Компанія Electronic Arts поділена на EA Entertainment та EA SPORTS

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Компанія Electronic Arts поділена на EA Entertainment та EA SPORTS

нехай EA боряться з чітерами і дають амністію гравцям, яким дали пермач навіть за токсичність, а не займаються цією фігнею...
Grava
Member

KimRomik: 21.06.2023 14:14дають амністію гравцям, яким дали пермач навіть за токсичність
Навіщо? Хай сидять.
KimRomik
Member

Grava: 21.06.2023 15:21
KimRomik: 21.06.2023 14:14дають амністію гравцям, яким дали пермач навіть за токсичність
Навіщо? Хай сидять.
ти не знаєш, що у геймерів часто буває підгорає від слабкої підтримки та конвейєрний спосіб розробки гри
а ти ще й за те, щоб обмеження свободи слова в іграх
от самі чітери нехай як раз в пермачі сидять, а звичайним людям потрібно ж висловитись, звільнити емоції, і щоб спільнота звернула увагу на проблему
Grava
Member

KimRomik
Якщо буду зриватися у грі на тебе через те що в мене поганий день, яке буде твоє ставлення до цього? Я таких завжди репорчу, хай вчаться контролювати себе.
що у геймерів часто буває підгорає від слабкої підтримки та конвейєрний спосіб розробки гри
То хай пишут у підтримку або на форумі розробників а не сруть в чат у грі.
KimRomik
Member

Grava: 21.06.2023 16:23Якщо буду зриватися у грі на тебе через те що в мене поганий день, яке буде твоє ставлення до цього? Я таких завжди репорчу, хай вчаться контролювати себе.
я проведу профілактичну бесіду або буду просто грати без тебе, а взагалі я на гравців репорт не кидаю, бо це не виправдовує мої цілі по поліпшенню ігрового ком"юніті, точніше - від банів ком"юніті кращим не стане, тому я цілеспрямовано не співпрацюю з підтримкою
тобі ще далеко до загального розуміння якою повинна бути система покарань

Grava: 21.06.2023 16:23То хай пишут у підтримку або на форумі розробників а не сруть в чат у грі.
та хотіли вони класти болт на те що пишуть там, форум існує як бутафорія тіпа ми за зближення з геймерами (ні)

ще раз пишу, розробникам взагалі насрати що геймери роблять і пишуть, вони банять лише в тому разі, якщо їхня дія чи бездіяльність приводить до зниження їхнього прибутку
розробники бачать так, що якщо конфлікти між гравцями дійсно знижує популярність цієї гри (прибуток), то починають вивчати статистику і що робити в даному випадку, а не тому що це не красиво з моральної точки зору
ну нарешті зрозумій світ капіталізму
Последний раз редактировалось KimRomik 21.06.2023 16:50, всего редактировалось 3 раза.
deserteagle777
Member

лол , все одно на виході будуть ігри-сервіси з лутбоксами :laugh:
MetalistForever
Member

deserteagle777: 21.06.2023 16:44 лол , все одно на виході будуть ігри-сервіси з лутбоксами :laugh:
В последнее время они как раз начали делать выводы над ошибками ( хотя бы частично ) , EA Originals ( Unravel , It takes Two, wild hearts, A way out ) и конечно же Respawn Entertainment не дадут соврать. До Андроида Уилсона дошло, что нельзя все яйца класть в одну корзину - нельзя делать только фритуплейно лутерно мультиплеерные помойки ( несмотря на то , что они приносят больше прибыли )
daesz
Member

MetalistForever: 21.06.2023 17:11 В последнее время они как раз начали делать выводы над ошибками ( хотя бы частично ) , EA Originals ( Unravel , It takes Two, wild hearts, A way out ) и конечно же Respawn Entertainment не дадут соврать. До Андроида Уилсона дошло, что нельзя все яйца класть в одну корзину - нельзя делать только фритуплейно лутерно мультиплеерные помойки ( несмотря на то , что они приносят больше прибыли )
Так проблема якраз-такие в тім, що вони роблять p2p, та ще й ліплять p2w туди.
Dremjke
Member

Игры от таких бракоделов, как ЕА, Ubisoft, Activision и Blizzard нужно игнорировать, ни под каким предлогом не покупать! Желательно, посносить к чертям лаунчеры этих мошенников с ПК и забыть, как страшный сон. В самом лучшем случае и в качестве исключения - скидки 90% минимум или оффлайн-активация с OLX за 50грн.
_FYA_EXel
Member

daesz: 21.06.2023 17:41
MetalistForever: 21.06.2023 17:11 В последнее время они как раз начали делать выводы над ошибками ( хотя бы частично ) , EA Originals ( Unravel , It takes Two, wild hearts, A way out ) и конечно же Respawn Entertainment не дадут соврать. До Андроида Уилсона дошло, что нельзя все яйца класть в одну корзину - нельзя делать только фритуплейно лутерно мультиплеерные помойки ( несмотря на то , что они приносят больше прибыли )
Так проблема якраз-такие в тім, що вони роблять p2p, та ще й ліплять p2w туди.
Ну на самом деле же проблема не в том, что они туда лепят, а в том, кто это покупает :learn:
Keyser Soze
Member

Это бумеранг возвращается за Westwood Studios, DICE и других, а также, продукцию этих студий, превращённую в калл :gigi: :up:
То ли ещё будет B-)
terminahtor
Member

KimRomik
В мене паршивий день, можна я тобі тут пісюнів панамку напхаю до 3-го коліна?
waryag
Member

KimRomik: 21.06.2023 15:28ти не знаєш, що у геймерів часто буває підгорає від слабкої підтримки та конвейєрний спосіб розробки гри
Є відмінний спосіб від цього позбавитись - не грати в такі ігри.
KimRomik: 21.06.2023 15:28а ти ще й за те, щоб обмеження свободи слова в іграх
от самі чітери нехай як раз в пермачі сидять, а звичайним людям потрібно ж висловитись, звільнити емоції, і щоб спільнота звернула увагу на проблему
При чому свобода слова до свободи образ?
Звільнити емоції можна і з GPT, з рівно тим же впливом на стан гри.
dret09
Member

Відокремили фекалії від сечі...
Захар Беркут
Member

KimRomik: 21.06.2023 14:14 Предлагаю обсудить Компанія Electronic Arts поділена на EA Entertainment та EA SPORTS

нехай EA боряться з чітерами і дають амністію гравцям, яким дали пермач навіть за токсичність, а не займаються цією фігнею...
О так ловив бан за слова - "Та досить цього скиглення за вашим СРСР"(там нили про те ща як вони сумують за СРСР, а я відповів), дали 1000 годин бану за "образу святої держави", я зараз не жартую мені такий бан дали - з таким поясненням, і подібний бан схопив у ПоЕ це Тенсент. Таке враження що усі совки стали адміністраторами та модерами у іграх. Так що не купую ігри Тенсент чи ЕА з тих часів.
terminahtor
Member

Захар Беркут
Ти щось маєш проти СРСР??! Поясниш?
Ура СРСР! Слава Пролетаріям! Наше Діло Праве!
Слова Інтернаціоналу навіки викарбовані в моєму серці.
Захар Беркут
Member

terminahtor
Дякую але ні, дохле мені не пропонувати.
waryag
Member

terminahtor: 22.06.2023 12:42 Слова Інтернаціоналу навіки викарбовані в моєму серці.
Ідеали комуняк звичайно карбуються на дупі, величезним шипованим ділдо. :popcorn:
terminahtor
Member

Да-а-а-а-а-а, тут з іронією все буде погано.

Відправлено через 7 хвилин 18 секунд:
waryag: 22.06.2023 20:32
terminahtor: 22.06.2023 12:42 Слова Інтернаціоналу навіки викарбовані в моєму серці.
Ідеали комуняк звичайно карбуються на дупі, величезним шипованим ділдо. :popcorn:
А ти звідки знаєш? :D
Ответить