Розробники Avowed обіцяють покращити гру до релізу

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

daesz: 20.06.2023 12:19Я недавно взяв аутер ворлдс в стімі, пограв менше 2 годин і рефанднув
А дарма - це RPG і в неї зовсім інші сильні сторони.
Stray: 20.06.2023 12:33звучить як план вистрілити собі у ногу - ну що ж, удачі
От не треба - на зараз з Андромедою все не так і погано. Міцний середнячок :)
daesz: 20.06.2023 14:08Стільки космік сайфай ігор виходить
:shuffle:
спойлер
Изображение
Hotspur: 20.06.2023 11:46графіка дно
Я не по фентезі іграх, але - та що ж з нею не так? :)
Вроді на вигляд не жалхиво ж і навіть якийсь загальний стиль є...
Kib
Member

Порівняння з The Outer Worlds зроблено для того, щоб зменшити завищені очікування гравців.
А порівняння з Star Wars: Knights of the Old Republic II, для чого тоді зроблене? :lol: Чи це косяк/помилка перекладу?
Під час презентації трейлера гру порівнювали з The Outer Worlds та Star Wars: Knights of the Old Republic II. Але насправді гра буде масштабнішою і більшою.
Відправлено через 3 хвилини 32 секунди:
Васильович: 20.06.2023 16:15Вроді на вигляд не жалхиво ж і навіть якийсь загальний стиль є...
Для UE4, наче виглядає не жахливо, з його апетитами до заліза в кривих руках розробників. А от для UE5, в тій же конфігурації, вже стає страшновато. Особливо згадуючи такі проекти як горлум, та його оптимізацію. :gigi:
daesz
Member

Васильович: 20.06.2023 16:15
daesz: 20.06.2023 12:19Я недавно взяв аутер ворлдс в стімі, пограв менше 2 годин і рефанднув
А дарма - це RPG і в неї зовсім інші сильні сторони.
Мені просто здається, що якщо гра не змогла зацікавити за перші 2 години, то й дальше в неї то не вийде.
За останні 5 років їх (в різних виглядах і жанрах) трошки назбиралось
- jedi fallen order
- jedi survivor
- squadrons
- outer worlds
- dead space (remake)
- callisto protocol
- crying sun
- mass effect trilogy (remake)
- system shock (remake)
- the dune: spice wars
- ixion
- outer wilds
- deep rock galactic
- the expanse (telltale)
- returnal (pc port)
- guardians of the galaxy
З того, що має ще вийти (ті, що точно цього року)
- the invincible
- starfield
Мб якісь пропустив, але то швидше за все мене вони не дуже зацікавили + навіть з того що добавив в список не все мені зайшло :shuffle:
Васильович
Member

daesz: 20.06.2023 16:37Мені просто здається, що якщо гра не змогла зацікавити за перші 2 години, то й дальше в неї то не вийде.
Переважно так і є, але бувають гарні виключення (наприклад, особисто для мене - ELEX, який на перших годинах більше бісив, але був цікавий сеттинг і гра згодом затягнула).

За списки дякую.
Нажаль, забагато ремейків і нішевих жанрів, але ж такі нині часи :(
Мене з ігор про космос так щоб реально зачепило за останні 5 років, то Destiny 2, Prey, Outer Worlds. Це дуже суб'єктивно, але факт.

Майбутні The Invincible та Starfield дуже чекаю. Хоча останній вже встиг заочно розчарувати анонсом 30 FPS на консолях (а це гра, заради якої я хотів оновити консоль).
daesz
Member

Васильович: 20.06.2023 16:52 Мене з ігор про космос так щоб реально зачепило за останні 5 років, то Destiny 2, Prey, Outer Worlds. Це дуже суб'єктивно, але факт.
Прей пройшов двічі, і отримав задоволення обидва рази. Люблю імерсів сім і аркейн <3
Десніті, от правда не зайшов взагалі, побігав 30 хвилин по квесту, дальше сказали - йди і шукай собі чим зайнятись поки не візьмеш якийсь там енний лвл, я побігав ще пів години, не зрозумів куди "податись" і видалив. Ворфрейм мене зміг затягнути на більше часу (десь 6 місяців, правда, то було ще до релізу fields of eidolon), при умовно-схожому геймплеї.
Васильович
Member

daesz: 20.06.2023 17:01Десніті, от правда не зайшов також, побігав 30 хвилин по квесту, дальше сказали - йди і шукай собі чим зайнятись поки не візьмеш якийсь там енний лвл, я побігав ще пів години, не зрозумів куди "податись" і видалив.
Ах, це так - гра в теперішній формі представляє собою жертву вирізування контенту :(
На релізі і пару років після Destiny 2 мала чудову, навіть епічну (не побоюся цього слова) single кампанію "Червона війна".
Там новоприбулих успішно "водили за руку", органічно вплітаючи в сюжет ознайомлення з основами гри.
А тепер, думаю, це більш схоже, коли гравця вкидають у воду, щоб він самостійно навчився плавати :rolleyes:
Hotspur
Member

Васильович: 20.06.2023 16:15Я не по фентезі іграх, але - та що ж з нею не так?
текстури погані. все мильне
Васильович
Member

Hotspur: 20.06.2023 17:08текстури погані. все мильне
Думав, що по YouTube про таке судити - моветон. Але ОК :)
taras_cs
Member

daesz: 20.06.2023 16:37
За останні 5 років їх (в різних виглядах і жанрах) трошки назбиралось
- jedi fallen order
- jedi survivor
- squadrons
- outer worlds
- dead space (remake)
- callisto protocol
- crying sun
- mass effect trilogy (remake)
- system shock (remake)
- the dune: spice wars
- ixion
- outer wilds
- deep rock galactic
- the expanse (telltale)
- returnal (pc port)
- guardians of the galaxy
Мб якісь пропустив, але то швидше за все мене вони не дуже зацікавили + навіть з того що добавив в список не все мені зайшло :shuffle:
Рекомендую додати Subnautica - дуже цікавий досвід для мене був.
Ще є HARDSPACE: SHIPBREAKER (не грав, але відгуки норм)
А Hellblade грали? Це не про космос, але гра вражаюча.
Геральт
Member

Там он "чужі" сьогодні вийшли. Щоправда, покрокова тактична
taras_cs
Member

daesz
Ще Halo 2: Anniversary непогана
Inqizitor2022
Member

Геральт: 20.06.2023 15:35І Outer Worlds теж норм. І сабж сподіваюсь буде норм.
:laugh: OW - позор Боярского личный, плевок во всех, кто ждал нормальную РПГ космическую. Отвратительная поделка!
daesz
Member

taras_cs: 20.06.2023 19:30 Рекомендую додати Subnautica - дуже цікавий досвід для мене був.
Ще є HARDSPACE: SHIPBREAKER (не грав, але відгуки норм)
А Hellblade грали? Це не про космос, але гра вражаюча.
ХБ грав, там сиквел на днях оголосили, доречі.
Сабнаутика, то щось підводне, а от хардспейс:шіпбрейкер можна глянути :)
EvhenS
Member

після перших трьох - андромеда жахлива :-/
Я в свій час пропустив массефекти, а тут геймпасс підвезли, так от перші три массефекти теж не аби чим показалися. Ігри хороші, час на них не шкода, але щелепа на підлогу не падає. Якщо андромеда після них жахлива, то вона просто жахлива.
taras_cs
Member

daesz: 20.06.2023 21:43Сабнаутика, то щось підводне
Це про виживання та будівництво бази + дослідження на планеті-океані. Космос там є канвою, до нього постійно повертається сюжет
Ответить