Доброго ранку)
Вчора ввечері майже доїхав додому і чую характерний для поломаної спиці звук - дивлюсь, точно, ззаду одна лопнула.
Зазвичай в такі моменти одразу завозив до майстра, але зараз думаю - може спробувати самому поміняти?) Тим більше що лопнула спиця що кріпиться не зі сторони зірок плюс лопнув у неї край цей що кріпиться на втулку
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Вісімки наче не з'явилось (вночі не побачив).
І зараз розумію що круто було б навчитись повністю обслуговувати вєл самому, щоб у випадку чого не чекати коли у майстра з'явиться час
Он колодки гальмівні нещодавно поміняв сам
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
, чим не початок?))
Відправлено через 46 хвилин 28 секунд:
Щойно сходив до вєла - і о чудо - за ніч з'явилася невеличка вісімка (в одному місці колесо гальмує об колодки, чого точно не було вночі, оскільки після того як побачив що лопнула спиця - йшов пішки з вєлом поруч)
Відправлено через 1 годину 55 хвилин 36 секунд:
Кароч відбій саморобству, вилетіла спиця зі сторони зірочок, тому йтиму до майстра, заодно вже й шину замінить)
А у мене таке питання - загалом раз в пару місяців вилітає по спиці на задньому колесі (на передньому ще жодного разу).
Це правда, що (окрім попадання в ями, які я стараюсь об'їжджати) додатковою причиною цьому є використання обідних гальм, які за принципом своєї дії створюють додаткове навантаження на спиці?