Огляд бездротової клавіатури Logitech MX Keys S

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

у лоджитеков довольно часто большие скидки тогда и надо их брать. А так за фул прайс в Украине жаба конечно будет грызть, а со скидкой где то за 3,5 - 4 ее можно выхватить.
waryag
Member

dead_rat: 21.06.2023 00:44Беремо левову частку асортименту компаніі - знижки 25-40% є 24/7/365 значить не купують, значить оверпрайс, виробник це визнає, а ви - ні.

Повторюю, я СЬОГОДНІ заказав іі міні версію, знижка 28%. Зрозуміло, що і на цю скоро буде, але мені потрібна була саме міні.
В корне неверный вывод.
Просто их бизнес-модель подразумевает, что часть устройств будет продана на релизе по фулпрайсу, а часть (возможно, бОльшая) - по скидке (а фактически - по скрытой регулярной цене).
Тем более, что обыватель охотнее купит за 70 баксов девайс, который как бы стоит 100, чем просто девайс за 70 баксов.
dead_rat
Member

waryag: 21.06.2023 09:27
dead_rat: 21.06.2023 00:44Беремо левову частку асортименту компаніі - знижки 25-40% є 24/7/365 значить не купують, значить оверпрайс, виробник це визнає, а ви - ні.

Повторюю, я СЬОГОДНІ заказав іі міні версію, знижка 28%. Зрозуміло, що і на цю скоро буде, але мені потрібна була саме міні.
В корне неверный вывод.
Просто их бизнес-модель подразумевает, что часть устройств будет продана на релизе по фулпрайсу, а часть (возможно, бОльшая) - по скидке (а фактически - по скрытой регулярной цене).
Тем более, что обыватель охотнее купит за 70 баксов девайс, который как бы стоит 100, чем просто девайс за 70 баксов.
Так саме це і означає оверпрайс.
На старті по оверпрайсу стрижемо фанатів, після цього знижуємо апетит до реалістичного і продаємо звичайним юзерам. Компанія розуміє, що по іх ррц хороших продажів не буде.

Це ж саме те, що я кажу.
overload17
Member

dead_rat: 21.06.2023 09:46
waryag: 21.06.2023 09:27

В корне неверный вывод.
Так саме це і означає оверпрайс.
На старті по оверпрайсу стрижемо фанатів, після цього знижуємо апетит до реалістичного і продаємо звичайним юзерам. Компанія розуміє, що по іх ррц хороших продажів не буде.

Це ж саме те, що я кажу.
"оверпрайс" - це ринкова ситуація, коли ціна на певний товар невиправдано завищена без навмисної змови продавців. А тут логітеч зразу ставить сама високу ціну, тому це не є оверпрайс, а просто висока ціна продукту.
WalkMan
Member

dead_rat: 21.06.2023 09:46Так саме це і означає оверпрайс.
за такою логікою, будь яка ціна коли виробник виходить в "плюс" – називаємо оверпрайсом
terminahtor
Member

Бгагаг, коли я те саме писав, мені мінусів напхали :lol:
dead_rat
Member

terminahtor: 21.06.2023 10:47 Бгагаг, коли я те саме писав, мені мінусів напхали :lol:
Бо ти не те саме писав.

Якщо виробник має знижувати ціну - значить продажі за повну не йдуть як йому треба, значить ринок вказує йому що то оверпрайс.

Беремо попередню модель logitech mx keys - рекомендована ціна 129 євро, але останні 12 місяців вона продається за 80-90 у будь який день - оце і є її ринкова ціна як баланс попиту і пропозиціі
Якщо б продажі йшли як того хоче компанія, то ніхто б ціну не знижував, логічно?
terminahtor
Member

dead_rat
Добре, ти один нагнув всю систему і купив зі знижкою:) Я взагалі не про це з самого початку писав, трясця його не туди. Всі чогось вцепились в те, що це типу "офісна" клава. Бо в нашого комюніті, як я бачу, офісна клава має бути по 300грн за відро. Під офісною тут скоріше мається на увазі маркетингове розподілення у межах продуктової лінійки в середині самої компанії, ну типу що не ігрова, без лгбт і тп, в строгому/лаконічному дизайні і з набором функцій, які можуть бути корисними для творчих людей. Та ж MX Mechanical також позиціонується як "офісна". Я не знаю як ще донести думку. Якісний продукт не може бути дешевим.
Ну я зараз вгадаю, ви мені знов про оверпрайс напишете, і що ця клава через пару місяців буде в -25%.
dead_rat
Member

terminahtor
Дешевою - ні.
Але те, що рекомендована ціна 5к завищена для фанатів - теж факт і реальна ринкова ціна устаканиться між 3 і 4к
slv
Member

Polybius: 20.06.2023 14:24 О, маю таку клаву на робочому місці, точніше попередню версію - дууууже приємний тактильно девайс
Це в вас такий трипл-клік на неї ? « дууууже» ? Чи то просто ємоції , яки вистрибувають через клаву ? :gigi:
terminahtor
Member

dead_rat: 21.06.2023 11:39Але те, що рекомендована ціна 5к завищена для фанатів - теж факт і реальна ринкова ціна устаканиться між 3 і 4к
Цілком вірогідно що це її реальна ціна, яка й закладалась, але на сайті буде типу "завищена" рітейлова ціна, а на всяких торгових майданчиках буде зі "знижкою". І вовки цілі, і вівці ситі.
slv
Member

Була в мене K740 Illuminated Keyboard зі схожим прайсом, навіть трохі дорожче, шікарна, модна, важка , красива . Через пару років почалися даблкликі. Логитеч виїслав мені нову , а ще через рік перестали працювати деяки ціфрі уверху, на F-панелі . От така вот дорога мембранка . Зараз їхня механика, ( вдвічи дешевше ) вже пару років- політ норм

Отправлено спустя 11 минут 49 секунд:
terminahtor: 21.06.2023 10:47 Бгагаг, коли я те саме писав, мені мінусів напхали :lol:
Не перейматесь :) Просто Ви доволі нахабно « опустили » шіроке коло єкономних і обізнаних споживачив , тем більш на оверах . Кішени у всіх різні, хізуватися своїми статками прітаманно , звичайно, безглуздому бидлу ( я не про вас, звичайно ) А на рахунок минусів … як кажуть деяки мишебратья - язіком хоч у дупу, або руцям волі не давали :lol:
WalkMan
Member

dead_rat: 21.06.2023 11:29Якщо виробник має знижувати ціну - значить продажі за повну не йдуть як йому треба, значить ринок вказує йому що то оверпрайс.
:laugh: ну так, так, за три роки, що продавали по оверпрайсу за який «ніхто не купував», вони викотили версію для бізнесу і ось цю :lol:
dead_rat: 21.06.2023 11:29Якщо б продажі йшли як того хоче компанія, то ніхто б ціну не знижував, логічно?
Продукту вже третій рік, звичайно на нього будуть знижки, але дійсно жирних розпродаж по типу -50% я не пам’ятаю, в минулому році з amazon prime була ціна ≈$65-68, але то на універсальну версію з клавішами Windows + macOS – що мені не дуже подобається.
terminahtor
Member

slv: 21.06.2023 12:05Просто Ви доволі нахабно « опустили » шіроке коло єкономних і обіз
Це скоріше був злий сарказм/стьоб, так як тут все прийнято кенселити за ціну, яка б вона не була. :rotate:
LooseR
Member

должна быть гуд клава. у меня MX Keys уже не один год, нареканий нету. единственные недостатки для меня это один цвет подсветки, иногда все же хочется чего-то новенького :gigi: ну и невозможность работы по кабелю, это, конечно, фейл. а в остальном все чудесно) хоть и недешевая, но она того стоит)
Xeiller
Member

А есть такая же, - тонкая, низкопрофильная, с белой подсветкой только проводная?
dead_rat
Member

Прийшла mx keys mini.

Взагалі клас, дуже схожа на стару еплівську клаву. За 85 євро… ну трохи дорогувата, але можна пережити.
sanya555
Member

slv: 21.06.2023 12:05Була в мене K740 Illuminated Keyboard зі схожим прайсом
А у меня была еще самая первая Illuminated Keyboard, на ней клавиши другой формы, всем нравилась кроме момента что она проводная. Как появилась к800 сразу купил, если не ошибаюсь, в 2012 году. Проводную отдал племянницам. До сих пор обе работают, но в моей беспроводной пару месяцев назад начала выпадать одна клавиша, от времени разболтался этот ножничный механизм. Вставляю назад, вроде и защелкивается с усилием, но в какой то момент выпадает снова. И вот сейчас не знаю что купить, обозреваемая дорогая, хоть и нравится, а чтобы была беспроводная, с подсветкой, и "ноутбучными" клавишами больше не нахожу ничего, ну разве что на Али дешман мембранка :lol: за 1200 грн.
https://www.aliexpress.com/item/1005005334535262.html
Механика мне точно не нужна.
7mindfields
Member

terminahtor: 21.06.2023 11:34 dead_rat
Всі чогось вцепились в те, що це типу "офісна" клава. Бо в нашого комюніті, як я бачу, офісна клава має бути по 300грн за відро.
реально, чому всі її офісною рахують?
Тип клавіш Мембранні
Тип перемикачів Ножичні
Ти реально глек :lol:
WhiskeyInTheJar
Member

7mindfields: 23.06.2023 08:12
terminahtor: 21.06.2023 11:34 dead_rat
Всі чогось вцепились в те, що це типу "офісна" клава. Бо в нашого комюніті, як я бачу, офісна клава має бути по 300грн за відро.
реально, чому всі її офісною рахують?
Тип клавіш Мембранні
Тип перемикачів Ножичні
Ти реально глек :lol:
А Keychron K10 это офисная клавиатура или не офисная?
Ответить