Последние статьи и обзоры
Новости
Розробники Avowed обіцяють покращити гру до релізу
-
MetalistForever
Member
Пропоную обговорити Розробники Avowed обіцяють покращити гру до релізу
Игра чем то напоминает Bard Tale 4
Игра чем то напоминает Bard Tale 4
-
Donate
Member
Обіцяти не робити Потім випустять We are sorry да і все
-
nochnik89
Member
Donate: ↑ 20.06.2023 11:00Обіцяти не робити Потім випустять We are sorry да і все
на желтом фоне черными буквами
-
Hotspur
Member
графіка дно
-
Spiryt
Member
Даже с финансированием майков, обсидианы продолжают делать проекты, в лучшем случае, уровня АА-игр
Ну, может, за счет сюжета и персонажей вывезут...
-
daesz
Member
Я недавно взяв аутер ворлдс в стімі, пограв менше 2 годин і рефанднув. Щось таке воно мені, графіка доволі убога, анімації дерев'яні, хотів пограти щось з космічної тематики (після перепроходження прея 2017), але мені зовсім не зайшлоSpiryt: ↑ 20.06.2023 11:51 Даже с финансированием майков, обсидианы продолжают делать проекты, в лучшем случае, уровня АА-игр
Мб попробоую андромеду..
-
Ijachok
Member
Мені кращої графіки і не треба (покращать - ок, ні - теж ок). Головне щоб гралось класно і сюжет/світ/діалоги затягували
-
Stray
Member
звучить як план вистрілити собі у ногу - ну що ж, удачіdaesz: ↑ 20.06.2023 12:19 Мб попробоую андромеду..
-
Draqoon
Member
Нічого вони не покращать, все спихнуть на RTX, DLSS та FG
-
daesz
Member
Вона настільки погана?Stray: ↑ 20.06.2023 12:33звучить як план вистрілити собі у ногу - ну що ж, удачіdaesz: ↑ 20.06.2023 12:19 Мб попробоую андромеду..
-
MetalistForever
Member
Там похоже , что этот проект без финансирования Майков создавали ( разве ,что как помощь издателя ) .Возможно этот проект начали еще до покупки МайкамиSpiryt: ↑ 20.06.2023 11:51 Даже с финансированием майков, обсидианы продолжают делать проекты, в лучшем случае, уровня АА-игр
-
Spiryt
Member
Так игру еще 2, или 3 года назад анонсировали и уже после того, как майки выкупили студиюMetalistForever: ↑ 20.06.2023 13:03Там похоже , что этот проект без финансирования Майков создавали ( разве ,что как помощь издателя ) .Возможно этот проект начали еще до покупки МайкамиSpiryt: ↑ 20.06.2023 11:51 Даже с финансированием майков, обсидианы продолжают делать проекты, в лучшем случае, уровня АА-игр
Студии явно не хватает кадров, которые имели опыт в разработке успешных ААА-проектов
-
Stray
Member
після перших трьох - андромеда жахливаdaesz: ↑ 20.06.2023 12:49 Вона настільки погана?
якщо абстрагуватися від серії взагалі - то комусь навіть заходить (під модами)
-
daesz
Member
Стільки космік сайфай ігор виходить, а як взятись - то й пограти нема щоStray: ↑ 20.06.2023 13:14після перших трьох - андромеда жахливаdaesz: ↑ 20.06.2023 12:49 Вона настільки погана?
-
VovaII
Member
Якщо анімацію зроблять більш-менш сучасною, то до графіки питань не буде. А якщо анімацію залишать на рівні Скайріму, то звиняйте — навіть краща графіка не допоможе.
-
Геральт
Member
Та норм андромеда гра (до речі наст. ME буде з цифіркою 5). І Outer Worlds теж норм. І сабж сподіваюсь буде норм.
-
zaqik
Member
Фу, так оно не изометрическое и не партийное? Нафиг тогда.
-
Draqoon
Member
Я пройшов легендарне видання МЕ і в андромеді мені треба чистити планети як в першій частині а перша частина зроблена в 2007 році. Сильно нагадує інквизіцію ери драконаdaesz: ↑ 20.06.2023 14:08Стільки космік сайфай ігор виходить, а як взятись - то й пограти нема щоStray: ↑ 20.06.2023 13:14
після перших трьох - андромеда жахлива
-
daesz
Member
Якщо вона геймплейно цікава, то це не так вже й погано? (запитую, не стверджую )Draqoon: ↑ 20.06.2023 15:43 Я пройшов легендарне видання МЕ і в андромеді мені треба чистити планети як в першій частині а перша частина зроблена в 2007 році. Сильно нагадує інквизіцію ери дракона
-
Draqoon
Member
Мені більше до вподоби закриті або коридорні перестрілкиdaesz: ↑ 20.06.2023 15:54Якщо вона геймплейно цікава, то це не так вже й погано? (запитую, не стверджую )Draqoon: ↑ 20.06.2023 15:43 Я пройшов легендарне видання МЕ і в андромеді мені треба чистити планети як в першій частині а перша частина зроблена в 2007 році. Сильно нагадує інквизіцію ери дракона