Последние статьи и обзоры
Новости
Процесори Intel Core 14-го покоління (Raptor Lake Refresh) можуть вийти у середині жовтня
-
yupi
Member
Пропоную обговорити Процесори Intel Core 14-го покоління (Raptor Lake Refresh) можуть вийти у середині жовтня
Зимой было бы рациональнее
Зимой было бы рациональнее
-
Павло
Member
"нова архітектура у настільному сегменті з новим сокетом (ймовірно, LGA1851)"
Ну просто неймовірні клоуни!
-
Prescott
Member
Сокеты крутятся - бабки мутятся.
-
Nikoliasik_Zeus
Member
КопiумArrow Lake. Це буде справжнє оновлення та нова архітектура у настільному сегменті з новим сокетом (ймовірно, LGA1851)
-
Shaolin_Style
Member
так а в чём клоунство, что изменилось? интел стабильно раз в несколько лет обновляет "народные" сокеты начиная с 2009 года. Это ж не HEDT что бы у нее был цикл жизни в пять лет.Павло: ↑ 09.07.2023 12:49 "нова архітектура у настільному сегменті з новим сокетом (ймовірно, LGA1851)"
Сиё значит, что осенью выходит последнее, третье по счёту, поколение процессоров для LGA 1700 и уже потооом, в 24-м году, вероятно анонсируют абсолютно новый сокет 1851.Вважається, що оновлені процесори Raptor Lake будуть підтримуватись усіма наявними материнськими платами LGA1700
-
Павло
Member
Ну в принципі ви праві! Клоуни це не інтел а люди які це терплять))Shaolin_Style: ↑ 09.07.2023 13:50так а в чём клоунство, что изменилось? интел стабильно раз в несколько лет обновляет "народные" сокеты начиная с 2009 года. Это ж не HEDT что бы у нее был цикл жизни в пять лет.Павло: ↑ 09.07.2023 12:49 "нова архітектура у настільному сегменті з новим сокетом (ймовірно, LGA1851)"
Ну просто неймовірні клоуни!Сиё значит, что осенью выходит последнее, третье по счёту, поколение процессоров для LGA 1700 и уже потооом, в 24-м году, вероятно анонсируют абсолютно новый сокет 1851.Вважається, що оновлені процесори Raptor Lake будуть підтримуватись усіма наявними материнськими платами LGA1700
-
daesz
Member
Спонсорують*Павло: ↑ 09.07.2023 13:58 Ну в принципі ви праві! Клоуни це не інтел а люди які це терплять))
-
Timedemo
Member
З чого Ви взяли, що користувачі Інтел щось терплять? Вони просто беруть те що потрібно, і працюють. Я наприклад задовленний, що і 14те покоління стане на 1700й сокет. спектр вибору буде великий. А Ви чомусь, седите на старому райзені, і не користуєтесь можливостями агрейду. Теж терпите щось?Павло: ↑ 09.07.2023 13:58Ну в принципі ви праві! Клоуни це не інтел а люди які це терплять))Shaolin_Style: ↑ 09.07.2023 13:50
так а в чём клоунство, что изменилось? интел стабильно раз в несколько лет обновляет "народные" сокеты начиная с 2009 года. Это ж не HEDT что бы у нее был цикл жизни в пять лет.
Сиё значит, что осенью выходит последнее, третье по счёту, поколение процессоров для LGA 1700 и уже потооом, в 24-м году, вероятно анонсируют абсолютно новый сокет 1851.
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Интересно сколько надо времени Thermalright-у на прижимную рамку для LGA1851 вместо устаревшего коромысла.
-
_nevermind
Member
Сколько процев сменил на ам4 ? Штук 5 есть?
Предлагаю ранги уважения на форуме ввести - по количеству смененных процев на АМ4.
-
Denvys5
Member
_nevermind: ↑ 09.07.2023 17:41Предлагаю ранги уважения на форуме ввести - по количеству смененных процев на АМ4.
-
n+gibat[]r
Member
Горячие печки на подходе, налетай, торопись!
-
Павло
Member
Ні я просто подивився скільки проців підтримує моя материнка... І там 117 позицій... Так є багато модифікацій одинакових проців... но 117!_nevermind: ↑ 09.07.2023 17:41
Предлагаю ранги уважения на форуме ввести - по количеству смененных процев на АМ4.
Хоча маркетологи у інтела молодці! Ви готові це захищати...
Куртці потрібно їх перекупити)) І тоді будуть люди мені доказувати що 4060ті не погана карта))
-
_nevermind
Member
Люди берут топовый i7 + мать раз в 5 лет , в чем проблема?Павло: ↑ 09.07.2023 18:38Ні я просто подивився скільки проців підтримує моя материнка... І там 117 позицій... Так є багато модифікацій одинакових проців... но 117!_nevermind: ↑ 09.07.2023 17:41
Куртці потрібно їх перекупити)) І тоді будуть люди мені доказувати що 4060ті не погана карта))
Я взял 5600х полтора года назад первым и может вообще последним процем на ам4 , в чем проблема? Зачем мне та сотня легаси процев в твоем списке, 90% которых хуже чем 5600х ?
Платформа это не только мать и камень , обновляются еще ради новых версий pcie для видях и ссд.
У интела там между сокетами видно обновление pcie 3 -> 4 ->5.
-
Павло
Member
Тобто ви взяли ам 4 на останній серії проців... і тому довге життя платформи це погано? Просто вау!_nevermind: ↑ 09.07.2023 19:02Люди берут топовый i7 + мать раз в 5 лет , в чем проблема?Павло: ↑ 09.07.2023 18:38
Ні я просто подивився скільки проців підтримує моя материнка... І там 117 позицій... Так є багато модифікацій одинакових проців... но 117!
Я взял 5600х полтора года назад первым и может вообще последним процем на ам4 , в чем проблема? Зачем мне та сотня легаси процев в твоем списке, 90% которых хуже чем 5600х ?
Платформа это не только мать и камень , обновляются еще ради новых версий pcie для видях и ссд.
У интела там между сокетами видно обновление pcie 3 -> 4 ->5.
-
Tinkywinky
Member
Толку от долгой жизни платформы, если предыдущие поколения райзенов были, мягко говоря, так себе?Павло: ↑ 09.07.2023 19:05 Тобто ви взяли ам 4 на останній серії проців... і тому довге життя платформи це погано? Просто вау!
-
Firebrand
Member
Китайське видання ECSM говорить про реліз десктопних чипів Core 14-го покоління на 42-му тижні цього року, який припадає на період з 17 по 23 жовтня.
- спойлер
-
Павло
Member
Коли я продав і5 3330 був вибір між райзен 5 1600х і і3 8100... Ціна була одинакова... Бо в інтела намалювали дефіцит проців... Через декілька років я просто продав 1600х за 3500 грн доклав 1500 грн і взяв новий 3600... І без зміни платформи спокійно ним користуюсь...Tinkywinky: ↑ 09.07.2023 19:08Толку от долгой жизни платформы, если предыдущие поколения райзенов были, мягко говоря, так себе?Павло: ↑ 09.07.2023 19:05 Тобто ви взяли ам 4 на останній серії проців... і тому довге життя платформи це погано? Просто вау!
А який вибір ви мені запропонуєте у варіанті з інтелом 8100? Купляти б.у. і5 6 поточний? Чи взяти б.у. і 7 із завищеною ціною? ( бо нових проців на ці платформи не завезли) і люди скупляють і7 б.у. по ціні нового і 5 10400 чи 11400... Уявіть, що у вас є материнка на Socket 1151 У вас весь вибір це б.у. проци у дяді васі... По завищених цінах привіт баригам, що продають і9 9900к по 10к б.у... В ам 4 хочеш новий 3600 за 3к... хочеш 5700х 8к а можна і 16 ядерний AMD Ryzen 9 5950X за 20к... Просто порівняйте можливості!
І не потрібно розказувати про варіанти по типу так я куплю на 1151 відразу топовий і7 і навіщо тоді апгрейд?... Таких людей мало!
-
Геральт
Member
Хто ці шаленці?_nevermind: ↑ 09.07.2023 19:02 Платформа это не только мать и камень , обновляются еще ради новых версий pcie для видях и ссд.
-
Nikolay Yeryomenko
Member
А всё это вопросы возможностей. У кого были деньги брали 8700K, кому надо было дешевле брали Ryzen.Павло: ↑ 09.07.2023 19:28І не потрібно розказувати про варіанти по типу так я куплю на 1151 відразу топовий і7 і навіщо тоді апгрейд?... Таких людей мало!