Огляд ігрової миші Razer Cobra

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Огляд ігрової миші Razer Cobra

99.9% точность оптики - це щось неймовірне :super:
maxn
Member

Зокрема, молодша дротова модель Razer Cobra виглядає практично як копія Razer Viper Mini з деякими незначними відмінностями у дизайні.
Пробовал вайпер мини. Реально мышка для детей карликов и лилипутов
SoVaR
Member

Всі ці оптичні мікрікі від райзер (1/2 версії) це лайно по тактильності в порівнянні з класичними механічними. Перепробував майже всі доступні мікрікі і як на мене навіть дешеві ттс сільвер чи хуано блю/уайт дот набагато кращі відчуваються по клікам, ніж оптошлак. Вже не кажучи про ттс голд 30-60, каіл 4.0/8.0, хуано різні і тд. І цей ресурс оптики до одного місця, коли через пів року кліки вже бісять :D Звичайно імхо
Захар Беркут
Member

maxn: 10.07.2023 17:19
Зокрема, молодша дротова модель Razer Cobra виглядає практично як копія Razer Viper Mini з деякими незначними відмінностями у дизайні.
Пробовал вайпер мини. Реально мышка для детей карликов и лилипутов
Так ця мода на вузькі мишки, або маленькі руки - "додає", вужчі за 68мм це жах як рука болить після таких, 68мм і так для маленької руки, а тут 62мм дитяча чи що.
-falconer-
Member

Якось не дуже мені зрозуміло, чому останнім часом так мало лазерних мишей. Завжди вважав, що лазер краще за оптичний сенсор. Пам'ятаю, що колись навіть порівнював: оптична працювала лише на килимку, а от лазерна могла працювати на чому завгодно. Єдине, накрилась в мене на днях миша X7 - XL-750BH (пропрацювала 9 років) і замовив я нову X7 - XL-750BК. То я був шокований падінням якості. Пластик дешевий і смердить так, що очі виїдає (взагалі не пам'ятаю такого в цій серії, а їх в мене було вже штуки 3). Тактильно пластик теж поганенький (занадто вже шороховатий). Сама миша пряцює добре і сенсор теж, а от якість матеріалів сильно погіршилася.
mat-s
Member

" проволочная модель Razer Cobra " - это вообще о чём ?
Shaolin_Style
Member

-falconer-: 10.07.2023 20:41 Якось не дуже мені зрозуміло, чому останнім часом так мало лазерних мишей. Завжди вважав, що лазер краще за оптичний сенсор. Пам'ятаю, що колись навіть порівнював: оптична працювала лише на килимку, а от лазерна могла працювати на чому завгодно. Єдине, накрилась в мене на днях миша X7 - XL-750BH (пропрацювала 9 років) і замовив я нову X7 - XL-750BК. То я був шокований падінням якості. Пластик дешевий і смердить так, що очі виїдає (взагалі не пам'ятаю такого в цій серії, а їх в мене було вже штуки 3). Тактильно пластик теж поганенький (занадто вже шороховатий). Сама миша пряцює добре і сенсор теж, а от якість матеріалів сильно погіршилася.
в точности наоборот, оптика адекватно себя ведет на стекле, алюминии и пластике, а лазерная - нет. По крайней мере на первых двух гарантированно были проблемы при отрыве от поверхности.
Phos4
Member

-falconer-
Просто в якийсь проміжок часу оптичні сенсори різко стали кращими за лазерні які мали проблему з акселерацією. Оптика навчилась нормально сприймати різні поверхні а це по суті була єдина перевага лазера.
-falconer-
Member

О, виходить я сильно відстав від прогресу. Так, знав би це раніше, то обрав би щось інше на оптиці (а вибір там дай Боже). А я за звичкою лише на лазер дивився. Тепер буду чекати, коли ця накриється. Мабуть навіть корпус від старої візьму бо там пластик нормальний і не смердить )
AntonyKandaurov
Member

А ще поціновувача лазерних мишей було класно чути під час ігрових сесій із голосовим зв'язком завдяки високочастотному звуку який було дуже неприємно слухати.
7mindfields
Member

-falconer-: 10.07.2023 20:41 Єдине, накрилась в мене на днях миша X7 - XL-750BH (пропрацювала 9 років) і замовив я нову X7 - XL-750BК. То я був шокований падінням якості.
Оце відкриття :lol: То ти забув за 9 років, і знову купив лайно замість миші, нічого страшного, є ще 9 років для того щоб зробити висновки та надати наступне ревью через 9 років зеленішої трави після покупки чергової X7, замість того щоб купити щось мінімально адекватне
maxn: 10.07.2023 17:19
Нічого, років через 20 рейзер навчаться порівнювати форму на слайдах, як це роблять нормальні виробники типу zowie/vaxee і обходитися без обісцяного синапсу :lol:
-falconer-
Member

7mindfields: 11.07.2023 07:51
-falconer-: 10.07.2023 20:41 Єдине, накрилась в мене на днях миша X7 - XL-750BH (пропрацювала 9 років) і замовив я нову X7 - XL-750BК. То я був шокований падінням якості.
Оце відкриття :lol: То ти забув за 9 років, і знову купив лайно замість миші, нічого страшного, є ще 9 років для того щоб зробити висновки та надати наступне ревью через 9 років зеленішої трави після покупки чергової X7, замість того щоб купити щось мінімально адекватне
Так я її тільки купив, що значить "забув за 9 років і знову купив лайно замість миші"? Попередня була чудова миша і без смердючого пластику. Про що я повинен був забути? Мене в ній все влаштовувало. Коли купував нову таку ж, то думав, що нічого не змінилося з якістю (купував в інтернеті, запаковану з пломбою). Лише дома дізнався, що миша смердить. От тепер більше таку купувати не буду (не думаю, що нова ревізія пропрацює так довго судячи з якості матеріалів).
DuckRider
Member

Shaolin_Style: 10.07.2023 16:58 Предлагаю обсудить Огляд ігрової миші Razer Cobra

Тестер никак из 90х не выйдет, всё еноутсом меряет звезды на луне

Отправлено спустя 4 минуты 3 секунды:
Нічого, років через 20 рейзер навчаться порівнювати форму на слайдах, як це роблять нормальні виробники типу zowie/vaxee і обходитися без обісцяного синапсу :lol:
Сьогодні зоуї не витримує критики. В них дуже повільна компанія, а миші по якості збірки зливають багатьом іншим компаніям. Колісо - то вже мем. Більше 10 років вони його до ладу привести не можуть.
7mindfields
Member

DuckRider: 11.07.2023 22:49
Shaolin_Style: 10.07.2023 16:58 Предлагаю обсудить Огляд ігрової миші Razer Cobra

Сьогодні зоуї не витримує критики. В них дуже повільна компанія, а миші по якості збірки зливають багатьом іншим компаніям. Колісо - то вже мем. Більше 10 років вони його до ладу привести не можуть.
Ну мова явно не про логітек з їх підвальною якістю. А що не так з колесом, у тієї ж s2?
DuckRider
Member

7mindfields: 12.07.2023 10:58
DuckRider: 11.07.2023 22:49

Ну мова явно не про логітек з їх підвальною якістю. А що не так з колесом, у тієї ж s2?
Саму s2 не юзав. В мене на za12 десь раз в дві години воно само спрацьовує. Ну і звук від колеса досить гучний, а ще бокові кнопки мають пре і пост тревел. При цьому мій екземпляр сс прайм міні досить добре зроблений, відчувається монолітним і паразитних зазорів, що викликають пре і пост тревел у кнопках не має.

В цілому я б сказав, що багато виробників почали робити миші з урахуванням цих нюансів і миші 2017го і 2023го року по підгонці елементів дуже різні. А зоуї начебто з 2017го так і не вийшли...
Vlaad13
Member

-falconer-: 11.07.2023 21:27
Так я її тільки купив, що значить "забув за 9 років і знову купив лайно замість миші"? Попередня була чудова миша і без смердючого пластику. Про що я повинен був забути? Мене в ній все влаштовувало. Коли купував нову таку ж, то думав, що нічого не змінилося з якістю (купував в інтернеті, запаковану з пломбою). Лише дома дізнався, що миша смердить. От тепер більше таку купувати не буду (не думаю, що нова ревізія пропрацює так довго судячи з якості матеріалів).
Он хочет сказать что фирма A4Tech делает продукцию очень низкого качества. Сам использовал пару их мышек, был доволен пока не попробовал у знакомого поиграть на HyperX. На следующий же день выбросил свою фотку и купил Хайпер. Стил сириес, Логитек, Хайпер, Рейзер - все что угодно из этого будет лучше фотеча в разы, просто нужно попробовать
AntonyKandaurov
Member

Vlaad13
Нинішній а4теч це гівно канєш, але років 12 назад були вельми достойні миші.
-falconer-
Member

Vlaad13: 13.07.2023 08:29
-falconer-: 11.07.2023 21:27
Он хочет сказать что фирма A4Tech делает продукцию очень низкого качества. Сам использовал пару их мышек, был доволен пока не попробовал у знакомого поиграть на HyperX. На следующий же день выбросил свою фотку и купил Хайпер. Стил сириес, Логитек, Хайпер, Рейзер - все что угодно из этого будет лучше фотеча в разы, просто нужно попробовать
Ясно. Ну, що робити, все змінюється. Так, раніше там все ок було з якістю, чому і купив таку ж. До речі, на всяк випадок консультувався з продавцем стосовно того, може є сенс обрати щось інше/краще за ці гроші +/- , можливо щось вийшло цікавеньке, хітове за цей час і в меме там вибір був між якимось логітеком (кажись G102) і цією і продавець мене наполегливо відмовив віл логітека, каже, що лайно у нього самого була така - не радить, а от A4Tech і досі рулить. Ну, можливо він теж вже давно купував і не в курсі, що якість вже не торт. Тепер буду знати і наступного разу дивитись щось інше (а ще краще зайти в крупний магаз і помацати особисто на вітрині бо з відгуків і по картинці важко зрозуміти, що за звір в реальному використанні).
Vlaad13
Member

-falconer-: 13.07.2023 14:03
Vlaad13: 13.07.2023 08:29
Ясно. Ну, що робити, все змінюється. Так, раніше там все ок було з якістю, чому і купив таку ж. До речі, на всяк випадок консультувався з продавцем стосовно того, може є сенс обрати щось інше/краще за ці гроші +/- , можливо щось вийшло цікавеньке, хітове за цей час і в меме там вибір був між якимось логітеком (кажись G102) і цією і продавець мене наполегливо відмовив віл логітека, каже, що лайно у нього самого була така - не радить, а от A4Tech і досі рулить. Ну, можливо він теж вже давно купував і не в курсі, що якість вже не торт. Тепер буду знати і наступного разу дивитись щось інше (а ще краще зайти в крупний магаз і помацати особисто на вітрині бо з відгуків і по картинці важко зрозуміти, що за звір в реальному використанні).
Чтоб купить норм мышку нужно потратить хотя бы 1500 гривен
Shaolin_Style
Member

Vlaad13: 13.07.2023 14:59
-falconer-: 13.07.2023 14:03
Чтоб купить норм мышку нужно потратить хотя бы 1500 гривен
лол, так она ровно столько и стоит: https://mobicase.net/mysha-razer-cobra- ... 00-r3m1-ua
Ответить