Да батарей на айфони як лайна в інтернеті. Друге питання в їх якості. Трете питання повного адекватного функціонування телефону. Дуже часто є б/у десятки з якимось сдохшим мікрофоном. Трете там фізічна кнопка яка дуже часто виходила зі строю. Треба просто розуміти що доцілість купування б/в будь якої речі випаровується якщо там щось не так, а ви своїми силами це відремонтувати це не можете
Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Donate
Member
-
snapdragon999
Member
Там новая батарея с гулькин х.., а бу, которому 5 лет то вообще))на счёт аналогов не знаю. На xiaomi redmi 3s брал hoco, работает нормально полгода, не хуже орига по автономности, как на айфон не подскажу. Я б такое не бралDonate: ↑ 06.07.2023 13:45Да батарей на айфони як лайна в інтернеті. Друге питання в їх якості. Трете питання повного адекватного функціонування телефону. Дуже часто є б/у десятки з якимось сдохшим мікрофоном. Трете там фізічна кнопка яка дуже часто виходила зі строю. Треба просто розуміти що доцілість купування б/в будь якої речі випаровується якщо там щось не так, а ви своїми силами це відремонтувати це не можете![]()
-
ervin
Member
iwojima
Не батько, але Кумі кращого друга вже третій телефон по собівартості віддаю. Хлопчику наче шось 8 чи 9 років + ще меншенький. Samsung A22 - закосплеїв крейсер Москву в унітазі... нажаль летально. Шо дивно для мене, старенький А8+ 2018 го року ніч провів в таких самих умовах і все працює...
Якийсь дешевенький реалмі вдало впав під час поїздки на велосипеді. Живий, але добряче побитий.
Я це до чого... бажано шось, що гарно зібране і витривале. Для мене це apple, samsung, Motorola, LG і здається когось забув... всякі китайці третього дивізіону - мімо точно. Також ж я б не переплачував за нове офіційне з гарантією. Якийсь лютий сіряк, чи привезений з забугра - норм. Бо вірогідність настання гарантійного випадку доволі низька, а ось інші події доволі імовірні..
Не батько, але Кумі кращого друга вже третій телефон по собівартості віддаю. Хлопчику наче шось 8 чи 9 років + ще меншенький. Samsung A22 - закосплеїв крейсер Москву в унітазі... нажаль летально. Шо дивно для мене, старенький А8+ 2018 го року ніч провів в таких самих умовах і все працює...
Якийсь дешевенький реалмі вдало впав під час поїздки на велосипеді. Живий, але добряче побитий.
Я це до чого... бажано шось, що гарно зібране і витривале. Для мене це apple, samsung, Motorola, LG і здається когось забув... всякі китайці третього дивізіону - мімо точно. Також ж я б не переплачував за нове офіційне з гарантією. Якийсь лютий сіряк, чи привезений з забугра - норм. Бо вірогідність настання гарантійного випадку доволі низька, а ось інші події доволі імовірні..
-
Donate
Member
Ти не повіриш але китайці приводять до ладу всеsnapdragon999: ↑ 06.07.2023 13:51 Там новая батарея с гулькин х.., а бу, которому 5 лет то вообще))
-
snapdragon999
Member
Ну тут уже каждый сам решает брать не брать. Я бы взял нового китайца чуть добавил на более менее аппарат с 4 оперативки хотя бы . Они свои функции нормально выполняют и батарея ок держит. Если пенсионеру, то нормально, он же не играет в игры и т.п и гарантия будет нормальная.Donate: ↑ 06.07.2023 13:56Ти не повіриш але китайці приводять до ладу всеsnapdragon999: ↑ 06.07.2023 13:51 Там новая батарея с гулькин х.., а бу, которому 5 лет то вообще))Причому їх наробили в такої кількості що навідь на 4 айфон ще знайти можна
![]()
-
Hum
Member
Кстати, об аккумуляторах. Где найти нормальный аккум для Huawei P9? Телефон даже сейчас достаточно быстрый, а с аккумом беда.
-
Donate
Member
Ну якщо не привчати з малих років воно буде так все життяervin: ↑ 06.07.2023 13:55 iwojima
Самсунг і гарнозібране це вже взагалі кек. Возьміть там любу А-шку останніх років і подивіться на її плату. Тонюсенька плата із компаундом бонусом, і потім подивіться на плати тих же сяомі. У самсунгів там відвалів повно
І взагалі я не бачу тут самого важливого в ваших порадах. Достатньо добра чохол книжка. Ось що що а вона від падінь захищає добре
Added in 1 minute 2 seconds:
Це все залежить від того за скільки дитина вбє телефонsnapdragon999: ↑ 06.07.2023 14:00 Ну тут уже каждый сам решает брать не брать. Я бы взял нового китайца чуть добавил на более менее аппарат с 4 оперативки хотя бы . Они свои функции нормально выполняют и батарея ок держит. Если пенсионеру, то нормально, он же не играет в игры и т.п и гарантия будет нормальная.
Последний раз редактировалось Donate 06.07.2023 14:07, всего редактировалось 1 раз.
-
iwojima
Member
Тоді потрібно додатково взяти гарантію на 1 рікervin: ↑ 06.07.2023 13:55Бо вірогідність настання гарантійного випадку доволі низька, а ось інші події доволі імовірні..
Всім дякую за поради
-
er[socrates]
Member
Вообще нельзя сравнивать бюджетное китайское корявое андроидное типа 12С и в том же ценовом диапазоне с айфонами. Это как, я не знаю, новые таврии равнять к подержанным бмв. Хуже во всем, зато новое из салона.snapdragon999: ↑ 06.07.2023 13:37там батарея будет усохшая ,пару часов держать.Лучше новый на 5000 мач китаец какой тоArtem_K: ↑ 06.07.2023 13:30 iwojima
От у перший класс то питання. Як варіант - б\у iPhone з старих щось типу 8-ки на 64Гб - вони недорогі й розміру невеликого, як раз під малу руку, бо все нове буде 6,4 дюйми десь.
Батарею можно поменять, и будет нормально держать год-полтора. Плюс снабдить портативной банкой на 5ач, которая весит понты и 2.5 раза зарядит айфон, если чадо переиграет в игры или пересидит в видео-коллах. Другое дело, что А11 уже не так энергоэффективен в работе с текущими версиями софта. Лучше посмотреть на б/у SE 2020, они совсем чутка дороже, и еще будут обновления на 1-2 версии iOS.
-
Engineer_1988
Member
Господа, пару вопросов об iPhone SE 2020 Neverlock :
1. ПЗУ 64 гб достаточно или 128 гб таки?
2. Риночная стоимость сие чуда за хорошее состояние( батарея жел. за 90%). До 5-6 к купить реально?
1. ПЗУ 64 гб достаточно или 128 гб таки?
2. Риночная стоимость сие чуда за хорошее состояние( батарея жел. за 90%). До 5-6 к купить реально?
-
Donate
Member
Сидишь читаешь тут удивляешь что вообще находишься на форуме людей которые увлекаются техникой... Будто в комменты к рядовой новости зашёл...er[socrates]: ↑ 06.07.2023 14:48 Вообще нельзя сравнивать бюджетное китайское корявое андроидное типа 12С и в том же ценовом диапазоне с айфонами. Это как, я не знаю, новые таврии равнять к подержанным бмв. Хуже во всем, зато новое из салона.
Батарею можно поменять, и будет нормально держать год-полтора. Плюс снабдить портативной банкой на 5ач, которая весит понты и 2.5 раза зарядит айфон, если чадо переиграет в игры или пересидит в видео-коллах. Другое дело, что А11 уже не так энергоэффективен в работе с текущими версиями софта. Лучше посмотреть на б/у SE 2020, они совсем чутка дороже, и еще будут обновления на 1-2 версии iOS.
Равнять новые таврии к бмв можно было бы если бы прогресс не стоял на месте. А телефоны трёхлетней давности не смотря на всю свою актуальность выглядят ну мягко говоря не очень. Сравнивать iphone se 2020 с 4,7 дюймовий экраном и 12С нет смысла. На 6,7 экране тупо удобней скролить играть и подавно. Что бы там товарищи не говорили это уже признак "старопердунства" как только что то виходит новое они не хочу не будубюджетное китайское корявое андроидное типа 12С
Так облизывать SE
- спойлер

-
Васильович
Member
Залежить від використання.Engineer_1988: ↑ 06.07.2023 15:041. ПЗУ 64 гб достаточно или 128 гб таки?
Наприклад, я не граю в ігри на телефоні, не дуже багато фотографую і знімаю відео.
Але маю купу всілякого софту, в тому числі навігаційних програм.
Зайнято 45 Гб.
Але я впевнений, що для активних фотографів 64 Гб вже буде мало. А скидати фото/відео щодня в cloud теж доволі напряжно.
Тому вибираю варіант 128 Гб і більше.
Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:
"Шутка" - це ігнорити показники з цього ж графіку по типових задачахDonate: ↑ 06.07.2023 16:28Я думал что это шутка
-
Engineer_1988
Member
ні, фото не роблю, чисто дзвінки + месенджери, серфінг. Тут для розуміння скільки залиш. вільного місця з установ. системи наприклад натому 64 гб навітьВасильович: ↑ 06.07.2023 16:36 Залежить від використання.
Наприклад, я не граю в ігри на телефоні, не дуже багато фотографую і знімаю відео.
Зайнято 45 Гб.
Але я впевнений, що для активних фотографів 64 Гб вже буде мало. А скидати фото/відео щодня в cloud теж доволі напряжно.
-
Donate
Member
Васильович: ↑ 06.07.2023 16:36"Шутка" - це ігнорити показники з цього ж графіку по типових задачахDonate: ↑ 06.07.2023 16:28Я думал что это шутка![]()
- спойлер
-
snapdragon999
Member
128 надо брать как минимум, я тоже в игры не играю, но у меня например 70гб забито св основном приложениями и это учитывая шо ещё карта стоит на 128 с музыкой и прочей ерундой. Сейчас приложения объёмные стали делать,быстро забивается. А чтоб не глючило надо чтоб 30% хотя бы оставалось свободно.Васильович: ↑ 06.07.2023 16:36Залежить від використання.Engineer_1988: ↑ 06.07.2023 15:041. ПЗУ 64 гб достаточно или 128 гб таки?
Зайнято 45 Гб.
Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:"Шутка" - це ігнорити показники з цього ж графіку по типових задачахDonate: ↑ 06.07.2023 16:28Я думал что это шутка![]()
64 это вообще минимальная норма, 32 для пенсов с 5 приложениями.
-
Васильович
Member
В тому ж графіку, що в твоєму попередньому повідомленніDonate: ↑ 06.07.2023 16:49де шо?
За русняві відоси - мінус в карму
-
snapdragon999
Member
Китайці підтримують русню, то що будемо брати айфони та пікселі і гнусмаси теперь?А якщо їх роблять в Китаї це зрада чи ні?Васильович: ↑ 06.07.2023 17:22В тому ж графіку, що в твоєму попередньому повідомленніDonate: ↑ 06.07.2023 16:49де шо?![]()
За русняві відоси - мінус в карму![]()
-
Donate
Member
Люди вже взагалі навідь тести читать не вміютьВасильович: ↑ 06.07.2023 17:22В тому ж графіку, що в твоєму попередньому повідомленніDonate: ↑ 06.07.2023 16:49де шо?![]()
За русняві відоси - мінус в карму![]()
-
snapdragon999
Member
Что там корявого?)) это ж не дуджи или какое то техно. Что хорошего в том се, железо уровня 2015 года за оверпрайс?Не старое бмв и таврия, а какой нибудь рено логан или фокус.Таврия это какая нибудь старая нокиа на симбиане))er[socrates]: ↑ 06.07.2023 14:48Вообще нельзя сравнивать бюджетное китайское корявое андроидное типа 12С и в том же ценовом диапазоне с айфонами. Это как, я не знаю, новые таврии равнять к подержанным бмв. Хуже во всем, зато новое из салона.snapdragon999: ↑ 06.07.2023 13:37
там батарея будет усохшая ,пару часов держать.Лучше новый на 5000 мач китаец какой то
-
zlodeyua
Member
Народ, вроде форум айтишников?Возьмите новый 11t pro, 1-2 обновления ещё будет, не глючит, заряжаеться быстро.Кто так боиться разбить оклейте автомобильной плёнкой да и всё.
Отправлено спустя 1 минуту 7 секунд:
А то, айфон или древнего китайца обсуждают:)
Это как сейчас думать брать Ситроен С3 например или убогий Логан/Сандеро:)
Отправлено спустя 1 минуту 7 секунд:
А то, айфон или древнего китайца обсуждают:)
Это как сейчас думать брать Ситроен С3 например или убогий Логан/Сандеро:)