Ясно, так і запишемо - зливає 3060Ті. Ну бо зазвичай у нормальних поколіннях карти трохи перевищували на рівень вищі з минулих поколінь.
Так що все вирішить ціна. Але здається мені у 3060Ті вона буде нижчою, бо "старе покоління" типу

Зараз 3060Ті у нас продають від 15к.erazel: ↑ 25.06.2023 15:40 Пропоную обговорити GeForce RTX 4060 на 23% швидша за GeForce RTX 3060 у тестах 3DMark
Ясно, так і запишемо - зливає 3060Ті. Ну бо зазвичай у нормальних поколіннях карти трохи перевищували на рівень вищі з минулих поколінь.
Так що все вирішить ціна. Але здається мені у 3060Ті вона буде нижчою, бо "старе покоління" типу![]()
https://videocardz.com/newz/amd-radeon- ... le-for-249AMD Radeon RX 7600 drops to $249
я тоже наблюдаю за этим мракобесием не один месяц. Ущербные конторки понавыпускали консольный кал, который отжирает память, а пересичный пользователь сразу забил тревогу, мол 8гб всё, та что там 8, уже 12 им мало и судят они по таким недопроектам как хогвартс и джедаи новые.Re-Volted Zipper: ↑ 25.06.2023 17:47 Я щось випав трохи, але чому 8 гігабайтів недостатньо сьогодні? Для 1080p текстури і в 2к виглядають нормально в більшості. Полігонів дуже-дуже багато навалювати почали, чи що?
П.С.: найновіша гра, яку я грав - DOOM Eternal, і вона виглядає добре навіть з моєю 1650 Super на 4 гігабайти, а з 8 ще краще виглядала б.
Doom eternal доволі проста Та супер оптимізована гра. Це не показник.Re-Volted Zipper: ↑ 25.06.2023 17:47 Я щось випав трохи, але чому 8 гігабайтів недостатньо сьогодні? Для 1080p текстури і в 2к виглядають нормально в більшості. Полігонів дуже-дуже багато навалювати почали, чи що?
П.С.: найновіша гра, яку я грав - DOOM Eternal, і вона виглядає добре навіть з моєю 1650 Super на 4 гігабайти, а з 8 ще краще виглядала б.
Так нехай лайно, в якому 8 гіг пам'яті, яке не вивозить високі налаштування і коштує відповідно.Firebrand: ↑ 25.06.2023 18:15 я тоже наблюдаю за этим мракобесием не один месяц. Ущербные конторки понавыпускали консольный кал, который отжирает память, а пересичный пользователь сразу забил тревогу, мол 8гб всё, та что там 8, уже 12 им мало и судят они по таким недопроектам как хогвартс и джедаи новые.![]()
Хотя с другой стороны,у них интересная логика, они мол хотят купить карту среднего сегмента и все ползунки вправо и шоб летало....как по мне , немного странное требование.![]()
Хіба в думі текстури? Ось де текстури:Re-Volted Zipper: ↑ 25.06.2023 17:47 Я щось випав трохи, але чому 8 гігабайтів недостатньо сьогодні? Для 1080p текстури і в 2к виглядають нормально в більшості. Полігонів дуже-дуже багато навалювати почали, чи що?
Просто у производителей есть магический инструмент - драйвер называетсяCMEPTb_HD: ↑ 25.06.2023 17:23 Не з одного ресурсу такі новини, з кожним днем вона набирає по декілька % більше за 3060
Росте чи що?![]()
тут согласен.Gelonyrum: ↑ 25.06.2023 18:25яке не вивозить високі налаштування і коштує відповідно.