дякую, ознайомлюсьDuckRider: ↑ 23.06.2023 01:01SteelSeries Rival 3 WirelessSORBEX: ↑ 22.06.2023 23:30 Доброї ночі усім. Хотів би запитати поради, яку зараз можна підібрати хорошу мишку. Стара мишка від A4Tech, майже як ця модель, тільки додаткова кнопка не оранжева, а чорна:
https://rozetka.com.ua/ua/a4_tech_xl_75 ... k/p121114/
Вірою прослужила 8 років, і досі працює. Але буває таке, що іноді вже сенсор тупить. Та й вже кілька раз перепаював її провід, також 1 раз міняв клікери кнопок. Але у всьому влаштовує. 2 найбільші плюси - це те, що там прозорий лазер, а не червоний, як зараз буває + є наявність 2 додаткових кнопок на боковій стороні + невеликі компактні розміри. Серед мінусів - дешевий кабель і шумна.
Серед побажань до нової мишки - по максимуму безшумність клавіш, також наявність мінімум 2 бічних кнопок, схожі розміри, бажанно прозорий лазер і можливість працювати в безпровідному режимі (до цього не мав діла з такими, але хочу спробувати, задовбало постійно їх тягати за собою). Бюджет - максимум 1.5-2 тис. грн.
Razer Basilisk X HyperSpeed
Последние статьи и обзоры
Новости
Мышь для Геймера! На чем остановиться?
-
SORBEX
Member
-
er[socrates]
Member
SteelSeries Prime Mini WL Black
Asus ROG Strix CARRY USB
Что скажете про эти?
Asus ROG Strix CARRY USB
Что скажете про эти?
-
crisisby
Member
Roccat kone air proer[socrates]: ↑ 25.06.2023 22:54 SteelSeries Prime Mini WL Black
Asus ROG Strix CARRY USB
Что скажете про эти?
Roccat kain 200 або 202
Roccat kone xp
Roccat burst wireless
Ось эталони. А то дві помийки
-
er[socrates]
Member
многовато 100 уе за мышьcrisisby: ↑ 25.06.2023 22:58 Roccat kone air pro
Roccat kain 200 або 202
Roccat kone xp
Roccat burst wireless
Ось эталони. А то дві помийки
ищу что-то до 2к, может до 2500
-
Sleepyden
Member
Яку мишку від Razer можете порадити для геймінга(до 4-5 к)? Я чув що лазерний сенсор кращий ніж оптика, це міф?
-
krivonos-kolya
Member
Sleepyden
Сейчас почти все сенсора оптика, лазерные только в офисных девайсах видел. Мне больше всего нравится 2 мышки, беспроводная orochi v2 (но скорее всего через год два надо будет замена свитчей и енкодера). Проводная basilisk v3 свитчи оптика, енкодер тоже, форма приятная кроме дополнительной несъёмной боковой клавише ( на старых версиях была съёмная, но там енкодер механика). Лучше всего пойти в какой то магазин где можно пощупать и там попробовать вживую. Каждому разная форма манипулятора нравится.
Сейчас почти все сенсора оптика, лазерные только в офисных девайсах видел. Мне больше всего нравится 2 мышки, беспроводная orochi v2 (но скорее всего через год два надо будет замена свитчей и енкодера). Проводная basilisk v3 свитчи оптика, енкодер тоже, форма приятная кроме дополнительной несъёмной боковой клавише ( на старых версиях была съёмная, но там енкодер механика). Лучше всего пойти в какой то магазин где можно пощупать и там попробовать вживую. Каждому разная форма манипулятора нравится.
-
Sleepyden
Member
krivonos-kolya
Дякую а як щодо лінійки Naga? Доречі, я забув написати, що бажано проводна
-
krivonos-kolya
Member
Sleepyden
Тут уже на любителя, я ими не пользовался, сказать за них ничего не могу.
Тут уже на любителя, я ими не пользовался, сказать за них ничего не могу.
-
Sleepyden
Member
krivonos-kolya
Зрозумів
Зрозумів
-
wow_w
Member
Для колеги потрібна бюджетна маленька ноутбучна безпровідна безпроблемна мишка. Без розрахунку на ігри. Раніше у нього був якийсь логітеч, був задоволений але відкисла.
-
EvgeniyK86
Member
wow_w
М170 логітеч
М170 логітеч
-
er[socrates]
Member
это деньги на ветер, очень проблемные они, хватает на год
-
DuckRider
Member
Viper чи дезаддер бери, якщо під іграми йде мова про шутериSleepyden: ↑ 02.07.2023 22:22 krivonos-kolya
-
EvgeniyK86
Member
er[socrates]
У мене 2 шт уже років з 3-4. Скрізь таскав і падали і нічого. 1 тільки гримить як погремушка, але працюють. Але вам видніше. Із бюджетного що краще я не знаю. Що не пробував то батарею жеруть, то не переживають падіння.
У мене 2 шт уже років з 3-4. Скрізь таскав і падали і нічого. 1 тільки гримить як погремушка, але працюють. Але вам видніше. Із бюджетного що краще я не знаю. Що не пробував то батарею жеруть, то не переживають падіння.
-
tolebamber
Member
Лучше уже Logitech M185, там хоть скролл оптика
-
DuckRider
Member
Кнопки за год-два мрут там
-
EvgeniyK86
Member
Вона дорожче набагато. Тримав її у руках, чогось ергономіка не сподобалась у порівнянні з м170.
-
er[socrates]
Member
У меня тоже две таких было, Еще первых ревизий, когда они только вышли. Одна в сервисе была раза 4, еще в гарантийном, потом постгарантийном, вторая тоже раза 2 ездила. Я эту модель возненавидел.EvgeniyK86: ↑ 03.07.2023 17:38 er[socrates]
По сабжу посмотрите м185 или м220. Если дорого, то любые silent версии других производителей.
-
wow_w
Member
м185 схоже у нього і була чи яка там по дизайну 8 років тому випускалась
-
neo89skynet
Member
Хлопці, порадьте мишу, зараз юзаю Xtrfy M4, за формою - лежить в руці як рідна, влаштовує більш ніж, але почало вироблятися колесо, тут бачу собі два варіанти, або взяти таку ж нову (провід/безпровід не важливо) або все ж таки є альтернатива хто що підкаже.
Повторюся - цей щур влаштовує за формою більш ніж.
Повторюся - цей щур влаштовує за формою більш ніж.