Кстати, как ваш пиксель, за время эксплуатации лучше не стал ?Maxhope: ↑ 26.06.2023 06:20 Smakolyk
Не бери Пиксель , серьезно... Это кипятильник, я такого давно не видел. На 4пда многие пишут о нагреве , только потом сообщения трут , там не принято видимо ругать святой пиксель.
Пиксель 6а у знакомого, тоже грелся , он его сменил на S20FE на 865 и горя не знает
Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Smakolyk
Member
-
er[socrates]
Member
Pixel 7, пользуюсь уже полгода, полёт нормальный. Очень шустрый и приятный. Единственное, что чуть непонятно: он за ночь может сожрать как 5% батареи, так и 20%. Я так понимаю, ночью какие-то обновы шуршат или что. А так за день бывает, что с 100% заряд падает до 70 к вечеру.
-
Smakolyk
Member
Кстати, а как у вас со связью? Без танцев с бубном? Дозваниваются нормально, интернет на месте?er[socrates]: ↑ 27.06.2023 21:48 Pixel 7, пользуюсь уже полгода, полёт нормальный. Очень шустрый и приятный. Единственное, что чуть непонятно: он за ночь может сожрать как 5% батареи, так и 20%. Я так понимаю, ночью какие-то обновы шуршат или что. А так за день бывает, что с 100% заряд падает до 70 к вечеру.
-
er[socrates]
Member
полёт нормальный во всёмSmakolyk: ↑ 28.06.2023 11:14Кстати, а как у вас со связью? Без танцев с бубном? Дозваниваются нормально, интернет на месте?er[socrates]: ↑ 27.06.2023 21:48 Pixel 7, пользуюсь уже полгода, полёт нормальный. Очень шустрый и приятный. Единственное, что чуть непонятно: он за ночь может сожрать как 5% батареи, так и 20%. Я так понимаю, ночью какие-то обновы шуршат или что. А так за день бывает, что с 100% заряд падает до 70 к вечеру.
-
Maxhope
Member
Греется, я уже привык даже... Сама система летает , плавность супер. Со связью проблем нет. Если бы не нагрев , было бы отлично , а так даж не знаю, ждать пока похолодает, будет руки гретьSmakolyk: ↑ 27.06.2023 21:00Кстати, как ваш пиксель, за время эксплуатации лучше не стал ?
Это без чехла , стеклянный корпус сильно нагревается, чехол все ещё в пути , заказал карбоновый... Может в чехле не будет так ощущаться
Отправлено спустя 1 минуту 12 секунд:
Он может прожить 6 часов экрана , а может 4 примерно в одинаковых сценариях использования, такое многие отмечают и а обзорах видел и у меня такer[socrates]: ↑ 27.06.2023 21:48сожрать как 5% батареи, так и 20%
-
Hum
Member
Maxhope
Можно попробовать отключать передачу данных на ночь.
Можно попробовать отключать передачу данных на ночь.
-
Smakolyk
Member
Хах, подогрев руки зимой - своенравный плюс Думаю с чехлом будет действительно получше. Всякие пленки не клеили, как экран?Maxhope: ↑ 29.06.2023 01:18Греется, я уже привык даже... Сама система летает , плавность супер. Со связью проблем нет. Если бы не нагрев , было бы отлично , а так даж не знаю, ждать пока похолодает, будет руки гретьSmakolyk: ↑ 27.06.2023 21:00Кстати, как ваш пиксель, за время эксплуатации лучше не стал ?
Это без чехла , стеклянный корпус сильно нагревается, чехол все ещё в пути , заказал карбоновый... Может в чехле не будет так ощущаться
Отправлено спустя 1 минуту 12 секунд:Он может прожить 6 часов экрана , а может 4 примерно в одинаковых сценариях использования, такое многие отмечают и а обзорах видел и у меня такer[socrates]: ↑ 27.06.2023 21:48сожрать как 5% батареи, так и 20%
-
er[socrates]
Member
В каких сценариях греется? Какие температуры при этом?Maxhope: ↑ 29.06.2023 01:18Греется, я уже привык даже... Сама система летает , плавность супер. Со связью проблем нет. Если бы не нагрев , было бы отлично , а так даж не знаю, ждать пока похолодает, будет руки гретьSmakolyk: ↑ 27.06.2023 21:00Кстати, как ваш пиксель, за время эксплуатации лучше не стал ?
Отправлено спустя 1 минуту 12 секунд:Он может прожить 6 часов экрана , а может 4 примерно в одинаковых сценариях использования, такое многие отмечают и а обзорах видел и у меня такer[socrates]: ↑ 27.06.2023 21:48сожрать как 5% батареи, так и 20%
Живучесть батареи в часах экрана априори не меряется. Если в первый раз вам хватило на дольше, чем во второй, значит во второй раз была больше нагрузка на другие компоненты.
-
Maxhope
Member
НеаSmakolyk: ↑ 29.06.2023 11:51Всякие пленки не клеили, как экран?
В любых... Телеграмм , Ютуб. Ну если смотреть по процу , то он как бы и не греется, 40-48 градусов, тогда как на моем старом 1+ под 70... Но при этом 1+ холодный по корпусу , Пиксель горячий.er[socrates]: ↑ 29.06.2023 14:15В каких сценариях греется? Какие температуры при этом?
Температура батареи на пикселе 35-38 , в жаркий день было 40-41
-
er[socrates]
Member
У меня +/- аналогично по температурам, но горячим не ощущается. Может из-за чехла.Maxhope: ↑ 29.06.2023 20:13 Температура батареи на пикселе 35-38 , в жаркий день было 40-41
-
Engineer_1988
Member
Страшно подумати ,якщо у вас будуть авто , будете при 100град караул кричати? .Ну нема чим зайнятись, температури вимірюють
-
Maxhope
Member
Engineer_1988
А если у тебя в авто будет печка летом работать, а окна не открываются и она не выключается, норм?
Так и тут , дело вообще не в температуре,а в том что корпус нагревается сильно , сильнее чем у меня до этого любой смартфон и а руке держать неприятно. Хотя наверное HTC one X на Tegra3 грелся даже сильнее , но то сто лет назад было
А если у тебя в авто будет печка летом работать, а окна не открываются и она не выключается, норм?
Так и тут , дело вообще не в температуре,а в том что корпус нагревается сильно , сильнее чем у меня до этого любой смартфон и а руке держать неприятно. Хотя наверное HTC one X на Tegra3 грелся даже сильнее , но то сто лет назад было
-
Donate
Member
У меня хлаоми 11т так же грелся по поводу и без, а если запустить игры там разрешение 480p и как утюг с 25 кадрами Хотя по бумаге он почти как тензор Я на текущем телефоне в геншине ультры могу позволить в 30 фпс, даже 60 только недолго. А на 11т там страшно Хотя в целом абсолютно все топы последжних лет горячие достаточно.Maxhope: ↑ 29.06.2023 23:20 Engineer_1988
-
snapdragon999
Member
Зачем на телефоне в игры играть, если есть пк?
-
7mindfields
Member
навіщо тобі телефон з камерою, якщо для цього є професійні рішення? Те ж саме можна запитати про будь-яку іншу фічу телефону, тому що мобільні сервіс-помийки це майбутнє, подобається це тобі, чи ні, значення не маєsnapdragon999: ↑ 29.06.2023 23:59 Зачем на телефоне в игры играть, если есть пк?
-
Donate
Member
Аркнайтс/Блю Архив/Стар Рейл/Хонкай 3 + Геншин (когда есть контент т.е. раз 6 месяцев)/PGR не жалуюсь заходит на две головы выше любого ААА выходившего в последние годаsnapdragon999: ↑ 29.06.2023 23:59 Зачем на телефоне в игры играть, если есть пк?
Added in 45 seconds:
Тобно ПК ігри з аналогом купи лайно в мішку кращі? Нуль нових свіжих ідей7mindfields: ↑ 30.06.2023 01:21тому що мобільні сервіс-помийки це майбутнє
-
7mindfields
Member
Так ти порівнюй з нормальними іграми на пк, а не зі сраними клікерами та кривими портамиDonate: ↑ 30.06.2023 02:09Тобно ПК ігри з аналогом купи лайно в мішку кращі? Нуль нових ідей, 70 баксів за гру і гуляй7mindfields: ↑ 30.06.2023 01:21тому що мобільні сервіс-помийки це майбутнє
-
Donate
Member
А що на ПК вийшло? Я скажу Blade & Soul 2012 рік це едина гра яка на геймпаді не гралася взагалі (NCSOFT тоді мала гарних людей, так як успіх ЛА2 дозволяв експеременти), так як клавіш забагато і це взагалі останній ПК ексклюзив, в тот час коли ПК гравці кайфували від управління заточене під клаво миш. А все інше це порти з консолей Десь як раз в 12 році ПК ексклюзиви закінчились і почалася різанина всьго щоб на геймпаді було приемно грати Нічого не маю против, але зараз ПК геймінг це порти з консолей А якщо дивитися останні тенденції взагалі з мобілок ще бонусом тому що unity і тому що це судя чи з всього не так складно Є единий плюс всього цього воно хоч на 750ті гратися добре буде7mindfields: ↑ 30.06.2023 02:12 Так ти порівнюй з нормальними іграми на пк, а не зі сраними клікерами та кривими портами
Є офк куча всякого інді але там ексклюзивність тому що сил буде не достатньо вийти на консолі
А це я до того що взагалі купівля або збірка ПК для людини яка пограла багато в що на данний момент взагалі така собі, гроші вбухаєш, а "игорьтонет". Да і студій які взагалі можуть щось ААА гарне зробити я думаю напевно менше 10 штук. Я ось напевно VALVE можу сказати що це студія яка може зробити зненацька новий проект і він буде прям кров з молоком
Последний раз редактировалось Donate 30.06.2023 02:33, всего редактировалось 1 раз.
-
7mindfields
Member
Я мав на увазі порти з мобільних на пк, навіть криві порти з соснолей на пк на 3 голови вище, ніж весь мобільний геймінг в цілому (суб’єктивно), і взагалі, я на пк зможу запустити любий мобільний додаток чи гру, чи якись консольний емулятор з 2000х (привіт сєга дрімкаст з віджиланте 8), соснольні ексклюзиви та порти, зможеш хоча б третину з існуючих ігр чи соснольних портів запустити на телефоні?Donate: ↑ 30.06.2023 02:29А що на ПК вийшло? Я скажу Blade & Soul 2012 рік це едина гра яка на геймпаді не гралася взагалі (NCSOFT тоді мала гарних людей, так як успіх ЛА2 дозволяв експеременти), так як клавіш забагато і це взагалі останній ПК ексклюзив, в тот час коли ПК гравці кайфували від управління заточене під клаво миш. А все інше це порти з консолей Десь як раз в 12 році ПК ексклюзиви закінчились і почалася різанина всьго щоб на геймпаді було приемно грати Нічого не маю против, але зараз ПК геймінг це порти з консолей А якщо дивитися останні тенденції взагалі з мобілок ще бонусом тому що unity і тому що це судя чи з всього не так складно Є единий плюс всього цього воно хоч на 750ті гратися добре буде7mindfields: ↑ 30.06.2023 02:12 Так ти порівнюй з нормальними іграми на пк, а не зі сраними клікерами та кривими портами
Є офк куча всякого інді але там ексклюзивність тому що сил буде не достатньо вийти на консолі
Завжди забавляли ці нитики, в яких ігорі постійно тонуть, в стимі під пару сотен ігор, на які немає часу, а хтось від відсутності ігор стогнує
-
Donate
Member
Тільки пробачте але якість ПК версії любого гри mihoyo дає прикурити будь якої ААА конторі На старті без жодних багів, лагів, безкоштовно, кроссплатформа, працює навідь на старих картах по типу 750ті без питань, має ААА якості саундрек +/- щось схоже на гарну режисуру, цільний дизайн, необовязковий донат, кожні 6 місяців новий контент. Кожна гра пробує себе в новому жанрі. І це все за 10+ років зробили 3 кляті віабушних китайця Я бачу що там, яка якість і все таке, і що в нас. А в нас крінж Цей крінж вже і до Соні дойшов тепер замість сінгл плеер ігор вони будуть з кожної гри робити свою гру сервіс і це все буде всюди, тільки якість традиційно лайно буде, так як ще раз більшість студій проекти робить не для тебе і не для себе, гра-звіт не більше. Можливо гру для себе зробити фінансово успішною, але треба всіх эффективних менеджерів ставити на місце, в нас так взагалі не вміють (я вірю що провальний артифакт зробив валве більш обережними з монетизацією, і це напевно єдина контора яка могла зробити висновки).7mindfields: ↑ 30.06.2023 02:32 Я мав на увазі порти з мобільних на пк, навіть криві порти з соснолей на пк на 3 голови вище, ніж весь мобільний геймінг в цілому (суб’єктивно)
Завжди забавляли ці нитики, в яких ігорі постійно тонуть, в стимі під пару сотен ігор, на які немає часу