Предлагаю обсудить LG представила Captioning AI для генерації опису зображень
Чекаю вже, коли ШІ буде генерувати новини та коментарі під ними. Досить витрачати ресурси на безглуздих шкіряних мішків.
Последние статьи и обзоры
Новости
LG представила Captioning AI для генерації опису зображень
-
Andrey235
Member
-
kalakawa
Member
ШІ, як мені здається, з'явився доволі вчасно. Сьогодні слухав як за його допомогою переозвучили Аду Вонг зі всратого голосу на бездоганний. І виникла така думка, що ШІ - мабуть єдина, але доволі реальна, можливість на повну українську локалізацію відеоігор. причому в найближчих перспективах, бо вже позавчора на ютубі бачив приклад як ШІ повністю переклав і сам же озвучив FF7 російською. текст(переклад) здався взагалі бездоганним, а над озвученням хоча ще є куди рости, навіть той варіант був більш-менш прийнятним. то чому того ж не можна зробити українською?
-
Donate
Member
Неможливо в данний час, текстовий переклад вірю ще пару років і він може бути доволі якісним.kalakawa: ↑ 20.06.2023 23:49можливість на повну українську локалізацію відеоігор
А ось сама озвучка це дуже складно так як ШI на данний час не розуміють ні ситуацію, ні персонажа взагалі нічого. Треба своїх акторів шукати, або створювати а в нас 99% лайна з театру яка нічого чим як кричати не вміє

Прикладів можна багато привесто. По типу дали всім безкоштовні рушії і що ігри стали кращими? Буде змога генерити буде ще більше всякого трешу згенереного за три копійки.
-
kalakawa
Member
Я бачу на що здатен ШІ. Достатньо його повернути в потрібному напрямку - і готово. Навчити його розуміти та імітувати емоції, тон, настрій можливо вже сьогодні, потрібен тільки ентузіаст який цим займеться. Хоча я впевнений що така модель вже існує. А озвучка українською ігор за участю акторів - це й справді нездійсненноDonate: ↑ 21.06.2023 00:26Неможливо в данний час, текстовий переклад вірю ще пару років і він може бути доволі якісним.kalakawa: ↑ 20.06.2023 23:49можливість на повну українську локалізацію відеоігор
А ось сама озвучка це дуже складно так як ШI на данний час не розуміють ні ситуацію, ні персонажа взагалі нічого. Треба своїх акторів шукати, або створювати а в нас 99% лайна з театру яка нічого чим як кричати не вмієПлюс взагалі ринку немає, аудиторія достатньо бідна, мова не пересікається з іншими країнами.
Прикладів можна багато привесто. По типу дали всім безкоштовні рушії і що ігри стали кращими? Буде змога генерити буде ще більше всякого трешу згенереного за три копійки.
-
Donate
Member
Ну в нас є коммерційний Vocaloid с 2004 року, з деякими дуже успішними "voice bank".kalakawa: ↑ 21.06.2023 00:50 Я бачу на що здатен ШІ. Достатньо його повернути в потрібному напрямку - і готово. Навчити його розуміти та імітувати емоції, тон, настрій можливо вже сьогодні, потрібен тільки ентузіаст який цим займеться. Хоча я впевнений що така модель вже існує. А озвучка українською ігор за участю акторів - це й справді нездійсненно
https://soundcloud.com/vocaloid_yamaha/ ... undpreview
Але щось віз робовойсу і нині там. Колись то вони зроблять щось краще але поки що ну такє...
- Відчуй різницю
-
Galactick
Member
Тепер можна запустити нескінченну петлю з двох АІ - один описує зображення, а інший на основі опису генерує нове і так по колу.
-
Васильович
Member
кучма_було.jpgAndrey235: ↑ 20.06.2023 23:21Чекаю вже, коли ШІ буде генерувати новини та коментарі під ними. Досить витрачати ресурси на безглуздих шкіряних мішків.

https://en.wikipedia.org/wiki/Dead_Internet_theory
-
SergiusTheBest
Member
Так ШІ візьме інтонацію з оригінальної озвучки, так як і тембр голосу, гучність, швидкість та інші параметри.Donate: ↑ 21.06.2023 00:26 А ось сама озвучка це дуже складно так як ШI на данний час не розуміють ні ситуацію, ні персонажа взагалі нічого. Треба своїх акторів шукати, або створювати
-
zaqik
Member
Мне чего-то такого иногда не хватает когда пытаешься найти смешную картинку/комикс, которую видел пару лет назад. Но к имиджбордам вряд ли прикрутят, плюс смотрю я на примеры, оно так неплохо так рофлит про "молодого ребёнка" и "сидячего медведя". Думаю, дашь ему свою фотку с пивом - оно напишет "грустный немолодой ребёнок стоя громко ждёт зарплату".