Чутки: Intel Core i7-14700K протестовано у бенчмарках CPU-Z та Cinebench R23

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

5,5 з коробки...
NetBurst?
radeon5870
Member

+4% ... це вже не смішно
:down: :down: :down:
Загалом нічого неочікуваного не відбувається
АМД обісравсь з новими 7ххх, на надійність яких половина користувачів плюються і мріють їх позбутись якнайшвидше ...
На фоні цього чергового "тріумфу" зелених Інтел взявся за своє улюблене заняття - випускати старі процесори під на новими цифровими іменами.
Коли немає конкуренції - немає прогресу
Сумно спостерігати ...
Prescott
Member

radeon5870: 10.07.2023 18:01АМД обісравсь з новими 7ххх, на надійність яких половина користувачів плюються і мріють їх позбутись якнайшвидше ...
Серьёзно? :lol:
xander27
Junior

kalakawa: 10.07.2023 13:09
taras_cs: 10.07.2023 13:04 Пропоную обговорити Чутки: Intel Core i7-14700K протестовано у бенчмарках CPU-Z та Cinebench R23

Додали 4 ядра, молодці.
А могли б просто грошей розробникам ігор занести, щоб у Ryzen'ів тільки 4 ядра/потока використовувалось
Такі муви лише амд практикує зараз :dontknow:
Не знаю де ви таке взяли, але наприклад поляків з CD Projekt RED нещодавно впіймали на "антиоптимізації" ігор під ЦПУ від АМД.
Та й взагалі від того як працюють їхні ігри на картах та процесорах АМД дуже тхне "валізами".
Alexey1977
Member

Kotya: 10.07.2023 17:195,5 з коробки...
NetBurst?
13900KS 6Ghz c коробки, что вас так удивило?
kalakawa
Member

xander27: 10.07.2023 20:23
kalakawa: 10.07.2023 13:09

Такі муви лише амд практикує зараз :dontknow:
Не знаю де ви таке взяли, але наприклад поляків з CD Projekt RED нещодавно впіймали на "антиоптимізації" ігор під ЦПУ від АМД.
Та й взагалі від того як працюють їхні ігри на картах та процесорах АМД дуже тхне "валізами".
Стараннями чемоданів амд в ааа іграх перестали з'являтись dlss та fg. Я тепер навіть не знаю чи враховувати їх підтримку картою при її виборі
Inqizitor2022
Member

xander27: 10.07.2023 20:23Та й взагалі від того як працюють їхні ігри на картах та процесорах АМД дуже тхне "валізами".
Нет, конечно, просто однопоток у АМД ещё более скверный, чем у Интела, работа с памятью на всяких динозавриках типа 5950 и 7950 тоже скверная на запись, плюс разные глюки, присущие АМД всегда, которые вендоры материнок правят в биосах самоотверженно. В результате, поделки от АМД работают как попало, но, при этом берут количеством честных ядер (пусть с худшим однопотоком, что в играх критично), низкой ценой, тем, что в Эльдорадах и Фокстротах 8 ядер 8 гиг ОЗУ и 8 гиг видяха - всегда хит, доверчивые люди покупают. Плюс в ноутах АМД сейчас заполняет линейки, если человек не разбирается - то обязательно получит от добрых манагеров ноут от ХП, Делла и прочих на АМД, поэтому тот же выбор ноута сейчас - стрёмный квест по чтению кучи статей, обзоров на ютубах по разборке, спецификаций процессоров и прочего.
Интел даже не нужно чемоданы заносить, достаточно на 7950 запустить Хогвард Легаси и посмотреть, что больше 100 кадров при том, что процессор на 5500 мгц кочегарит - мы не видим, при этом бывает и меньше и сильно меньше, в зависимости от флуктуаций пространства. А там 16 ядер честных.
Васильович
Member

Prescott: 10.07.2023 18:10Серьёзно?
А то!
спойлер
:D
Изображение
terminahtor
Member

Чи то зібрати собі для різноманіття систему на інтолі…
Kotya
Member

Alexey1977: 10.07.2023 20:53
Kotya: 10.07.2023 17:195,5 з коробки...
NetBurst?
13900KS 6Ghz c коробки, что вас так удивило?
Епоха 5+
Колись було як щось космічне.
Просто нагадоло. :dontknow:
Jay228
Member

radeon5870
ти несеш тортик
daesz
Member

Що більше сиджу на цьому форумі, то більше розумію що секта інтелу - це особливий вид :gigi:
waryag
Member

kalakawa: 10.07.2023 21:04 Стараннями чемоданів амд в ааа іграх перестали з'являтись dlss та fg. Я тепер навіть не знаю чи враховувати їх підтримку картою при її виборі
Якось слабо віриться, що бідна АМД перебиває ставки багатої нвідіа.
Я думаю, що Хуанг просто зекономив на валізках, а без них розробники обирають ФСР, який працює гірше, але на усіх картах, і який все одно треба робити для консолей.
Геральт
Member

kalakawa: 10.07.2023 21:04 Стараннями чемоданів амд в ааа іграх перестали з'являтись dlss та fg. Я тепер навіть не знаю чи враховувати їх підтримку картою при її виборі
Враховувати. Рано чи пізно DLSS/FG буде всюди. Прогрес не зупинять жодні валізи. :learn:
Inqizitor2022: 10.07.2023 21:08 в Эльдорадах и Фокстротах 8 ядер 8 гиг ОЗУ и 8 гиг видяха - всегда хит, доверчивые люди покупают.
Ох вже ті ельдорадо
спойлер
Изображение
kalakawa
Member

Геральт: 11.07.2023 08:15
Враховувати. Рано чи пізно DLSS/FG буде всюди. Прогрес не зупинять жодні валізи. :learn:
Inqizitor2022: 10.07.2023 21:08 в Эльдорадах и Фокстротах 8 ядер 8 гиг ОЗУ и 8 гиг видяха - всегда хит, доверчивые люди покупают.
Ох вже ті ельдорадо
спойлер
Изображение
Так мало б бути. Але стараннями амд доведеться жерти дуже мало фпс за дуже багато доларів на рівні з користувачами радеонів
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Докотилися, інтелофани розповідають про чумадани від АМД :lol:
Стандартний ріст продуктивності від Інтел.
Цікаво чому не завозять 3д кеш як у АМД, адже досвід +- успішний був.
Геральт
Member

kalakawa: 11.07.2023 08:43 Так мало б бути. Але стараннями амд доведеться жерти дуже мало фпс за дуже багато доларів на рівні з користувачами радеонів
Навіщо над собою знущатись? Завжди можна перепройти КПК чи Control
А різні там старфілди залишити власникам радеонів :D

А з валізами, до речі, буде що раз, то гірше. Бо деви можуть дійсно трохи підкручувати в сторону АМД, але не через валізи, а через ширше охоплення.
жерти дуже мало - оксюморон
Последний раз редактировалось Геральт 11.07.2023 08:57, всего редактировалось 1 раз.
AntonyKandaurov
Member

manbearboar
Та чого, 125вт, непоганий процесор. Гаммакс 300 достатньо
Alex646
Member

Yalg: 10.07.2023 13:30 Легендарные +~5% в год вернулись.
Ну, а що ви хочете? Час кремнію закінчується. Скоро упруться в температурні обмеження, коли і вода не зможе охолодити. А прориви рівня кор 2 дуо або сандиків щось не видно.
manbearboar
Member

Геральт: 11.07.2023 08:15 Враховувати. Рано чи пізно DLSS/FG буде всюди. Прогрес не зупинять жодні валізи.
Скорее всего, как выше предположили, без чемоданов от куртки их имплементить и поддерживать никто не будет.
Есть кроссплатформенные решения, которые сделал и забыл.
Ответить