Если без лучей, то хватаетterminahtor: ↑ 19.06.2023 14:03Такий триндьож, що аж жир з монітора потік.MessiaH: ↑ 15.05.2023 13:22Глупости, 4090 сегодня хватает под 4к
Последние статьи и обзоры
Новости
Совет RTX 4080 vs 4090
-
MessiaH
Member
-
terminahtor
Member
Та і 1080Ti/2080Ti тоді хватає.MessiaH: ↑ 19.06.2023 16:44Если без лучей, то хватает
-
fuksa
Member
ну а в каком случае вам настолько не хватает вашей 4090, что комментарии заявления вызывают такие галлюцинации?terminahtor: ↑ 19.06.2023 14:03Такий триндьож, що аж жир з монітора потік.MessiaH: ↑ 15.05.2023 13:22Глупости, 4090 сегодня хватает под 4к
-
FANAT7
Member
Не соглашусь. Сейчас даже 1060 потянет любую игру, где-то на минималках, где-то на средних даже, так ей сколько лет? 7 стукнуло не?MessiaH: ↑ 15.05.2023 13:22Глупости, 4090 сегодня хватает под 4к, кое-где даже ей надо длсс. Через год-два 4090 уже и длсс хватать не будет, надо будет снижать разрешение, а 4080 будет уже 1080р тянуть только. Поэтому брать карту надо с запасомMaddy1988: ↑ 15.05.2023 11:59Но для 2к, я бы не брал 4090, 4080 это максимум
Конкретно для 4к, ползунки вправо, лучи ультра - рассматривать думаю тоже не совсем корректно, когда большая часть до сих пор сидит на ФХД, меньшая часть на 2к, а на 4к наверное процента 3 от всех пользователей?
Поставив условные «тени», которые жрут ультра дохрена на «высоко» вместо ультра думаю каждый сможет, так что актуальность этой карты будет еще года 4 точно.
-
fuksa
Member
FANAT7
а как можно согласится на отзыв от пользователя, о недостаточной производительности 4090, который использует её в связке с intel 5го поколения
а как можно согласится на отзыв от пользователя, о недостаточной производительности 4090, который использует её в связке с intel 5го поколения
-
terminahtor
Member
В будь-якому в 4к. Хіба що Forza і Resident Evil +/- норм.fuksa: ↑ 21.06.2023 16:00ну а в каком случае вам настолько не хватает вашей 4090
Відправлено через 48 секунд:
Сваи харькавскійе астроти аставь сібє.fuksa: ↑ 21.06.2023 16:00что комментарии заявления вызывают такие галлюцинации?
-
fuksa
Member
форза бывает разная, как и обитель. хватает - это уровень 100-120 и выше кадров в 4к?terminahtor: ↑ 21.06.2023 17:32В будь-якому в 4к. Хіба що Forza і Resident Evil +/- норм.fuksa: ↑ 21.06.2023 16:00ну а в каком случае вам настолько не хватает вашей 4090
это у вас ваш монитор жиром потек, раз так, то оставьте такую информацию у себя тожеterminahtor: ↑ 21.06.2023 17:32Сваи харькавскійе астроти аставь сібє.fuksa: ↑ 21.06.2023 16:00что комментарии заявления вызывают такие галлюцинации?
-
MessiaH
Member
Ты меня попутал с кем-то, я не говорил нигде про недосток 4090 в 4к, как раз её хватает даже с моим бронтозавром. С лучами есть пару игр где 4к в не хватает, а в остальном это карта на сегодня гарантированно тащит 4кfuksa: ↑ 21.06.2023 17:03 FANAT7
-
fuksa
Member
MessiaH
ну, это же твои слова "Через год-два 4090 уже и длсс хватать не будет", если ориентироваться на поделки уровня gollum/their land, то зачем ждать, её и сейчас уже не хватит для такого мусора.
без твоего бронтозавра она тащила бы и там, где тебе её не хватило
ну, это же твои слова "Через год-два 4090 уже и длсс хватать не будет", если ориентироваться на поделки уровня gollum/their land, то зачем ждать, её и сейчас уже не хватит для такого мусора.
без твоего бронтозавра она тащила бы и там, где тебе её не хватило
-
GreenMile
Member
Почитав топік, так наче в якусь альтернативну реальність потрапив
Пройшов Хогвартс Лєгасі на його старті на і5-6600 з gtx1060 з 6Гб (ПК дружини). На 2к моніторі, ага Все на лоу, чи майже лоу звісно було, але грати можна було і враження від гри не спаскудило зовсім. Купив потім 4070ті, запустив, все на максимум, ну да годинку дивився - о, променііііі, о відбитки в дзеркалі, о відбитки на підлозі в залі, ну там види зі скель і все таке, погрався. Але, от честно, якогось прямо "ВАУ" по якості графіки від 1060 не було, за 40к гривень очікував більшого, якщо честно
Це я до того, що "4090 за 80к - то на пару років" - ну смішно, нє? Подивіться наймасовіший конфіг в стімі, ви вважаєте, що якщо геймдизайнери будуть пиляти неоптимізоване і неграбельне на якихось 1660 чи хоча б 3060 лайно, то в них будуть продажі, бо є купка олігархів з топовим_на_пару_років залізом?
Для синглплеєра 60+ кадрів то більше ніж достатню для комфортної гри, а в мультплеєри, хм, ну я б подивися на те ММО і його онлайн статус, якщо 4090 в ньому ледве 120 кадрів буде давати
Пройшов Хогвартс Лєгасі на його старті на і5-6600 з gtx1060 з 6Гб (ПК дружини). На 2к моніторі, ага Все на лоу, чи майже лоу звісно було, але грати можна було і враження від гри не спаскудило зовсім. Купив потім 4070ті, запустив, все на максимум, ну да годинку дивився - о, променііііі, о відбитки в дзеркалі, о відбитки на підлозі в залі, ну там види зі скель і все таке, погрався. Але, от честно, якогось прямо "ВАУ" по якості графіки від 1060 не було, за 40к гривень очікував більшого, якщо честно
Це я до того, що "4090 за 80к - то на пару років" - ну смішно, нє? Подивіться наймасовіший конфіг в стімі, ви вважаєте, що якщо геймдизайнери будуть пиляти неоптимізоване і неграбельне на якихось 1660 чи хоча б 3060 лайно, то в них будуть продажі, бо є купка олігархів з топовим_на_пару_років залізом?
Для синглплеєра 60+ кадрів то більше ніж достатню для комфортної гри, а в мультплеєри, хм, ну я б подивися на те ММО і його онлайн статус, якщо 4090 в ньому ледве 120 кадрів буде давати
-
FANAT7
Member
Та в ммо как раз таки тоже те 120 кадров не надо большей части, разве что из того что я играл - блэк дезерт, там выбора цели нет и пвп очень динамичное, но там и на ультрах мало кто играет, там фпсики нужны. Вов - там скилы по часу кастуются, там и в 30 фпс нормально бегать.GreenMile: ↑ 10.07.2023 21:07 Почитав топік, так наче в якусь альтернативну реальність потрапив
Короче, у нас народ нынче очень нежный и балованый стал, всем подавай 4к 240фпс в любой игре, потому что «просто». И пофиг что для сингла хватит и 40 и 60 фпс, они вместо геймплея бегают и рассматривают каждый пиксель и отражение, чтобы создать бездарную тему о том, что на 4090 нет 240фпс в 4к и вообще карта гомно и денег не стоит, на вопрос зачем покупали тогда - молчат
-
fuksa
Member
GreenMile
а что за 2к монитор участвовал в этом исследовании? он же больше 60гц? если да, то помимо отражений, качества объектов, текстур и теней почему вы плавность не упомянули?
Отправлено спустя 2 минуты 2 секунды:
FANAT7
а к чему задавать вопрос зачем покупали, когда эти пользователи не покупали ее, и не имеют систем даже приближенных к такому уровню производительности
а что за 2к монитор участвовал в этом исследовании? он же больше 60гц? если да, то помимо отражений, качества объектов, текстур и теней почему вы плавность не упомянули?
Отправлено спустя 2 минуты 2 секунды:
FANAT7
а к чему задавать вопрос зачем покупали, когда эти пользователи не покупали ее, и не имеют систем даже приближенных к такому уровню производительности
-
GreenMile
Member
Ні, 60Гц і є, монітор Benq SW270C (9H.LHTLB.QBE), він для роботи в першу чергу.fuksa: ↑ 10.07.2023 23:16 GreenMile
-
SergN
Member
До цього є аналогія з "дорослою темою": така когорта людей замість просто насолоди від процесу рахує фрикції, їх інтенсивність, глибину занурення, час акту... і без лінійки та секундоміра (фпс-ометра) за процес ніколи не береться. Тобто "насолоду" отримує насамперед від виконання технічних нормативів. Так і тут про "сотні фпс" і головне - "все_на_ультра", інакше не "стоїть". Коли затягне гра (привіт вічним Героям-3 ), то на інтеграшці чи найпростішій дискретці будеш зависати.FANAT7: ↑ 10.07.2023 21:55они вместо геймплея бегают и рассматривают каждый пиксель и отражение, чтобы создать бездарную тему...
-
fuksa
Member
GreenMile
ну а сейчас, вместе с полным обновлением системы, монитор также был обновлен, например там на 160гц с VRR?
ну а сейчас, вместе с полным обновлением системы, монитор также был обновлен, например там на 160гц с VRR?
-
Klon
CG graphikos fan
fuksa
Пройшов Хогвардс теж на 1066 на перших патчах на фулХД (+ФСР, це щось виходить 1280х...) з середніми налаштуваннями (тільки трава та хмари на низькому).
В 90% було 60фпс , все було комфортно, але в мене жрало ОЗУ під 24гіга (в системі 64), лінія фрейтайму була дуже рівна, завантаження з ССД не відчувалися.
Так що GreenMile пише правду - гра працює адекватно. в нових патчах пишуть продуктивність ще підросла.
Сам змінив 1066 на 3060 12(для роботи) - ВАУ ефекту в іграх нема, но я на графон вже давно поклав (граю зараз в Архолос з 11діректом = цей мод кращий ніж хвалений Кіберпанк).
Пройшов Хогвардс теж на 1066 на перших патчах на фулХД (+ФСР, це щось виходить 1280х...) з середніми налаштуваннями (тільки трава та хмари на низькому).
В 90% було 60фпс , все було комфортно, але в мене жрало ОЗУ під 24гіга (в системі 64), лінія фрейтайму була дуже рівна, завантаження з ССД не відчувалися.
Так що GreenMile пише правду - гра працює адекватно. в нових патчах пишуть продуктивність ще підросла.
Сам змінив 1066 на 3060 12(для роботи) - ВАУ ефекту в іграх нема, но я на графон вже давно поклав (граю зараз в Архолос з 11діректом = цей мод кращий ніж хвалений Кіберпанк).
-
terminahtor
Member
*поперхнувся*Klon: ↑ 11.07.2023 16:03Так що GreenMile пише правду - гра працює адекватно
-
Klon
CG graphikos fan
terminahtor
а чому не адекватно? Це не "Кіберкотлетство", можливо і на 30фрс пройти сюжетку. Я нещодавно пройшов і олд частини 1,2,3 на Унреал1(чи 2) = що там графен застарілий не звертав увагу.
Мене більше розчаровують баги ніж мильні текстури.
Тут потрібно визначитися - чи граєте в графон чи гру, а потім від цього розчитуватимете як оновлюватимете залізо. Якщо графон першочерговий і кількість фпс - то велком = щороку змінювати залізо.
а чому не адекватно? Це не "Кіберкотлетство", можливо і на 30фрс пройти сюжетку. Я нещодавно пройшов і олд частини 1,2,3 на Унреал1(чи 2) = що там графен застарілий не звертав увагу.
Мене більше розчаровують баги ніж мильні текстури.
Тут потрібно визначитися - чи граєте в графон чи гру, а потім від цього розчитуватимете як оновлюватимете залізо. Якщо графон першочерговий і кількість фпс - то велком = щороку змінювати залізо.
-
terminahtor
Member
Klon
Я мав на увазі, що до адекватності роботи цієї гри, в мене зараз на моєму сетапі з викрученим все вправо, гра лагає і статерить як шмат лайна, при тому, що і проц і ВК недонавантажені. ВК взагалі іноді на 65-70 відсотків працює, а проц 6-9 і видає 40-50 кадрів в Хогсміді. Про яку адекватність тут може йти мова?
Я мав на увазі, що до адекватності роботи цієї гри, в мене зараз на моєму сетапі з викрученим все вправо, гра лагає і статерить як шмат лайна, при тому, що і проц і ВК недонавантажені. ВК взагалі іноді на 65-70 відсотків працює, а проц 6-9 і видає 40-50 кадрів в Хогсміді. Про яку адекватність тут може йти мова?
-
GreenMile
Member
Та ні По-перше, в мене монітор для роботи, а нормальних моніторів на високих частотах не роблять (може, і існують в природі, але я не зустрічав жодного), максимум 60-75Гц, по-друге, я не кіберспортсмен, може вже сильно старий, але якоїсь суттєвої різниці в кадрах більше 60 на око не відчуваю в іграх, тому не бачу для себе сенсу купляти якесь лайно по якості відображення, але зі скаженою частотою. Для синглплеєра і ММОРПГ 60+ кадрів більше ніж достатньо, якщо не ставити поруч два монітори, то різницю відчути майже неможливо і невідповідність кадрів там на геймплей не впливає жодним чином. Для якихось КС і подібного воно безумовно має значення, але я в таке не граю та і в тих іграх якість графонія нікого не хвилює взагалі.fuksa: ↑ 11.07.2023 15:31 GreenMile
От і виходить в сухому залишку, що для синглплеєра з 60+ фпс, там де якість графонія важлива і можно роздивлятися навкруги, насолодитися променями, рефлекшинами тощо, тієї 4090 вистачить, ну не знаю, років набагато вперед, а кадрозалежні ММО ніколи не будуть мати важкий графоній і всіляких пастрейсінгів, бо не буде дурних дропнути 2/3 ФПС, аби там освітлення було більш натуральне, на яке все одно ніхто не дивиться.
Це, звісно, особиста суб'єктивна думка, виходячи з досвіду задротства в 20+ років в усілякі ММОРПГ і не тільки От, пригадуючи ЛА2, у нас 2/3 альянсу (100+ людей) грали на якомусь смітті взагалі, навіть на вбудованому відео і нагинали всіх, нормальні ПК були у 1,5 анонімусів і всі мали свій кайф від гри А ганятися за примарним показником кадрів "аби більше", хоча воно ні на що по суті не впливає - ну то окрема каста людей, яким важливо, щоб у них було більше, довше і сильніше і я поважаю їх думку і вибір. Просто в цьому випадку треба трохи критичніше дивитись на речі, бо можна дійти до маразму, на кшталт "4090 вже не вистачає для гри в Хогвартс Лєгасі, бо в Хоґсміді кадри дропаються нижче 160"
P.S. Прошу вибачення за багатобукв