LG представила Captioning AI для генерації опису зображень

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить LG представила Captioning AI для генерації опису зображень

Чекаю вже, коли ШІ буде генерувати новини та коментарі під ними. Досить витрачати ресурси на безглуздих шкіряних мішків.
kalakawa
Member

ШІ, як мені здається, з'явився доволі вчасно. Сьогодні слухав як за його допомогою переозвучили Аду Вонг зі всратого голосу на бездоганний. І виникла така думка, що ШІ - мабуть єдина, але доволі реальна, можливість на повну українську локалізацію відеоігор. причому в найближчих перспективах, бо вже позавчора на ютубі бачив приклад як ШІ повністю переклав і сам же озвучив FF7 російською. текст(переклад) здався взагалі бездоганним, а над озвученням хоча ще є куди рости, навіть той варіант був більш-менш прийнятним. то чому того ж не можна зробити українською?
Donate
Member

kalakawa: 20.06.2023 23:49можливість на повну українську локалізацію відеоігор
Неможливо в данний час, текстовий переклад вірю ще пару років і він може бути доволі якісним.
А ось сама озвучка це дуже складно так як ШI на данний час не розуміють ні ситуацію, ні персонажа взагалі нічого. Треба своїх акторів шукати, або створювати а в нас 99% лайна з театру яка нічого чим як кричати не вміє :laugh: Плюс взагалі ринку немає, аудиторія достатньо бідна, мова не пересікається з іншими країнами.
Прикладів можна багато привесто. По типу дали всім безкоштовні рушії і що ігри стали кращими? Буде змога генерити буде ще більше всякого трешу згенереного за три копійки.
kalakawa
Member

Donate: 21.06.2023 00:26
kalakawa: 20.06.2023 23:49можливість на повну українську локалізацію відеоігор
Неможливо в данний час, текстовий переклад вірю ще пару років і він може бути доволі якісним.
А ось сама озвучка це дуже складно так як ШI на данний час не розуміють ні ситуацію, ні персонажа взагалі нічого. Треба своїх акторів шукати, або створювати а в нас 99% лайна з театру яка нічого чим як кричати не вміє :laugh: Плюс взагалі ринку немає, аудиторія достатньо бідна, мова не пересікається з іншими країнами.
Прикладів можна багато привесто. По типу дали всім безкоштовні рушії і що ігри стали кращими? Буде змога генерити буде ще більше всякого трешу згенереного за три копійки.
Я бачу на що здатен ШІ. Достатньо його повернути в потрібному напрямку - і готово. Навчити його розуміти та імітувати емоції, тон, настрій можливо вже сьогодні, потрібен тільки ентузіаст який цим займеться. Хоча я впевнений що така модель вже існує. А озвучка українською ігор за участю акторів - це й справді нездійсненно
Donate
Member

kalakawa: 21.06.2023 00:50 Я бачу на що здатен ШІ. Достатньо його повернути в потрібному напрямку - і готово. Навчити його розуміти та імітувати емоції, тон, настрій можливо вже сьогодні, потрібен тільки ентузіаст який цим займеться. Хоча я впевнений що така модель вже існує. А озвучка українською ігор за участю акторів - це й справді нездійсненно
Ну в нас є коммерційний Vocaloid с 2004 року, з деякими дуже успішними "voice bank".
https://soundcloud.com/vocaloid_yamaha/ ... undpreview
Але щось віз робовойсу і нині там. Колись то вони зроблять щось краще але поки що ну такє...
Відчуй різницю

Galactick
Member

Тепер можна запустити нескінченну петлю з двох АІ - один описує зображення, а інший на основі опису генерує нове і так по колу.
Васильович
Member

Andrey235: 20.06.2023 23:21Чекаю вже, коли ШІ буде генерувати новини та коментарі під ними. Досить витрачати ресурси на безглуздих шкіряних мішків.
кучма_було.jpg :)
https://en.wikipedia.org/wiki/Dead_Internet_theory
SergiusTheBest
Member

Donate: 21.06.2023 00:26 А ось сама озвучка це дуже складно так як ШI на данний час не розуміють ні ситуацію, ні персонажа взагалі нічого. Треба своїх акторів шукати, або створювати
Так ШІ візьме інтонацію з оригінальної озвучки, так як і тембр голосу, гучність, швидкість та інші параметри.
zaqik
Member

Мне чего-то такого иногда не хватает когда пытаешься найти смешную картинку/комикс, которую видел пару лет назад. Но к имиджбордам вряд ли прикрутят, плюс смотрю я на примеры, оно так неплохо так рофлит про "молодого ребёнка" и "сидячего медведя". Думаю, дашь ему свою фотку с пивом - оно напишет "грустный немолодой ребёнок стоя громко ждёт зарплату".
Ответить