FRYZ-01JPDB1
Ты мне пишешь , а сам отключил прием сообщений
-
Serg IX
Member
Коли вже тетріс с трасуванням променів і 4070 в рекомендованих?
-
Leeman
Member
Так ви же про інше писали, ніби пс5 може в 4к60фпс і РТ, а 4080 ні і її потрібен для цього dlss. Чи я не так зрозумів сарказм.Shaolin_Style: ↑ 13.07.2023 20:30 Это всё и так понятно, что динамикрезолюшн и RT для галочки. Вопрос в том нужно ли этой игре больше?
-
nochnik89
Member
-
bes
Member
Что за шляпа с требованиями где есть HDD? Говорили же что это игра нового поколения hdd не потянет
-
Spiryt
Member
Это указано для минималок в 720р 30фпс, и не исключено, что 30 фпс ни в катсценгах, ни в замесах там и близко не будетbes: ↑ 13.07.2023 21:24 Что за шляпа с требованиями где есть HDD? Говорили же что это игра нового поколения hdd не потянет
-
zaqik
Member
Да я тоже с харда запускаю, и последний раз у меня проблемы были на какой-то кривой версии Postal 2, где пока уровень грузился я успевал половину домашки сделать
-
MessiaH
Member
естественно, ни на что кроме скорости загрузки влияния ссд не оказывает, так что работать будет нормально, у меня Форспокен спокойно на hdd робит, хотя ему тоже ссд надоGelonyrum: ↑ 13.07.2023 18:14В рекомендованих лише SSD, цікаво буде затестити як вона себе поведе на HDD, особисто в мене поки жодна гра не давала якихось сильних відмінностей окрім швидкості завантаження рівня.
даже если не будет, то явно не из-за харда, а из-за видяхиSpiryt: ↑ 13.07.2023 21:29Это указано для минималок в 720р 30фпс, и не исключено, что 30 фпс ни в катсценгах, ни в замесах там и близко не будет
Отправлено спустя 53 секунды:
раз для полного кайфа рекомендуется 24 поточный камень значит ресурсы проца будут идти непонятно куда как в ТЛОУ
-
Ferix
Member
Gelonyrum: ↑ 13.07.2023 19:24є такий любитель топ відях і древніх проців)
MessiaH
що за хард у Вас ?
-
VovaII
Member
Не забудьте уточнити, скільки ОЗУ у нього.Ferix: ↑ 14.07.2023 07:24Gelonyrum: ↑ 13.07.2023 19:24є такий любитель топ відях і древніх проців)
MessiaH
що за хард у Вас ?