Новости
Последние статьи и обзоры
Підбір амбушур
-
EvgeniyK86
Member
Добрий день. Маю вже старенькі навушники superlux hd669. Памятаю що вже колись міняв амбушури та прийшов час знову змінити. Зі шкірозамінника якось вони дубіють, може краще із велюру? Підкажіть на які краще змінити, де купити? Покищо розглядаю купу варіантів на алі.
-
Васильович
Member
EvgeniyK86
Колись для "вух" Genius купив на Алі тканинні.
Після замінника просто новий рівень був по тактильних відчуттях, особливо, влітку.
Під конкретно мою модель пропозицій не знайшов, тому купив візуально подібні і схожих розмірів (типу універсальні) - підійшли практично ідеально.
Колись для "вух" Genius купив на Алі тканинні.
Після замінника просто новий рівень був по тактильних відчуттях, особливо, влітку.
Під конкретно мою модель пропозицій не знайшов, тому купив візуально подібні і схожих розмірів (типу універсальні) - підійшли практично ідеально.
-
Stray
Member
EvgeniyK86
велюр прикольно відчувається на вухах але якщо є коти/собаки та й просто так буде на себе тягнути весь мотлох
велюр прикольно відчувається на вухах але якщо є коти/собаки та й просто так буде на себе тягнути весь мотлох
-
Евгений King
Member
Добрий, під hd669 беріть глибокі з кожзаму. Якісні амбушури з кожзаму прослужать легко 2-3 роки.
Велюр не беріть, втратите низькі частоти (бас).
Я колись брав глибокі (4см) амбушури на ОЛХ, але зараз там нічого нема, пошукайте тоді на Алі, якщо найдете то беріть наповнювач типу з памяттю, вони будуть м'якенькі.
PS: не знаю як у вас, а у мене на 3й рік вже кабель став дубовим і почав тріскатись, взяв на заміну DT 770 pro, не жалкую.
Велюр не беріть, втратите низькі частоти (бас).
Я колись брав глибокі (4см) амбушури на ОЛХ, але зараз там нічого нема, пошукайте тоді на Алі, якщо найдете то беріть наповнювач типу з памяттю, вони будуть м'якенькі.
PS: не знаю як у вас, а у мене на 3й рік вже кабель став дубовим і почав тріскатись, взяв на заміну DT 770 pro, не жалкую.
-
EvgeniyK86
Member
Кабель я вже замінив на якісний, і тому коли постав вибір нові навушники чи абушури я вирішив узяти амбушури.Евгений King: ↑ 15.06.2023 11:32 PS: не знаю як у вас, а у мене на 3й рік вже кабель став дубовим і почав тріскатись, взяв на заміну DT 770 pro, не жалкую.
Поглянув на DT 770 pro, зовсім інший ціновий рівень. Не готовий поки що морально я на таке витрачати. По якості звуку суперлюкси мене влаштовують, поганенькі амбушури та кабель не проблема змінити.
-
seraphic
Member
Евгений King
на слух определили? брильянс тоже пропал, оттенки не выражены?
EvgeniyK86
велюр удобней, но минусы в том что пачкается в зависимости от среды и использования, по этому кожзам оптимально тут каждому своё
на слух определили? брильянс тоже пропал, оттенки не выражены?
EvgeniyK86
велюр удобней, но минусы в том что пачкается в зависимости от среды и использования, по этому кожзам оптимально тут каждому своё
-
aaleksandrenko
Member
Кожзам забезпечує кращу шумоізоляцію цим велюр, але може парити.
Є ще третій варіант - кожзам, а передня частина тканева
Такого плану
Є ще третій варіант - кожзам, а передня частина тканева
Такого плану
- спойлер
-
Alex+
Member
У мене колись давно були 668 супери, для них брав оригінальні велюрові: https://domajor.com.ua/ua/mode/item-486.htmlEvgeniyK86: ↑ 15.06.2023 11:00hd669
Якщо я не все забув, то 669 це те саме, тільки закритого типу. Але краще уточніть чи воно точно сумісне
-
daesz
Member
Не рекомендую велюр, в мене sennheiser hd599, оригінальні амбушюри були велюрові - ні попрати, ні почистити, після року користування вони виглядали просто огидно, за 11 років міняв амбушури двічі (перший раз на шкірзамінник, другий раз - шкіра, обидва рази з алі брав, вони з алі реально дешеві і якщо "задубіють" - зможете просто взяти нові но відносно невисокій ціні).EvgeniyK86: ↑ 15.06.2023 11:00 Добрий день. Маю вже старенькі навушники superlux hd669. Памятаю що вже колись міняв амбушури та прийшов час знову змінити. Зі шкірозамінника якось вони дубіють, може краще із велюру? Підкажіть на які краще змінити, де купити? Покищо розглядаю купу варіантів на алі.
edt. Брав от з цього магазину другий раз, приблизно 3 роки тому, можете глянути чи під вашу модель є щось в асортименті. Продавець хороший, начебто, був
-
Alex+
Member
А особисто мені сподобалися. На тих суперах так і не встиг велюри розпробувати, бо навушники за три дні зламалися (динамік пішов гайту), а на нових Едіфаєрах були амбушури з кожзаму та наповнювачем з пам'яттю. Кожзам за пару років зліз, в під ним було чудове тканеве покриття, майже велюрове.
Так і користуюсь їми вже років 5. Декілька разів вже прав - форму не втратили, вуха не потіють. Це сугубо індивідуальна штука, кому як вдобно
Так і користуюсь їми вже років 5. Декілька разів вже прав - форму не втратили, вуха не потіють. Це сугубо індивідуальна штука, кому як вдобно
-
Radio Bay
Member
Менял велюр HD650 на кожу, напрочь убил звук, купил оригинал таки. Менял на Hifiman 560 на похожие по конструкции, очень похожие, срезал бас, начали ярчить. Для себя сделал выводы, что надо брать оригинал. Вообще отпало желание экспериментироватьEvgeniyK86: ↑ 15.06.2023 11:00Зі шкірозамінника якось вони дубіють, може краще із велюру?
-
EvgeniyK86
Member
Придбав амбушури з перфорованої шкіри ззовні, із тканиною в середині. М'якенькі, дихаючі, більші всередині. Звук трішки інший, але я б не сказав що гірше чи краще, просто трохи не так. А от відчуття на голові зовсім інші, набагато приємніше у них стало.
-
Radio Bay
Member
Тут как карта ляжет, абы нравилось, мой опыт - это всего лишь мой личный опыт с определёнными наушниками и определёнными амбухами. Я бы посоветовал послушать месяцок, привыкнуть, а потом махнуть обратно и еще раз заценить. Вот у меня HE560 начали ярчить, но в какой-то ситуации это может быть и хорошо. Всё индивидуальноEvgeniyK86: ↑ 12.07.2023 20:31Звук трішки інший, але я б не сказав що гірше чи краще, просто трохи не так