![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
Последние статьи и обзоры
Новости
Допоможіть будь ласка розігнати пам'ять
-
lxndrglx
Junior
Доброго дня, в мене материнська плата gigabyte a320m-h, оперативна пам'ять crucial 8gb x2 2666 мегагерц без радіаторів, ryzen 3 3200g, купляв собі комп'ютер б/у і він працював на частоті 2933 вроді, після перезавантаження віндовс пам'ять працює на стандартної частоті і мене було все одно, зараз вирішив розігнати оперативну пам'ять но я розумію що я в цьому тупий, а на ютубі нічого не розумію, ну щось розумію але краще спитаю щоб не було помилок, тому вирішив спитати на цьому форумі, допоможіть будь ласка ![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
-
KimRomik
Member
про Біос коли-небудь чув?
-
AntonyKandaurov
Member
lxndrglx
Якщо вам було все одно, чого ви вирішили що розгін з 2666 до 2933 вам чимось допоможе і щось змінить? Можу так задля приколу написати вам що ставте 2933 і таймінги 16-18-18-38 і 1.35в на пам'ять, але не знаю чи зрозумієте ви те що я написав.
Отправлено спустя 1 минуту 42 секунды:
На ютубі повно відео для повних ламерів як розганяти пам'ять на ам4, дуже сумніваюся що ви щось шукали чи гуглили.
Якщо вам було все одно, чого ви вирішили що розгін з 2666 до 2933 вам чимось допоможе і щось змінить? Можу так задля приколу написати вам що ставте 2933 і таймінги 16-18-18-38 і 1.35в на пам'ять, але не знаю чи зрозумієте ви те що я написав.
Отправлено спустя 1 минуту 42 секунды:
На ютубі повно відео для повних ламерів як розганяти пам'ять на ам4, дуже сумніваюся що ви щось шукали чи гуглили.
-
slv
Member
Жирнота
-
terminahtor
Member
Куди ви зібрались її розганяти? Посадіть в машину і розганяйте.
Це якесь локальне загострення?)
Якийсь парад ідіотів та ідіотізму.
-
slv
Member
Камрад, це галімий туповатий тролляка, але він свою їжу, здається, знайшовterminahtor: ↑ 02.07.2023 16:25 Куди ви зібрались її розганяти? Посадіть в машину і розганяйте.
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
lxndrglx
Junior
Я зайшов щоб спитати у вас про то як розігнати пам'ять, може є у вас якась пошагова інструкція, бо в ютубі не знайшов розумілого відео, в гуглі мені показує лише в пошуку русняві сайти, тому вирішив спитати здесь, я здесь в перший раз, як відповісти комусь не розумію і сиджу я через мобільний пристрій, про біос знаю, не дуже я і тупий, я просто попросив допомоги і вмісто нормальної відповіді (крім однієї людини яка порадила мені поставити таймінг і вольтаж я дуже вдячний) я нічого не побачив, що таке частота я розумію, за таймінг не особливо, я не бот та і не прийшов сюди якось спамити, і за що мені -3 теж не розумію