Від одного встановлення немає бути ніяких слідів.Kib: ↑ 01.07.2023 07:24 А їх треба шукати? Видно ж прекрасно на псі контактах, втикалась карта в слот чи ні
Последние статьи и обзоры
Новости
Історія повторюється — старт продажів GeForce RTX 4060 у Японії викликав мінімальний інтерес
-
Ektalion
Member
-
Alligator
Member
Дивно. На оверах коли йде річ купит компьютер для дому та ігор то у розрахунок розглядають тільки системний блок без клави, мишки, монитору, колонок, принтеру, компьютерного столу та будівництва окремої кімнати. А ось якщо людина хоче купити консоль то обов'язково потрібно докупити телевізор і ніяк інакше.Softas: ↑ 01.07.2023 10:37Консоль плюс хороший телевізор до неї буде набагато дорожче коштувати.
-
Васильович
Member
Причому, "хороший" - бо з "нехорошим" магія консолі розвіється мабутьAlligator: ↑ 01.07.2023 12:22А ось якщо людина хоче купити консоль то обов'язково потрібно докупити телевізор і ніяк інакше.
-
Soler
Member
в цене там тоже был неплохой прыжок
-
ДядяСаша
Member
То таємний покупець!
-
Softas
Member
А це тому що монітор як правило вже є в наявності, а телевізор це сімейна річ. По вашому класно, що коли ви захочете погратись хтось інший захоче серіал подивитись?Alligator: ↑ 01.07.2023 12:22Дивно. На оверах коли йде річ купит компьютер для дому та ігор то у розрахунок розглядають тільки системний блок без клави, мишки, монитору, колонок, принтеру, компьютерного столу та будівництва окремої кімнати. А ось якщо людина хоче купити консоль то обов'язково потрібно докупити телевізор і ніяк інакше.Softas: ↑ 01.07.2023 10:37Консоль плюс хороший телевізор до неї буде набагато дорожче коштувати.
-
The_Rusik
Member
Softas
А для ПК монитор не нужен? Что за логика. Для пк пойдет дешман монитор за 100уе, а для консоли обязательно олед?
У большинства наоборот телевизор уже есть, а вот монитора нет.
А для ПК монитор не нужен? Что за логика. Для пк пойдет дешман монитор за 100уе, а для консоли обязательно олед?
У большинства наоборот телевизор уже есть, а вот монитора нет.
-
Alligator
Member
А у вас три телевізори вдома? Один для серіала дружини, інший для мультиків дитини та третій для вашого футболу?Softas: ↑ 02.07.2023 22:50А це тому що монітор як правило вже є в наявності, а телевізор це сімейна річ. По вашому класно, що коли ви захочете погратись хтось інший захоче серіал подивитись?Alligator: ↑ 01.07.2023 12:22
Дивно. На оверах коли йде річ купит компьютер для дому та ігор то у розрахунок розглядають тільки системний блок без клави, мишки, монитору, колонок, принтеру, компьютерного столу та будівництва окремої кімнати. А ось якщо людина хоче купити консоль то обов'язково потрібно докупити телевізор і ніяк інакше.
-
Softas
Member
В мене один телевізор і якщо я захочу приставку мені мало того що треба докупити ще один телевізор, так ще треба знайти місце для нього. Тому й кажу, приставка без телевізора не купується хіба що ще один мамкин ігроман.Alligator: ↑ 03.07.2023 01:28А у вас три телевізори вдома? Один для серіала дружини, інший для мультиків дитини та третій для вашого футболу?Softas: ↑ 02.07.2023 22:50
А це тому що монітор як правило вже є в наявності, а телевізор це сімейна річ. По вашому класно, що коли ви захочете погратись хтось інший захоче серіал подивитись?
-
taras_cs
Member
Мені не здається переплата 2000 грн між 6750 ХТ та 6700 ХТ адекватною (тут порівнюють звичайну з OC):Hotspur: ↑ 30.06.2023 11:416750 ХТPodyrio: ↑ 30.06.2023 11:14Я ось теж думаю над цим, яле дивлячись на нові карти усе більше хочеться купити консоль.
Відправлено через 1 годину 35 хвилин 47 секунд:
В мене дружина з Краматорська.jaydee: ↑ 30.06.2023 10:59 Доброго дня, чи варто оновитись з 1080 (не Ti) в парі з 10400 f ?
Не беріть Біостар. І взагалі найдешевші серії Pulse, Dual, Mech, Eagle, StormX, Solo, Verto, JetStream, Twin, Ghost, Speedster - на власний ризик.
Збираюся купувати дружині PowerColor RX 6700 XT Red Devil (замість RX 570 8GB)
-
kot@work
Member
А що не так з 30 fps ? Quake на першій voodoo взагалі 18-20 fps давал, і всіх влаштовувало.Васильович: ↑ 30.06.2023 14:48 А потім гру, заради якої планував купити ту консоль, анонсують випустити лише з 30 FPS режимом. І тут знову задумуєшся про ПК
-
Васильович
Member
Тим, що часи змінилисяkot@work: ↑ 05.07.2023 13:31А що не так з 30 fps ? Quake на першій voodoo взагалі 18-20 fps давал, і всіх влаштовувало.
І хочеться бачити, за що відвалив гроші на нову консоль.
А в 30 FPS я і зараз на Xbox One можу пограти
-
Nazar3
Junior
-
Artem_K
Member
Монітори. 30 fps на "трубці" та LCD по різному сприймаються.kot@work: ↑ 05.07.2023 13:31 А що не так з 30 fps ? Quake на першій voodoo взагалі 18-20 fps давал, і всіх влаштовувало.
-
Nazar3
Junior
В Польщі біля 13к гривень з пдв, 10к без пдв
-
Васильович
Member
Nazar3
Ну осиль вже ж спойлер для великих картинок - ті, хто з телефона сидять, зараз тебе "не злим тихим словом" згадують
Ну осиль вже ж спойлер для великих картинок - ті, хто з телефона сидять, зараз тебе "не злим тихим словом" згадують