Acer вивела на український ринок електросамокати ES Series 3 та 5

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Acer вивела на український ринок електросамокати ES Series 3 та 5

Непогані ціни, як для не китайського бренду.
Spiryt
Member

RGB будет ?
mklm
Member

самокати на оверах :lol:
розумію що це реклама, але будь ласка, не треба перетворюватись на філіал руснявого смітника
Kravan
Member

"Максимальная скорость у обеих новинок составляет 25 км/ч."

Мусор.
unique-neon
Member

Kravan: 16.06.2023 14:55 "Максимальная скорость у обеих новинок составляет 25 км/ч."

Мусор.
Мені і 25 км/г було б страшно на самокаті тиснути :D
Ghody
Member

unique-neon: 16.06.2023 15:05 Мені і 25 км/г було б страшно на самокаті тиснути :D
по ровной дороге норм даже на 8" колёсах
The_Rusik
Member

Kravan
Согласен, за 600 долларов, мусор, 25км и дальность всего 30...
Последний раз редактировалось The_Rusik 16.06.2023 15:11, всего редактировалось 1 раз.
Kassatka
Member

А пішоходам подвійно страшно буде, якщо таке от на 25+ км/год по тротутуару ззаду підлетить і вріжеться. Хто хоче швидшої їзди, то нехай купує моцик, вчить ПДР і їде по проїзжій частині.

А я от важу 110 кг, виходить мені самокат в принципі не світить при 100 кг ліміті. :weep:
Kravan
Member

unique-neon: 16.06.2023 15:05
Kravan: 16.06.2023 14:55 "Максимальная скорость у обеих новинок составляет 25 км/ч."

Мусор.
Мені і 25 км/г було б страшно на самокаті тиснути :D
По ямам понятно. Но в Киеве щас куча велосипедных ровнейших дорожек. Там и все 35-40 можно жарить. Например маршрут вдоль скоростного трамвая НАУ-Старовокзальная.
unique-neon
Member

Ghody: 16.06.2023 15:10
unique-neon: 16.06.2023 15:05 Мені і 25 км/г було б страшно на самокаті тиснути :D
Норм, поки гальмівний шлях проблеми не складає, та і дороги різні, а не лише рівні
Kravan
Member

Kassatka: 16.06.2023 15:11 А пішоходам подвійно страшно буде, якщо таке от на 25+ км/год по тротутуару ззаду підлетить і вріжеться. Хто хоче швидшої їзди, то нехай купує моцик, вчить ПДР і їде по проїзжій частині.

А я от важу 110 кг, виходить мені самокат в принципі не світить при 100 кг ліміті. :weep:
Пешеход ходит по ешеходным дорожкам а не велосипедным.
unique-neon
Member

Якось їду по велодоріжці, і за дерева дівчина з телефоном вибігає
The_Rusik
Member

Kassatka
Есть велодорожка. Тротуат для пешеходов.
Kravan
Member

unique-neon: 16.06.2023 15:12
Ghody: 16.06.2023 15:10

Норм, поки гальмівний шлях проблеми не складає, та і дороги різні, а не лише рівні
Ну так больше 25 это опция. На не ровных дорогах едь себе 15 Км - никаких проблем. Сбавить скорость можно а вот нарастить максимальную - нет.

Отправлено спустя 38 секунд:
unique-neon: 16.06.2023 15:13 Якось їду по велодоріжці, і за дерева дівчина з телефоном вибігає
Тем самым нарушая правила дорожного движения, что автоматически становится их проблемами. Попробуй в Берлине пройтись по велодорожкам. Там тебя тупо раздавят.
bes
Member

зачем он надо если не не может сделать хотя бы 90 км/ч
unique-neon
Member

Kravan: 16.06.2023 15:14 Тем самым нарушая правила дорожного движения, что автоматически становится их проблемами. Попробуй в Берлине пройтись по велодорожкам. Там тебя тупо раздавят.
Пішохід не правий, але такі реалії. Плюс це не точно, але в нас наче відповідальність несе водій транспортного засобу. В Києві не знаю, але в моєму місті ще й велодоріжки поробили на пішохідних частинах, які і без того були вузькі.
Kassatka
Member

Kravan: 16.06.2023 15:12 Но в Киеве щас куча велосипедных ровнейших дорожек. Там и все 35-40 можно жарить. Например маршрут вдоль скоростного трамвая НАУ-Старовокзальная.
Я зараз з Києва пишу. Велодоріжка якраз на моїй вулиці, а от в околиці щось більше не знаю. І взагалі по місту відсоток вулиць з такими доріжками дуже малий. Проїде хтось по цій доріжці, а далі як? Або велосипедом по проїзжій, або самокатом по тротуару. Якби була реально безперервна мережа таких доріжок хай не на всіх вулицях, але щоб з одного мікрорайону в інший завжди можна було прокласти дорогу, то це було б хорошим стимулом користуватися екологічним транспортом. На жаль до цього далеко, та й в умовах і так страшенної тягучки для автомобілів відводити частину вулиці на велодоріжку дуже невиправдано, тим більше що користуватимуться поки одиниці на відміну від авто. А користуються одиниці саме через те, що мережа велодоріжок дуже мала й замкнуте коло.
Kravan: 16.06.2023 15:14 Попробуй в Берлине пройтись по велодорожкам. Там тебя тупо раздавят.
Якщо в Європі ця проблема вирішується й там дійсно буває достатня мережа велодоріжок і жвавий рух по ним, то дуже радий за них. Якби нам так, то було б куди краще й прогресивніше.
unique-neon
Member

bes: 16.06.2023 15:19 зачем он надо если не не может сделать хотя бы 90 км/ч
- вітром взагалі знесе
- перше падіння - інвалідність/смерть
bes
Member

unique-neon: 16.06.2023 15:43
bes: 16.06.2023 15:19 зачем он надо если не не может сделать хотя бы 90 км/ч
- вітром взагалі знесе
- перше падіння - інвалідність/смерть
чего? вчера видел видео где по Киеву едет и его ничего не сносит :laugh: :lol:
unique-neon
Member

bes: 16.06.2023 16:00 чего? вчера видел видео где по Киеву едет и его ничего не сносит :laugh: :lol:
Не знаю, що там на відео, але 90 км/г це вже той іще шторм, ще буде зустрічний вітер і буде справжній ураган
Ответить